35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Megan czuje sie dobrze, nie nacieli jej i nie pekla nigdzie, coreczka najprawdopodobniej bedzie miala na imie Milena, jest sliczna i ma czarne wloski- to chyba po mamie
malgos741, Myszonek, mysza1975, EwaT, Kate 75, bliska77, samira, anna maria, szczęśliwa 2, Pusurek, grosza, Niuta, polarmiś, caffe, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jak Megan napisała na forum, ze boli ją jak na wypróżnienie, to przecież tak się określa skurcze parte (pamietam z autopsji i ze szkołyrodzenia>. Chyba ledwo ledwo zdążyli. GRATULACJE
samira, anna maria, szczęśliwa 2, grosza, malgos741, Mango, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A ja mam kaca, glowa mi peka, wypilam butelke cala wina, przyjaciolka druga, fajnie bylo.
Aniu.g gratuluje blizniakow!pierwsze na naszym forum
Samira, trzymam kciuki za Ciebie, jesli dasz frade to moze przyspiesz wizyte u gina?
Aga, jak tata?
Gosia, no wreszcie! Czekam jutro rano na Twoj testchociaz dzis wyszedlby pewnie tak samo dobrze
bliska77, szczęśliwa 2, Parka, samira, anna maria, Kate 75, malgos741, Myszonek, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Małgoś, mnie tez piersi już 4 dzień bolą na maksa - czuję mrowienie na calej powierzchni i jakby miały pęknąć. Przy owulacji bolały same sutki, teraz sutki mniej. Ostatnio piersi tak czułam jak karmiłam
samira, malgos741, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Jak Megan napisała na forum, ze boli ją jak na wypróżnienie, to przecież tak się określa skurcze parte (pamietam z autopsji i ze szkołyrodzenia>. Chyba ledwo ledwo zdążyli. GRATULACJE
malgos741, Parka, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku, dzieki za amiec, Tata prawdopodobnie wyjdzie w poniedziale do domu i za jakis miesiac znowu do szpitala na ustawa;nie tego kardiowertera na ogolnym znieczuleniu takze znow beda nerwy, ogolnie jest juz lepiej ale Tata i my wszyscy zyjemy w duzym niepokoju jak to bedzie gdy kardiowerter bedzie musial zadzialac, czy zadziala i co sie wtedy stanie...., no nic wazne ze sytuacja wydaje sie byc w miare opanowana
. Dziekuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 18:39
Myszonek, samira, Bursztyn, Kate 75, malgos741, Pusurek, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Ja też to rozumiem ta obawa rozczarowania jest okropna, ale czasem i temu trzeba stawić czoła. Jednak ja myślę że będą 2 kreseczki
Slash - wiem, że rozumieszdlatego dodaję: Gosia - teścik
samira, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosia tescik! Ja tez chcialam czekac ze swoim dzien, dwa, ale kto by to wytrzymal? Poza tym nie wiem, czy nie bedziesz chciala wziac dupka, to zawsze lepiej wiedzedziec wczesniej
Myszonek, samira, bliska77, malgos741, gosia7122, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Idę się zrobić na bóstwo
. Dziś kolejny dzień starań, więc muszę jakoś zachęcić mojego M i jego żołnierzyki
.
Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Parka wrote:Małgoś, mnie tez piersi już 4 dzień bolą na maksa - czuję mrowienie na calej powierzchni i jakby miały pęknąć. Przy owulacji bolały same sutki, teraz sutki mniej. Ostatnio piersi tak czułam jak karmiłam
Parka, Myszonek lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A propos bolących cycków, mnie nigdy przed @ nie bolały, a od kiedy zaczęłam starania, czyli od 3 m-cy, jak w zegarku od 8 dnia po owulce bolą, nawet w spaniu przeszkadzają, można by pomyśleć, że to związane z dupkiem, ale ja go biorę od stycznia, więc u mnie to psyche szaleje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 19:55
bliska77 lubi tę wiadomość