35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAguś wierze,że jutro bedzie dobrze pisałam już o tym wczoraj a płeć wiesz różnie to bywa wiem,ze u niektórych już widać ale ja nie byłabym tak na 100% przekonana na tak wczesnym etapie. Już widziałam rózne sytuacje gdzie lekarz widział prawie do końca np chłopca a rodziła sie dziewczynka. A miałam rodziców w przedszkolu gdzie do końca mysleli,ze bedzie córeczka ( ich drugie dziecko) a urodziły sie dwie córeczki druga sie schowała za pierwsza i na USG nie było widać ( a kilka lat temu zresztą teraz na NFZ nie robi sie również czesto USG chyba ze 3 -4razy)
Bedzie dobrzeMango, bliska77, Lucky, Myszonek, DAGI, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Inessa cudownie, że masz mdłości i nie masz plamień - oby tak dalej
Ja ten cykl miałam z alkoholem tzn i to codziennie tzn już od niedzieli przed Sylwestrem nie bo jakoś mnie mdliło i nie ale wczesniej i winko i dostałam Scheridana na świeta wiec codziennie coś z rodzinka i znajomymi
Dzieki tak wogóle i mam nadzieje,ze tak dalej bedzie bo stracha mam nadal.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 11:12
Mango, samira, bliska77, EwaT, Lucky, Myszonek, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, kiedyś szukałam informacji na temat tego,czego nie wolno jeść w ciązy i gdzieś wyczytałam, że nie należy pić herbatek owocowych. Praktycznie we wszystkich owocowych herbatach podstawą jest hibiscus i ponoć hibiscus może działać poronnie. Nie wiem, na ile to prawda, ale może przy staraniach warto zwrócić uwagę.
inessa, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczyny Inessko siwak pokazujeCi skończone tygodnie a ovu rozpoczęte. Aga trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze na badaniach ja w tym tygodniu będę robić glukoze i to mnie przeraża bo będę siedzieć w przychodni ponad 2 godziny i bbędą mnie kuc 3 razy i wypicie tej glukozy nic przyjemnego niektóre dziewczyny mdlaly albo wymiotowały po niej a niestety obawiam sie cókrzycy ciązowej po mamie i sam cukier w pierwszym badaniu miałam na górnej granicy. Dobra nie smęcę już miłego dnia Wam żżyczę
inessa, polarmiś, bliska77, Lucky, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No właśnie teraz pogrzebałam w internecie i przeczytałam, że groźny jest amoniak i ewentualnie zetknięcie farby ze skórą. Ważne, żeby nie wdychać amoniaku i można poprosić fryzjera, żeby nie farbował przy samej skórze.
inessa, bliska77, Lucky, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniaT wrote:Witajcie Dziewczyny Inessko siwak pokazujeCi skończone tygodnie a ovu rozpoczęte. Aga trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze na badaniach ja w tym tygodniu będę robić glukoze i to mnie przeraża bo będę siedzieć w przychodni ponad 2 godziny i bbędą mnie kuc 3 razy i wypicie tej glukozy nic przyjemnego niektóre dziewczyny mdlaly albo wymiotowały po niej a niestety obawiam sie cókrzycy ciązowej po mamie i sam cukier w pierwszym badaniu miałam na górnej granicy. Dobra nie smęcę już miłego dnia Wam żżyczę
Kochana weź ze sobą cytryne i dodaj sobie do tej glukozy o wiele łatwiej ja wypić i mniej mdli jak jest z nią'
dzieki za wiadomosc o suwaczkubliska77, Iwone, Lucky, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoniaT wrote:Witajcie Dziewczyny Inessko siwak pokazujeCi skończone tygodnie a ovu rozpoczęte. Aga trzymam kciuki i wierzę że będzie dobrze na badaniach ja w tym tygodniu będę robić glukoze i to mnie przeraża bo będę siedzieć w przychodni ponad 2 godziny i bbędą mnie kuc 3 razy i wypicie tej glukozy nic przyjemnego niektóre dziewczyny mdlaly albo wymiotowały po niej a niestety obawiam sie cókrzycy ciązowej po mamie i sam cukier w pierwszym badaniu miałam na górnej granicy. Dobra nie smęcę już miłego dnia Wam żżyczę
Nie martw sie, bedzie dobrze, badanie nie jest takie straszne, mialam je juz kilka razy, da sue przezyc,ma o cukrze tzreba pamietac zwlaszczamw ciazy, wez sobie jakas dobra ksiazke i czas zleci, dzieki za kciukiLucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny
My już wróciliśmy "ucywilizowani"
Reni wrote:Ptasie mleczko sypialnia, salon ciepły piasek, kuchnia mandarynka, przedpokój kremowy ale strutura piasku
Ciężko było przemalować, bo poprzedni właściciele mieli pomalowane na ciemny fiolet
Dzisiaj jedziemy malować stare bo musimy oddać białe
kiedy to się skończy..w sobote malowalismy i nie poszło bo farbą jak woda
Lucky, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny,
chcialabym dolaczyc do Waszego watku, bo choc do 35+ jeszcze troche, to czasami czuje, ze jakos nie pasuje do mlodszych staraczek.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2016, 12:50
Simba, Lucky, bliska77, inessa, Niuta, Mango, samira, DAGI, Iwone, Alis, malgos741, Reni lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Hej dziewczyny,
chcialabym dolaczyc do Waszego watku, bo choc do 35+ jeszcze troche, to czasami czuje, ze jakos nie pasuje do mlodszych staraczek.
O dziecko zaczelismy sie starac gdy mialam 33 lata, spontanicznie, jak to nic nie dalo to przeszlam na tryb ginekolog/endokrynolog/leczenie i tak na niby wyprostowanej sytuacji od 13 miesiecy dalej nic.
Za nami pierwsza inseminacja w listopadzie, teraz byly swiateczne wakacje od staran i od nowego cylku bedzie inseminacja numer dwa.
Dawaj Paszczak do nasNikt tu nikomu w dowod nie zaglada
Lucky, bliska77, paszczakin, inessa, Myszonek, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
z tymi farbami jasne że nie nalezy przesadzać ale pzresada w drugą strone również jest śmieszna...ja farbuje, moja bratowa farbowała- dzieci zdrowe, koleżanki farbowały, dzieciaki zdrowe, więc bez przesadyzmu, przeciez nie mozna całą ciąże chodzić z kilometrowymi odrostami, w takim razie paznokci też nie powinno sie smarować, kremów na twarz nie używać, a dezodoranty w sztyfcie tez nie?? przeciez więcej chemii jest w jedzeniu sklepowym niż w tej farbie raz na dwa miesiące! idzmy po rozum do głowy!
inessa, bliska77, Bursztyn, Myszonek, samira, Iwone, Alis, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny