35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to ja sie wylamie: dla mnie jest ok. Ta laska calkiem dobrze wyglada
Natomiast jesli chodzi o wrzucanie jakichkolwiek fotek na FB, NK itp., itd - a szczegolnie intymnych- mowie zdecydowanie NIE.samira, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWItajcie
Megan Jagódka śliczna
Monia37 witaj
Kochane byłam u endokrynologa i z tarczycą jest jak na ciaże super zwiekszył mi dawke leku i co miesiac do kontroli wraz z wynikiem TSH i ft4
Po podróży ledwo żyje i najlepiej to bym spała cały czasu nas był śnieg a teraz sie cieplej zrobiło i jest plucha ble
Buziaki dla każdejbliska77, Monia37, Simba, Iwone, Pusurek, megan8, samira, Żanet, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:WItajcie
Megan Jagódka śliczna
Monia37 witaj
Kochane byłam u endokrynologa i z tarczycą jest jak na ciaże super zwiekszył mi dawke leku i co miesiac do kontroli wraz z wynikiem TSH i ft4
Po podróży ledwo żyje i najlepiej to bym spała cały czasu nas był śnieg a teraz sie cieplej zrobiło i jest plucha ble
Buziaki dla każdej.
Jak masz chwilkę, to odpocznij sobie teraz i się zdrzemnij
mnie po pracy czeka jeszcze zumba córki w przedszkolu wspólnie z rodzicami ale ja się wymigamIwone, inessa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:WItajcie
Megan Jagódka śliczna
Monia37 witaj
Buziaki dla każdej
Tylko sie cieszyc ze wszystko w porzadkuIwone, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny