35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Ewa - zawsze się tak zachowujesz, czy tylko teraz tak kozaczysz bo w ciaże zaszłaś. Czytam Twoje wypowiedzi i miałam się nie odzywać, ale to robi się niesmaczne. Dalej będę ignorować wypowiedzi Twojego typu, to najlepszy sposób. I nie pisz, że jesli wypowiedź jest nie sprzyjająca danej osobie to się tą drugą atakuje. Nie po prostu każde zachowanie ma swoje granice.
Wcześniej jakoś potrafiłaś być milsza tzn jakis rok temu, kiedy też tu zaczynałaś. I jakos nikt Cię krytykował kiedy powiedziałaś na forum o ABORCJI.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 18:39
grosza, Kate 75, samira, Myszonek, malgos741, Bozia3, Olena, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyslash wrote:Oj Ewa - zawsze się tak zachowujesz, czy tylko teraz tak kozaczysz bo w ciaże zaszłaś. Czytam Twoje wypowiedzi i miałam się nie odzywać, ale to robi się niesmaczne. Dalej będę ignorować wypowiedzi Twojego typu, to najlepszy sposób. I nie pisz, że jesli wypowiedź jest nie sprzyjająca danej osobie to się tą drugą atakuje. Nie po prostu każde zachowanie ma swoje granice.
Wcześniej jakoś potrafiłaś być milsza tzn jakis rok temu, kiedy też tu zaczynałaś. I jakoś nie O ABORCJI.
podpisuje się pod tym,ale wiesz mi slash rok temu było to samo a szczególnie pamiętam jak tez poruszony został temat religii to prawie zostałyśmy zlinczowane przez EweT jej odmiennymi poglądami na ten temat ale masz rację teraz jest bardziej uszczypliwa ... -
EwaT napisała na forum, że miała aborcję. Dlaczego, nie wnikam, to jej sprawa. Ale niech nie naskakuje na wszystkich z byle powodu. Ja rozumiem kazdy może mieć lepszy bądź gorszy dzień a tym bardziej różne poglądy na różne tematy. Ale ta uszczypliwość - ehh odrzuca.
samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dostaąłm sie do ginekologa odrazu dzisiaj byłam ostatnia w kolejce naopowiadałam pielegniarce o moich probloemach i powiedziałam,ze potrzebuje Luteine na podtrzymanie ciazy odrazu mnie zapisała. Lekarz zapisał mi luteine dopochowowo 2xdziennie i Duphergan wrazie wiekszych bóli w podbrzuszu i duzych mdłosci a na badania mam przyjsć za 2 tydodnie 16.01
No i ma dużo odpoczywać,leżeć, dobrze sie odzywać i starać sie mało stresować (z tym to trudniej bedzie ). jest dobry ufufuf wiec sie ciesze,ze do niego sie dostałam no i na NFZ.
/QUOTE]
Ineska jakoś tak mam wrażenie że w końcu dostałaś się do sensownego lekarza i zabrał się za Ciebie jak trzeba. W Twojej sytuacji trzeba działać szybko.
Mam tylko nadzieję, że od poprzedniego poronienia nie jest za wcześnie na kolejną ciążę, bo mi po poronieniu kazali odczekać conajmniej 6 m-c.
W każdym bądź razie trzymam za Ciebie kciuki żeby się udało szczęśliwie dotrwać do końcaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 18:50
malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:EwaT napisała na forum, że miała aborcję. Dlaczego, nie wnikam, to jej sprawa. Ale niech nie naskakuje na wszystkich z byle powodu. Ja rozumiem kazdy może mieć lepszy bądź gorszy dzień a tym bardziej różne poglądy na różne tematy. Ale ta uszczypliwość - ehh odrzuca.
właśnie to pierwsze zdanie co napisałaś tez mi utkwiło w pamięci,tylko już nie chciałam tego wywlekać ale taka osoba co tak zrobiła na pewno nie powinna w ten sposób wypowiadać się na temat naszych obaw w kwestii zachodzenia czy bycia w ciąży ,bo dla niej mam wrażenie to wszystko tak łatwe jak splunąć...Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Ja tez nie chciałam tego wywlekać, bo to każdego indywidualna sprawa, ale chciałam jej uświadomić, że nikt nie jest taki opryskliwy pomimo tego.
Mało się udzielam w dyskusjach, ale zachowanie Ewy naprawdę robi się niemiłe. I bądz co bądz zniecheca do jej osoby.samira, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Ja tez nie chciałam tego wywlekać, bo to każdego indywidualna sprawa, ale chciałam jej uświadomić, że nikt nie jest taki opryskliwy pomimo tego.
Mało się udzielam w dyskusjach, ale zachowanie Ewy naprawdę robi się niemiłe. I bądz co bądz zniecheca do jej osoby.
oglądam teraz o tym wypadku co zabił 6osób ,straszna tragedia ,widać z tego ze nawet idąc chodnikiem trzeba mieć oczy dokoła głowymalgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Niuta, mojego brata dzieci nosiły ruchome aparaty tzn zakładały na noc i powiem Ci że jest efekt.
Przy małej wadzie może ale to moje dziecko to bardziej skomplikowany przypadek. Miała jakby za mało miejsca na wszystkie zębi i najpierw nosiła aparat poszerzający szczenę
Później miała stały a teraz tylko zakłada na noc
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:Przy małej wadzie może ale to moje dziecko to bardziej skomplikowany przypadek. Miała jakby za mało miejsca na wszystkie zębi i najpierw nosiła aparat poszerzający szczenę
Później miała stały a teraz tylko zakłada na noc
A być może. Nie znam się, nie miałam z tym do czynienia, jedynie tyle co z opowiadańNo ale żeby mieć ładne ząbki to trzeba dbać.
-
slash wrote:Ja tez nie chciałam tego wywlekać, bo to każdego indywidualna sprawa, ale chciałam jej uświadomić, że nikt nie jest taki opryskliwy pomimo tego.
Mało się udzielam w dyskusjach, ale zachowanie Ewy naprawdę robi się niemiłe. I bądz co bądz zniecheca do jej osoby.
czy myślisz że pisze dlatego żeby kogoś do siebie zachęcić? lol -
slash wrote:Zmykam dziewczyny, idę poleżec w wannie
A ja obiad na jutro gotować. Poszłam trochę na ugodę i dopuściłam mojego M do bigosu, więc już po bigosie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2014, 19:07
samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCichutko drogie Mamy,
ja tam się nie ekscytuję, bo jestem tu od listopada,
mamy się wspierać w temacie ciąży, a światopogląd każdy ma jaki chce, w ubiegłym roku jadłam na stołówce szkoły tzw. specjalnej, mąż bał się tam ze mną iść (upośledzenie jest zaraźliwe?!), dopiero głodem go wzięłam. Nie każmy innym nosić ciężarów, których same nie dźwigamy, nie zalecajmy aborcji. Znam osoby niepełnosprawne, znam bóle ich rodzin.
Nie nam się wypowiadać w kwestii sumienia nie naszego.
A hormony szaleją...Kate 75, bliska77, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny