35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Ptasie mleczko sypialnia, salon ciepły piasek, kuchnia mandarynka, przedpokój kremowy ale strutura piasku
Ciężko było przemalować, bo poprzedni właściciele mieli pomalowane na ciemny fiolet
Dzisiaj jedziemy malować stare bo musimy oddać białe
kiedy to się skończy..w sobote malowalismy i nie poszło bo farbą jak wodamoje klimaty
inessa, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Dzieki dziewczyny za dobre slowo
, plec chce znac, pewnie ze tak ale na tym etapie jeszcze raczej za wczesnie
zobaczymy, na pewno zdam relacje
Inessa, niestety mdlosci nie sa orzyjemne ale swiadcza o wysokim poziomie hcg, musisz przetrzymac, znam to az za dobrze teraz tez codziennie rano mi niedobrze ale o tym juz pisalam
bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT - wiesz no wszystko można teoretycznie w ciąży - to kwestia po prostu podejścia. MOja kumpela urodziła 4 dzieci - jest super mamą - a w każdej ciąży paliła fajki - nawet na porodówce...dzieci zdrowe...więc to kwestia podejścia. Ja nie farbowałam włosów, bo ostrzegała i prosiła mnie o to moja lekarka...miałam odrosty - i co z tego - byłam również gruba i z rozstępami - koszt taki..
.
Aga trzymam mocno kciukisamira, polarmiś, Bursztyn, inessa, Mango, bliska77, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:EwaT - wiesz no wszystko można teoretycznie w ciąży - to kwestia po prostu podejścia. MOja kumpela urodziła 4 dzieci - jest super mamą - a w każdej ciąży paliła fajki - nawet na porodówce...dzieci zdrowe...więc to kwestia podejścia. Ja nie farbowałam włosów, bo ostrzegała i prosiła mnie o to moja lekarka...miałam odrosty - i co z tego - byłam również gruba i z rozstępami - koszt taki..
.
Aga trzymam mocno kciukiinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ja spróbuję kawę trochę ograniczyć - wypijam 4 dziennie - trochę dużo. Mam zakupioną zieloną kawę - podobno zdrowa i odchudza, ale syf taki, że nie mogę się przemóc...
Tutaj link (zebys wiedziala jak wyglada):
http://biosklep.com.pl/pl/p/Kawa-Zbozowa-Orkiszowa-BIO-300-g-Babalscy/308
inessa, Simba, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witam w ostatni wolny dzień, jutro do pracy
To chyba nie ma reguły, picie czy palenie czy cokolwiek.
Ja kawy nie piję, papierosów nigdy nie paliłam i co ? i nic. Więc u kazdego pewnie jest tak że co innego ma wpływ bądź nie.
Własnie się dowiedziałam że kolezanka jest w ciąży 5 lat po ślubie. I w koncu sie udało.samira, Mango, inessa, Simba, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Witam w ostatni wolny dzień, jutro do pracy
To chyba nie ma reguły, picie czy palenie czy cokolwiek.
Ja kawy nie piję, papierosów nigdy nie paliłam i co ? i nic. Więc u kazdego pewnie jest tak że co innego ma wpływ bądź nie.
Własnie się dowiedziałam że kolezanka jest w ciąży 5 lat po ślubie. I w koncu sie udało.Simba, Parka lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:jak kobieta jest młoda i zdrowa to może sobie pić palić i kąpać w gorącej wodzie popijając gin....a naszym wieku i z problemami?niech kazda sama siebie zapyta
hmmm, często jest tak, że kobieta pije i robi co chce i rodzi zdrowe dzieci; zdarza się też tak, że kobieta nie pije, nie pali i nie ćpa ale zdarzy się jej JEDEN wyskok alkoholowy i dziecko rodzi się z FAS.
Myślę, że każda niezależnie od wieku i zdrowia, sama decyduje...
Bursztyn, inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:EwaT - wiesz no wszystko można teoretycznie w ciąży - to kwestia po prostu podejścia. MOja kumpela urodziła 4 dzieci - jest super mamą - a w każdej ciąży paliła fajki - nawet na porodówce...dzieci zdrowe...więc to kwestia podejścia. Ja nie farbowałam włosów, bo ostrzegała i prosiła mnie o to moja lekarka...miałam odrosty - i co z tego - byłam również gruba i z rozstępami - koszt taki..
.
Aga trzymam mocno kciuki
Znam sporo przypadków kiedy mamy zdrowo się odżywiały nie paliły, dmuchały i dzieci nie zawsze rodziły się zdrowe, często przed czasem.
Ostatnio coraz częściej się zastanawiam czy bardziej geny nie są odpowiedzialne za wszystkie patologie ciążowe.
aaa, z kawy też nie zrezygnowałam. Kilka godzin po porodzie musiałam ją wypić, bo nie doszłabym do siebie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 15:14
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Bozia, załamałaś mnie!!! Jestem farbowaną blondynką i nie wyobrażam sobie 9 - miesięcznych odrostów!
inessa lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn na pomoc - w Belgii jest taka tradycja, ze 6 stycznia pozera sie Ciasto Krolow
Jest pyyyszne - ciasto francuskie a w srodku masa migdalowa i schowana w ciescie fasolka - kto na nia trafi, ten ma szczescie. I co? Nie jesc?
Bursztyn, EwaT, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Bursztyn na pomoc - w Belgii jest taka tradycja, ze 6 stycznia pozera sie Ciasto Krolow
Jest pyyyszne - ciasto francuskie a w srodku masa migdalowa i schowana w ciescie fasolka - kto na nia trafi, ten ma szczescie. I co? Nie jesc?
pewnie ze jesc
z Wloch wynioslam tradycje jedzenia slodyczy dzisiaji tez sie wlasnie lamalam... Jesli Ty zjesz, to ja tez, ale od jutra koniec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2014, 15:25
Simba, inessa, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:jak kobieta jest młoda i zdrowa to może sobie pić palić i kąpać w gorącej wodzie popijając gin....a naszym wieku i z problemami?niech kazda sama siebie zapyta
Tez mi sie wydaje ze lepiej dmuchac na zimne...Ale mysle, ze we wszystkim potrzebny jest umiar
Ja tutaj mam przyklad bardzo otylej dziewczyny, przed trzydziestka, ktora dlugo nie mogla zajsc w ciaze, w koncu inseminacja pomogla. Myslalam, ze te klopoty zmienia troche jej podejscie do siebie, ale sie mylilam. Pali, pije, je jak wariatka. Wkrotce rodzi.inessa, Andzia33, macduska lubią tę wiadomość