35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Parka wrote:Aniu.g co ja widzę? Gratuluję z całego serca! Tylko ze druga owulacja chyba nie była 10 dni po pierwszej, co?
anna maria, mysza1975, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Nie ogarniam tego, samą gin zamurowało( no bo 23.12 był jeden). Jest jeszcze opcja że tej jeden podzielił się na dwa.
Niesamowite, to musiałaś być rzeczywiście w szoku i on chyba dalej trwa. Ponoć z wiekiem wzrasta szansa na ciążę mnogą.grosza, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Poza tym, zeby z czegos zjechac, najpierw trzeba na to wjechac. A opanowanie wjazdu orczykiem to jest wysoka polka. Wez narty!
Pusurku - w Krynicy raczej nie ma orczyków - a na krzesełkach wjedzie bez problemu...A co to jest wysoka polka???
. Na wczasach lajtowo - to deska - weź deskę...
malgos741 lubi tę wiadomość
-
A mój wykres też wariuje...Od dwóch dni mam krechy owulacyjne na teście bardzo wyraźne - dużo bardziej niż testowe..a tu tempka w dół no i czas na owulację dziwaczny...zwykle miałam od14-16dc....Może mi coś rozpierdaszyło po tej laparoskopii...
gosia7122, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja w poprzednim miałam takie Himalaje, że ho ho. Też mi się wydaje, że mógł być bezowulacyjny, choć pojawiły się dwie czerwone krechy.
Ale jak przeglądałam wykresy w galerii, to niektóre takie niejednoznaczne kończyły się zieloną kropką, więc może nie trzeba się tak kurczowo tego trzymać.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:Niesamowite, to musiałaś być rzeczywiście w szoku i on chyba dalej trwa. Ponoć z wiekiem wzrasta szansa na ciążę mnogą.
mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
polarmiś wrote:Ale co latwiejsze?
już śmigasz pewnie, ciekaw na czym w końcu - ja jestem za deską,
próbowałam jakiś czas temu - cuuudnie było - ale uwaga na nadgarstki, no i tyłek bolał
Ty po śniegu - a ja właśnie wróciłam z wyprawy rowerowej, pogoda wariujeAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiedze na oslej laczce po lekcji z instruktorem- zjezdzam plugiem ze skretem. Bol lydek niewyobrazalny, musialam po godzinie usiasc bo to bylo straszne. Odpoczna lydki moge dalej zjezdzac. Nie wIem co to orczyk ale wyrwij- raczka jest. Wywalilam sie raz . Wybralam narty. Potem przyjdzie czas na snowboard . Kobiety na nartach ladniej wygladaja, faceci jakos tak po gejowsku do twarzy im z deska .
mysza1975, szczęśliwa 2, ania.g, Pusurek, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:szkoda ze nikt nie zauważył mojego posta
samira, anna maria lubią tę wiadomość
-
Czego właśnie Ania.g jest dowodem i świetnie
Parka wrote:Niesamowite, to musiałaś być rzeczywiście w szoku i on chyba dalej trwa. Ponoć z wiekiem wzrasta szansa na ciążę mnogą.
Aniu pogratulować wspanialej podwójnej nowiny !anna maria, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajce,
Ale malam czytania...swoje zdanie zachowam lepiej dla sebie....
Ania gratuluje, strach ma wielkie oczy ale nie martw sie, bedzie dobrze, rozumiem Twoje przemyslenia i obawy, a np, odkad dowiedzialam sie ze jestem w ciazy, opracowuje rozmieszczenie w aucie w drodze na wakacje, zawsze jezdzimy z psem, pies z tulu z corka (zapiety specjalnym psim pasem), teraz wchodzi na to, ze pies z przodu a ja miedzy dwoma fotelikami....coz zaraz po porodzie ostro musze sie odchudzic
Milego popoludniasamira, Kate 75, gosia7122, ania.g, szczęśliwa 2, anna maria, malgos741, mysza1975, Pusurek, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniestety Kate do mojej gin nie ma teraz miejsc ale może spróbuje osobiście chociaż nie chciałabym do niej już iść a znów do tego nowego lekarza o którym pisałam muszę iść tak czy siak po 10tym bo nie mam teraz kasy a to wydatek 150zł...zobaczymy co będzie troszkę mnie podbrzusze ciągnie...
ale teraz znalazłam taki post na forum28dni
" zarodek implantuje się dość długo. Zaczyna faktycznie ok. siódmego dnia od zapłodnienia. W zależności od tego , jak długo zarodek znajdował sie w jajowodach, implantacja może się rozpocząć miedzy 4 a 12 dniem po owulacji.
Formujące się kosmki -którymi pęcherzyk ciążowy ( a w zasadzie już blastocysta) przytwierdza się do doczesnej, by czerpać niezbędne substancje niezbędne do dalszego rozwoju - wnikają coraz głębiej w śluzówkę macicy.W tym czasie nadal mogą pojawiać się plamienia. Mogą one pochodzić z pęknięcia krwiaczka ,który się może podczas tego procesu zrobić, albo z innych przyczyn. "Kate 75, gosia7122, Viv78, szczęśliwa 2, bliska77, malgos741, Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość
-
No widzisz a u mnie sąsiadeczka zapuściła o 23,30 odkurzacz i tak sobie hałasował do 0,30 a mnie szlag trafiał wszyscy nie spaliśmy masakra nie mówiąc że o 5,30 musiałam wstać
Kate 75 wrote:Witam się kawką obudzona z snu zimowego, pobiłam rekord spałam 9 i pół godziny i nie mogę się obudzić, chyba te święta odsypiam
Polarmisiu udanych szusów. Zazdroszczę.Kate 75, szczęśliwa 2, malgos741 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:No widzisz a u mnie sąsiadeczka zapuściła o 23,30 odkurzacz i tak sobie hałasował do 0,30 a mnie szlag trafiał wszyscy nie spaliśmy masakra nie mówiąc że o 5,30 musiałam wstać
To współczuję pani sąsiadeczki, czyżby u was cisza nocna nie obowiązywała, chyba że pani sąsiadka ignorantka i wyznaje zasadę wolność tomku w swoim domku
Ja chyba odespałam, ale cały dzień lewituję, robię niezbędne min. za dużo snu to też nie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2013, 14:36
grosza lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny kupiłam dziś testy bo u mnie 36 dc i @ nadal nie ma .Dziś zmierzyłam tem. 37. chyba coś jest rzeczy.Bardzo się boje ,nie mam żadnych objawów nawet piersi mnie nie bolą tylko z tyłu pleców i dziś miałam lekkie mdłości.Test zrobię jurto z rana.
Kate 75, ania.g, szczęśliwa 2, Parka, bliska77, Viv78, grosza, anna maria, malgos741, mysza1975, polarmiś, Bursztyn, Iwone, Bozia3, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Witajcie dziewczyny kupiłam dziś testy bo u mnie 36 dc i @ nadal nie ma .Dziś zmierzyłam tem. 37. chyba coś jest rzeczy.Bardzo się boje ,nie mam żadnych objawów nawet piersi mnie nie bolą tylko z tyłu pleców i dziś miałam lekkie mdłości.Test zrobię jurto z rana.
No to trzymam kciukigosia7122 lubi tę wiadomość