35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoze testami nie trafiasza na tzw. wyrzut lh. Czy robilas testy przez caly cykl? Ja pierwsze testy robilam od piatego dnia cyklu do chyba 17 stego . W 13 i 14 mialam pozytywne . Czasami widze na wykresach ze dziewczyny maja dodatnie testy przez wiele dni - nie wiem czy dobrze interpretuja te testy bo to nie tak jak w ciazowych, czy maja zaburzona prace lh. W cyklu bezowulacyjnym test lh rowniez wyszedl pozytywny, skok temperatury byl wiec gdyby nie usg to cykl dawalby nadzieje.
Bursztyn, bliska77, Lucky, grosza, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ptasie mleczko sypialnia, salon ciepły piasek, kuchnia mandarynka, przedpokój kremowy ale strutura piasku
Ciężko było przemalować, bo poprzedni właściciele mieli pomalowane na ciemny fiolet
Dzisiaj jedziemy malować stare bo musimy oddać białe
kiedy to się skończy..w sobote malowalismy i nie poszło bo farbą jak woda
polarmiś wrote:Reni meblujesz? Jakie kolory scian zrobilas?polarmiś, Simba, bliska77, Mango, Lucky, inessa, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witam w ten ciepły słoneczny poranek
ciekawe czy Myszce sie humorek poprawi? oby!
wczoraj segregowałam i prałam wszystkie śpioszki które dostałam po kimś w rodzinie, jakie słodkie! dwa worki dla dziewczynki odłożyłam na dno szafy, te dla chłopczyka wisza i sie suszą...jakie to fajne zajęcie, normalnie jakaś matka polka sie ze mnie robi których nigdy nie lubiłam lolReni, DAGI, Viv78, bliska77, Lucky, inessa, samira, Niuta, Bursztyn, malgos741, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:no to mnie zmartwiłaś Polarmisiu, bo ja mam zwykle negatywne nawet gdy mam owulacje potwierdzone przez usg
co zrobić z tym faktem? trzeba to leczyć?
Witam sie z rana...
Kos miał sie dziś chwalić II kreseczkamihop, hop...
polarmiś, Lucky, inessa, malgos741, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:witam w ten ciepły słoneczny poranek
ciekawe czy Myszce sie humorek poprawi? oby!
wczoraj segregowałam i prałam wszystkie śpioszki które dostałam po kimś w rodzinie, jakie słodkie! dwa worki dla dziewczynki odłożyłam na dno szafy, te dla chłopczyka wisza i sie suszą...jakie to fajne zajęcie, normalnie jakaś matka polka sie ze mnie robi których nigdy nie lubiłam lolbliska77, EwaT, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Mysza trzymaj sie, wiem, ze to trudne, dlatego zrobisz jak uwazasz, natomiast wopiesz o tym, ze zawsze jestes tu mile widziana, trzymaj sie i pamietaj, ze jeszcze wszystko przed Toba.
Ja jutro ide na prenatalne i usg "genetyczne' ciekawe czy bedzie juz cos widac, denerwuje sie troszeczke ale to normalne, mam nadzieje, ze bedzie wszystko ok.
Milego dnia dziewczynkiEwaT, Lucky, inessa, Mango, Bursztyn, gosia7122, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Wczoraj pozegnalam dobre jedzenie (spaghetti carbonara, czerwone wino, chipsy, oraz mikolaj z czekolady), dzisiaj powitalam zdrowe jedzenie...
I pożegnałam z rana M. na 2 miesiące.
Hejka:)EwaT, Lucky, inessa, bliska77, Bursztyn, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ja bym i te dla dziewczynki spioszki poprala:-) kiedy masz termin porodu, suwaczka nie masz to drudno ocenic.
26 czerwiec dopiero...ale mysle że mnie wczesniej wezmąpolarmiś, Lucky, inessa, bliska77, Bursztyn, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dzięki Polarmisiu, jajka mam i pękają, myślałam że to wina testów
zwykle testuję od 10 dnia do 16, bo raczej wtedy mam owulacje, testuję dwa razy dziennie, ale ze względów oszczednościowcyh kupuję tylko testy na allegro, podejrzewałam że nie działają
oj jak ja bym chciała prać dziecięce ciuszki
cieszę się z Tobą Ewo
Aga, będzie super! Może lekarz podpowie wstępnie płeć? chcecie wiedzieć? Trzymam mocno kciuki
Myszo, nie uciekaj, bądź z nami. Niech i dla Ciebie zaświeci słońce po tych trudnych dniach
Reni jaki to jest kolor 'ptasie mleczko' ? kremowy? biały?polarmiś, inessa, bliska77, Bursztyn, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLucky wrote:dzięki Polarmisiu, jajka mam i pękają, myślałam że to wina testów
zwykle testuję od 10 dnia do 16, bo raczej wtedy mam owulacje, testuję dwa razy dziennie, ale ze względów oszczednościowcyh kupuję tylko testy na allegro, podejrzewałam że nie działają
oj jak ja bym chciała prać dziecięce ciuszki
cieszę się z Tobą Ewo
Aga, będzie super! Może lekarz podpowie wstępnie płeć? chcecie wiedzieć? Trzymam mocno kciuki
Myszo, nie uciekaj, bądź z nami. Niech i dla Ciebie zaświeci słońce po tych trudnych dniach
Reni jaki to jest kolor 'ptasie mleczko' ? kremowy? biały?inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
U nas piekne słoneczko po deszczowej nocy i poranku
Włąśnie tez zastanawiam sie jaki to kolor ptasie mleczko bo ono czesto jest w czekoladzie wiec mozę być czekoladowy
ALe piekne kolory w mieszkaniu Reni
U mnie mdłosci,mdłosci ( ale bez wymiotów) i 0 apetytu a dziś zrobiłam test i piekne dwie kreski no i zaczełam nowy tydzień ciazy zależy jak to sie liczy tu jest czwarty a ovu zaznacza piąty
Kochane spokojnego dnia Wam życze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 10:54
bliska77, polarmiś, Mango, samira, EwaT, Myszonek, Bursztyn, malgos741, gosia7122, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
Dobrze, że już te wolne dni się kończą, bo chyba bym skończyła jako alkoholiczko-obżartuch. Mieliśmy prawie codziennie jakieś wyjście do znajomych lub imprezę u nas. Może nawet lepiej, gdyby nic nie wyszło w tym cyklu - bo nie mogłabym jak Ewa napisać, że cykl udany - to cykl trzeźwy. Z drugiej strony pocieszam się tym, że we wczesnej fazie jakby co - nie ma to dużego znaczenia podobno...
Ewa - ja na razie ściągnęłam sobie tą jej podstawową książkę - "jesteś tym, co jesz". Chcę po kolei poczytać wszystko i może uda mi się pożyć jej propozycjami - chociaż jakiś czas- żeby odtruć organizm i schudnąć.
Polarmisiu i Lucky - to nie tak, że wszystkie testy działają tak samo. Kupowałam w różnych miejscach i było z tym różnie. Kupione w aptece 25 zł - za 5 szt. pokazywały owulkę. Te tanie z allegro - pierwsza partia poakazywała, 2 i 3 - jak zmieniłam sprzedawcę - to była wtopa - one nie wychodziły, teraz od dłuższego czasu kupuje tanio z allegro z tej strony http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=20927758 i są w porządku - ładnie wychodzi druga krecha grubsza od testowej. Ja testuje zwykle około godz.18.00 i staram się nie pić wcześniej ok. 2 godzinbliska77, inessa, Lucky, Mango, Niuta, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny za dobre slowo
, plec chce znac, pewnie ze tak ale na tym etapie jeszcze raczej za wczesnie
zobaczymy, na pewno zdam relacje
Inessa, niestety mdlosci nie sa orzyjemne ale swiadcza o wysokim poziomie hcg, musisz przetrzymac, znam to az za dobrze teraz tez codziennie rano mi niedobrze ale o tym juz pisalam
inessa, Lucky, EwaT, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa testuje roznie, nawet z z porannego sikanca - zawsze wychodzily w dniach przedowulacyjnych, a przez okres 6 miesiecy mialam monitoringii ktore potwierdzaly owulke. Ostatnie dwa cykle mnie zaskoczyly bo wykresy byl dwufazowe, w jednym cyklu zrobilam testy lh i wyszly pozytywne a owulacji nie bylo. Dziwne to wszystko. W ostatniim cyklu testy wyszly pozytywne, piekny skok a ciazy nie ma. Uzylam nawet tego zelu wspomagajacego, ale rowniez naduzywalam alkoholu tzn nie duzo ale czesto!
Boziu u Ciebie calkiem dobrze ten wykresik sie zapowiada.
Inesska - oby tak dalej!!!!inessa, Lucky, Mango, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość