35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam, mam 35+ i staram się o dzieciątko. Nie wychodzi chociaz oboje mamy dobre wyniki badań . Czytam Was od jakiegoś czasu i dziękuje za wsparcie jakie sobie dajcie. Postanowiłam napisać coś dla Myszy. Otóż spotykamy się w babskim gronie wiele lat. Nasza koleżanka od 7 lat była w związku z panem 40+,kawaler. Przez ten czas, jak ona to mówiła, zauważyła, że pan nie chce niczego na stale. To dało jej do myślenia i postanowiła zakończyć ten związek. Na drugi dzień po rozstaniu zalogowala się na portalu i zaczęła rozmawiać z panem 50+. I to był strzał w dziesiątkę . Pokochali się, przygotowują ślub i są szczęśliwi. Koleżanka powiedziała nam że wreszcie trafiła na faceta, który wie czego chce. Tego życzę wszystkim kobietom, odpowiedzialnych facetów. Pewnie już nie pojawienie się na tym forum, ale chciałam w Tobie Myszko zaszczepić nadzieję i prosić, żebyś została z dziewczynami, bo one wiedzą czego chcą. Wszystkiego o czym marzycie w Nowym Roku. Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 23:25
EwaT, Bursztyn, DAGI, Iwone, grosza, Lucky, Simba, Viv78, bliska77, Mango, inessa, Bozia3, samira, Myszonek, Niuta, malgos741, gosia7122, Parka, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja się myszce nie dziwię, że chce zniknąć. Nie ma nic gorszego niż szczęśliwe w związkach z perspektywą ciąży. Sama to przechodziłam i nic mnie tak nie wkurzało.. Dlatego Myszko jeśli znikniesz mam nadzieję, że szybko wrócisz z tym lub innym partnerem. Buziaki
grosza, Lucky, Simba, bliska77, inessa, Bozia3, samira, Pusurek, malgos741, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie..
Tak święto ale uważam, że na jednego króla powinien przypadać jeden dzieńBursztyn, Lucky, polarmiś, Simba, bliska77, inessa, Myszonek, Niuta, malgos741, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Ja jestem, tez musze zwlec sie z lozka by zrobic sobie kawe!
uszanowal swieto
a ja musze za chwile skoczyc do pracy.
polarmiś, Simba, Lucky, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLucky wrote:hej hej
my przy śniadaniu, potem może spacer bo fajna pogoda
Boziu jakich testów owu używasz że zawsze Ci pozytywne wychodzą
trzymam kciuki za testujące i oczekujące
fajnego dnia życzęLucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Wczoraj pozegnalam dobre jedzenie (spaghetti carbonara, czerwone wino, chipsy, oraz mikolaj z czekolady), dzisiaj powitalam zdrowe jedzenie...
Simba, damy rade
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 08:58
Simba, EwaT, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość