35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Ja też o swojego syna starałam się 3 lata na luzie (zaczęłam jak miałam 30-lat więc do +35 miałam jeszcze czas) a urodziłam w wieku 34. Przez pierwsze 2,5 roku na zupełnym luzie, bez znajomości wykresów, śluzów, położenia wysokości macicy, patrzeniem czy mam owulacje czy nie - seks bez ograniczeń i duuuuzo.
Po pierwszym miesiącu (po 2,5 latach starań) po stwierdzonej hiperprolaktyleni i łykaniu bromergonu i leków na tarczycę udało się zajść w ciąże, niestety poroniłam. Pół roku później (musiałam odczekać 6 miesięcy) w pierwszy cyklu starań udało się.
Teraz jest inaczej- jednak, choć malutki krok do przodu był w maju:-)
polarmiś, malgos741, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Cześć dziewczyny
Ja od rana mam już stresa. Jutro do gina i dentysty. Kolejny ząbek przeznaczony na straty
ja dziś mykam do ginekologa i troszkę jestem spięta ale mam nadzieję, ze ok, stres jeszcze przede mną - wyniki testów jak i samo czekanie na nieIwone, malgos741, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc!
Widze ze bardzo powazny temat sie pojawil.
Nie wiem co moglabym doradzic - chyba nic, niestety.
U mnie bez zmian.
Jakos @ przyjsc nie chce. Temperatura spadla dzisiaj o cale 0,01 stopnia od wczoraj. A wczoraj przez caly dzien plamienie bylo mniejsze niz 2 dni temu.
Zerknie ktoras z ekspertek na moj wykres?Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:nie martw się, wszystko da sie przeżyć, ja akurat na temat dentysty sie nie wypowiadam bo nigdy nie miałam nawet najmniejszego leku przed nim a moja szwagierka robiła na mnie wszystkie specjalizacje
ja dziś mykam do ginekologa i troszkę jestem spięta ale mam nadzieję, ze ok, stres jeszcze przede mną - wyniki testów jak i samo czekanie na nieIwone, bliska77, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
Zrób testa jak jesteś w ciąży to szybko do ginka po lutkę lub dupka.
Trzymam kciuki.Iwone, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
JEZU- nowotwór? A ja nie poszłam na ta bete bo stwierdziłam,że po jaka cholerę ;( Kurde..chyba jednak juro sie zbiorę...
Iwone, Lucky, inessa, Viv78, Parka lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
sjoanka wrote:Czesc!
Widze ze bardzo powazny temat sie pojawil.
Nie wiem co moglabym doradzic - chyba nic, niestety.
U mnie bez zmian.
Jakos @ przyjsc nie chce. Temperatura spadla dzisiaj o cale 0,01 stopnia od wczoraj. A wczoraj przez caly dzien plamienie bylo mniejsze niz 2 dni temu.
Zerknie ktoras z ekspertek na moj wykres?
Iwone, bliska77, Lucky, inessa lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:DAGI wrote:JEZU- nowotwór? A ja nie poszłam na ta bete bo stwierdziłam,że po jaka cholerę ;( Kurde..chyba jednak juro sie zbiorę...[/
! Zaraz tam nowotwór. Potwierdzenie wykluczenia.Lucky, Iwone, inessa, Parka lubią tę wiadomość