35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam, mam 35+ i staram się o dzieciątko. Nie wychodzi chociaz oboje mamy dobre wyniki badań . Czytam Was od jakiegoś czasu i dziękuje za wsparcie jakie sobie dajcie. Postanowiłam napisać coś dla Myszy. Otóż spotykamy się w babskim gronie wiele lat. Nasza koleżanka od 7 lat była w związku z panem 40+,kawaler. Przez ten czas, jak ona to mówiła, zauważyła, że pan nie chce niczego na stale. To dało jej do myślenia i postanowiła zakończyć ten związek. Na drugi dzień po rozstaniu zalogowala się na portalu i zaczęła rozmawiać z panem 50+. I to był strzał w dziesiątkę . Pokochali się, przygotowują ślub i są szczęśliwi. Koleżanka powiedziała nam że wreszcie trafiła na faceta, który wie czego chce. Tego życzę wszystkim kobietom, odpowiedzialnych facetów. Pewnie już nie pojawienie się na tym forum, ale chciałam w Tobie Myszko zaszczepić nadzieję i prosić, żebyś została z dziewczynami, bo one wiedzą czego chcą. Wszystkiego o czym marzycie w Nowym Roku. Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2014, 23:25
EwaT, Bursztyn, DAGI, Iwone, grosza, Lucky, Simba, Viv78, nick nieaktualny, Mango, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, Myszonek, Niuta, malgos741, gosia7122, Parka, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja się myszce nie dziwię, że chce zniknąć. Nie ma nic gorszego niż szczęśliwe w związkach z perspektywą ciąży. Sama to przechodziłam i nic mnie tak nie wkurzało.. Dlatego Myszko jeśli znikniesz mam nadzieję, że szybko wrócisz z tym lub innym partnerem. Buziaki
grosza, Lucky, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie..
Tak święto ale uważam, że na jednego króla powinien przypadać jeden dzień
Bursztyn, Lucky, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Myszonek, Niuta, malgos741, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wyszlismy z Leonem na sikanie (tzn. on sikal) po czym zjadl swoje sniadanie i wrocil spac na kanapepolarmiś wrote:Ja jestem, tez musze zwlec sie z lozka by zrobic sobie kawe!
uszanowal swieto
a ja musze za chwile skoczyc do pracy.
nick nieaktualny, Simba, Lucky, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJesli masz dobra prace lh - kazdy test wyjdzie pozytywny- u mnie zazwyczaj przez dwa dni sa pozytywne- nawet w momencie kiedy owulacji nie bylo - potwierdzone na usg:-)Lucky wrote:hej hej
my przy śniadaniu, potem może spacer bo fajna pogoda
Boziu jakich testów owu używasz że zawsze Ci pozytywne wychodzą
trzymam kciuki za testujące i oczekujące
fajnego dnia życzę
Lucky, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki! W belgii niestety nie swietuja, ale jestem za postulatem Reni.
Dziwnie tak do pracy po dwoch tygodniach wrocic...eh...chyba tez zaczne od kawy
Milego dnia, Babeczki!
Lucky, Bursztyn, Mango, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
ja niby tez, ale to pozegnanie bylo marne bo nie poszlam do sklepu zeby smieci kupic- strasznie padalo.....a dzis- zdrowe jadlo zaczynamSimba wrote:Wczoraj pozegnalam dobre jedzenie (spaghetti carbonara, czerwone wino, chipsy, oraz mikolaj z czekolady), dzisiaj powitalam zdrowe jedzenie...

Simba, damy rade
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 08:58
Simba, EwaT, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość