X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie lubie sie uzewnętrzniać jak większość z was żeby mnie ktoś żałował lub pocieszał...usunęłam bo musiałam, byłam wtedy w trakcie chemoterapii na onkologii w Gliwicach

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 19:12

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    A ja obiad na jutro gotować. Poszłam trochę na ugodę i dopuściłam mojego M do bigosu, więc już po bigosie.

Mysza a co z bojowym nastrojem i tymi dwoma dniami, które twój potrzebował, rozejm na razie ? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 19:16

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa jest i tak fajna. Ja chyba wiem jaka jest osoba bo z podobna zyje pod jednym dachem. Da sie lubic ale czesto wkurwia bo chce wkurwiac a tak poza tym da sie lubic choc sama do tego nie dazy. Choc nie jestesmy tu po to by sie lubic ale by sie wspierac . Pomyslalam sobie, ze na codzien stykam sie z ludzimi, biurokracja i prolaktyna mi szaleje- bo jestem osoba bardzo kategoryczna i potrafie byc chamska ale ile mozna. Poza tym nie widze powodow by tu sie awanturowac w tym . Jak cos mi sie nie podoba to sie nie odzywam. No i jeszcze nie bylo sytuacji bym sie wkurwila.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 19:29

samira, Lucky, Alis, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Przy małej wadzie może ale to moje dziecko to bardziej skomplikowany przypadek. Miała jakby za mało miejsca na wszystkie zębi i najpierw nosiła aparat poszerzający szczenę ;-)
    Później miała stały a teraz tylko zakłada na noc ;-)
    Moja córka miała identycznie. Za mała zuchwa na wszystkie zeby. Miała usuwane mleczne jedynki i dwójki, a potem aparat ruchomy rozsuwany, żeby poszerzyć żuchwe. Po 1,5 roku solidnego noszenia aparatu ma przepiękne zeby. Tylko ze walkę zaczęliśmy jak miała 7 lat. I wszystko na NFZ.

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ewa jest i tak fajna. Ja chyba wiem jaka jest osoba bo z podobna zyje pod jednym dachem. Da sie lubic ale czesto wkurwia bo chce wkurwiac a tak poza tym da sie lubic.
    Miśku obyś miała rację :)

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam wolę na tematy selekcji i religii oraz polityki nie udzielać głosu.
    Ineska oby do przodu i niech rośnie fasolka. :-)

Kate 75, samira, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Mysza a co z bojowym nastrojem i tymi dwoma dniami, które twój potrzebował, rozejm na razie ? :)

Bojowy nastrój się utrzymuje. Jestem zdeterminowana, ale na razie nie mam czasu na pakowanie. Jak nic się nie zmieni to zrobię to w weekend. Chyba EwaT miała rację, mój M bierze mnie na przeczekanie, bo do tej pory to ja zawsze ustępowałam i wyciągałam rękę na zgodę. Oby się nie przeliczył.

samira, Bursztyn, EwaT, Kate 75, inessa, polarmiś, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    ja tam wolę na tematy selekcji i religii oraz polityki nie udzielać głosu.
    Ineska oby do przodu i niech rośnie fasolka. :-)
    no właśnie bo to dwa najbardziej drażliwe tematy ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 19:33

inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobilam zupke-kapuscianke. Tylko pikantna mi wyszla.
    A jak probowalam to wydawala mi sie za slodka.
    Ale zjedlismy po miseczce.
    Teraz ide ogladac film z mezusiem pod kocykiem.
    Jak emeryty! ;)

inessa, mysza1975, Kate 75, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego wybaczcie ale Was czytam lecz wole sie nie wypowiadać bo są to drażliwe tematy a wole teraz sie nie denerwować.

Teraz przed nami długi wekend a widziałyście pogode ma padać deszcz i ma być w całej Polsce do 8 stopni ciepła.

Kate 75, samira, malgos741, polarmiś, bliska77, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Bojowy nastrój się utrzymuje. Jestem zdeterminowana, ale na razie nie mam czasu na pakowanie. Jak nic się nie zmieni to zrobię to w weekend. Chyba EwaT miała rację, mój M bierze mnie na przeczekanie, bo do tej pory to ja zawsze ustępowałam i wyciągałam rękę na zgodę. Oby się nie przeliczył.

Czyli nadal twarda jesteś i nie dajesz się nabrać na przeczekanie,to się chwali oby się określił ten twój :)

mysza1975, samira, inessa lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dlatego wybaczcie ale Was czytam lecz wole sie nie wypowiadać bo są to drażliwe tematy a wole teraz sie nie denerwować.

Teraz przed nami długi wekend a widziałyście pogode ma padać deszcz i ma być w całej Polsce do 8 stopni ciepła.

Luzuj się Inessko to najlepsze co możesz zrobić, ewentualnie lekki spacerek w te ciepłe dni, wypoczywaj <3 :)

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

Inessko masz racje ,tak trzymaj :)

inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Czyli nadal twarda jesteś i nie dajesz się nabrać na przeczekanie,to się chwali oby się określił ten twój :)

Tej mojej twardości to się aż boję. Potrafię się tak zaciąć, że będę walczyć do upadłego, mimo że wiem, że powinnam ustąpić.
    Pamiętam takie zdarzenie z dzieciństwa. Mieliśmy iść do teatru na przedstawienie dla dzieci. Do południa mama poprosiła mnie żebym poszła po coś do sklepu, ale mi się nie chciało, więc mi powiedziała, że jak nie pójdę do sklepu to na przedstawienie tez nie pójdę. Ja na to ok. No i po południu mama zaczęła zbierać dzieci z całej rodziny żeby iść i do mnie tez mówi - ubieraj się, a ja na to, że powiedziała, że przecież nie idę, bo nie chciałam iść do sklepu. No, ale już bilety są i jeszcze ten raz mi odpuści. A ja jak nie to nie. Trwało to jeszcze jakiś czas, a skończyło się tak, że z płaczem, ale zostałam w domu. Taka honorowa jestem.
    Więc teraz nie wiem jak się zachowam. Nie chcę go przypierać do muru, ciągle miałam nadzieję, że zrobi to bo mnie kocha, a nie bo zagroziłam mu rozstaniem.

Kate 75, samira, szczęśliwa 2, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:

myśle że się nie określi bo nie ma takich intencji :(

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 11:03

inessa, samira, Reni, Alis, bliska77, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Tej mojej twardości to się aż boję. Potrafię się tak zaciąć, że będę walczyć do upadłego, mimo że wiem, że powinnam ustąpić.
    Pamiętam takie zdarzenie z dzieciństwa. Mieliśmy iść do teatru na przedstawienie dla dzieci. Do południa mama poprosiła mnie żebym poszła po coś do sklepu, ale mi się nie chciało, więc mi powiedziała, że jak nie pójdę do sklepu to na przedstawienie tez nie pójdę. Ja na to ok. No i po południu mama zaczęła zbierać dzieci z całej rodziny żeby iść i do mnie tez mówi - ubieraj się, a ja na to, że powiedziała, że przecież nie idę, bo nie chciałam iść do sklepu. No, ale już bilety są i jeszcze ten raz mi odpuści. A ja jak nie to nie. Trwało to jeszcze jakiś czas, a skończyło się tak, że z płaczem, ale zostałam w domu. Taka honorowa jestem.
    Więc teraz nie wiem jak się zachowam. Nie chcę go przypierać do muru, ciągle miałam nadzieję, że zrobi to bo mnie kocha, a nie bo zagroziłam mu rozstaniem.

dlaczego myślisz że Cie kocha? bo tak mówi?
    nie zrozum mnie zle, może Cie kocha ale w takim razie niech to udowodni czynami, kobieta kochana jest szczęśliwa i spełniona tak?

szczęśliwa 2, samira, Alis, bliska77 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:

Ja jak powiedziałam nie mam rozwiązań zero jedynkowych zwłaszcza w związkach dwojga ludzi bo to sprawy skomplikowane tym bardziej jak sprawy do końca nie znam ale z tego co piszesz wnioskuję, że łamiesz się i boisz się co będzie dalej rozumiem to w 100 %, ale z tego co napisałaś powinnaś twojego do muru właśnie przyprzeć i powinien się określić z uczuciami i zamiarami, to ty podejmiesz decyzję i zrobisz jak zechcesz, a jak napisałaś wyżej idziesz w zaparte i taka jesteś, myślę że teraz po latach wiesz kiedy odpuścić i czy warto, wspieram :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 20:18

mysza1975, inessa, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    tzn.Ty masz zamiar spakowac jego? On mieszka u Ciebie? dobrze zrozumialam?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 stycznia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dlaczego myślisz że Cie kocha? bo tak mówi?
    nie zrozum mnie zle, może Cie kocha ale w takim razie niech to udowodni czynami, kobieta kochana jest szczęśliwa i spełniona tak?
    niestety, jesli za slowami nie ida czyny, to znaczy ze facet jest malo wiarygodny...

Kate 75, Alis lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2015 2016 2017 2018 2019 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ