35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
popieram.. jak dla mnie straszne
paszczakin wrote:to ja wam pokaze linke co mi kolezanka przeslala..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=421326331331760&set=a.201580866639642.50198.198050230326039&type=1&theater
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie u gina. Zrobił mi USG i z tego co mówił jestem dopiero przed owulacją. Widział dwa pęcherzyki. Ten większy z prawej strony. Ciekawe, bo jestem w 43 d.c a wzrost temperatury miałam 31d.c
Uzgodniłam z nim że na razie nie śpieszy mi się z @, bo do rwania zębów lepiej żebym jej nie miała i nie dał mi lutki na wywołanie. Jak zakończę rwanie i sie nie pojawi, wtedy będziemy działać.
Na 16 mam wizytę u dentysty a wcześniej muszę zrobić jeszcze RTG, dlatego dla pewności rano zrobiłam test i był negatywny.
Te zaburzenia to prawdopodobnie u mnie stres wywołał i po leczeniu powinno wszystko wrócić do normy. Jak już dostanę @ będę robić badania krwi
nick nieaktualny, Bursztyn, Simba, EwaT, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc u mnie ok bylam na badaniach na USG wczoraj sie dowiedzialam ze owulacja tuz tuz wiec dobrze wiedziec, nie mam jeszcze wynikow bo musze isc do lekarza moze uda mi sie w piatek. Brzuch mi napiernicza nadal no i oczwiscie probowalam sie sama zdiagnozowac w internecie i znalazlm juz tyle chorob ze szkoda gadac....ehhhh
Pozdrawiam Was wszystkie widzialam ze piszecie o badaniach o ktorych ja za bardzo nie mam pojecia i na razie chyba nie chce wiedziec, na razie najlepiej to i nawet nie chce myslec o zapylaniu bo im wiecej mysle tym raczej mi to na psychike dobrze nie wplywa
co do czestotliwosci bzykania to ja moge zawsze i wszedzie jakos juz tak mialam od zawsze
ide sobie Was poczytac ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 13:24
Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:domek we wloszech to planujemy na emeryturze z przyjaciolkami. zrywamy sie z jakichkolwiek krajow w ktorych bedziemy, kupujemy duzy dom i sie wszytskie sprowadzamy (z mezami lub bez, do wyboru). do tego kilka pan/panow do opieki/sprzatania/gotowania, a my bedziemy siedziec pod parasolem przy basenie i pic! (zamiast siedziec na glowie naszym przyszlym dzieciom)

normalnie takie wizje roztaczacie - piękne wizje - a ja tu z partyzanta w worku przysypiam
Zaraz przyłożę czołem w biurko
kawy już dzisiaj nie mogę, jest coś, co mnie obudzi??
Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
to ja sie wylamie: dla mnie jest ok. Ta laska calkiem dobrze wygladaReni wrote:popieram.. jak dla mnie straszne

Natomiast jesli chodzi o wrzucanie jakichkolwiek fotek na FB, NK itp., itd - a szczegolnie intymnych- mowie zdecydowanie NIE.
nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Ja już po wizycie u gina. Zrobił mi USG i z tego co mówił jestem dopiero przed owulacją. Widział dwa pęcherzyki. Ten większy z prawej strony. Ciekawe, bo jestem w 43 d.c a wzrost temperatury miałam 31d.c
Uzgodniłam z nim że na razie nie śpieszy mi się z @, bo do rwania zębów lepiej żebym jej nie miała i nie dał mi lutki na wywołanie. Jak zakończę rwanie i sie nie pojawi, wtedy będziemy działać.
Na 16 mam wizytę u dentysty a wcześniej muszę zrobić jeszcze RTG, dlatego dla pewności rano zrobiłam test i był negatywny.
Te zaburzenia to prawdopodobnie u mnie stres wywołał i po leczeniu powinno wszystko wrócić do normy. Jak już dostanę @ będę robić badania krwi
Samira ale masz przejscia. Ale mysl o tym, ze za jakis czas bedzie po wszystkim i zacznie sie nowy etap
Chcialam jeszcze dodac, ze jestes bardzo dzielna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 13:54
nick nieaktualny, Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej kobietki ,dotarłam do mojego kompa po długim czasie
dziękuje za gratulacje
wreszcie mam tą upragnioną córkę tyle lat na nią czekałam ...
28.12.13 3700 , 53dł , 17.30 ,ale to pewnie wiecie
czarne włoski
bóle miałam w domu i jeszcze przed szpitalem byłam z wami ,a mój mnie popędzał żebym się szykowała
w szpitalu było tylko wypisywanie tych dokumentów itp i na porodówkę
KTG ,odejście wód i parcia i mała CÓRECZKA już pojawiła się na świecie
"
nie nacinali ,ani nie pękłam - też byłam w szoku
nie dostałam tego antybiotyku na dodatni GBS ,bo nie było na to czasu,mam nadzieję że nic się nie stanie małej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:42
Iwone, nick nieaktualny, Myszonek, EwaT, nick nieaktualny, Mango, Reni, Simba, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny, Alis, paszczakin, grosza, Bursztyn, gosia7122, anna maria, caffe, sjoanka, Niuta, Parka, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Megan cudowna ta Twoja córuniamegan8 wrote:hej kobietki ,dotarłam do mojego kompa po długim czasie
dziękuje za gratulacje
czarne włoski
bóle miałam w domu i jeszcze przed szpitalem byłam z wami ,a mój mnie popędzał żebym się szykowała
KTG ,odejście wód i parcia i mała Jagoda już pojawiła się na świecie
"
nie dostałam tego antybiotyku na dodatni GBS ,bo nie było na to czasu,mam nadzieję że nic się nie stanie małej
megan8, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie dziewczyny.mam 37 lat,15 letnią córkę i od ponad roku staramy się o dziecko(z innym mężczyzną)pierwszy mąż długo by opowiadać,teraz odzyskany od 4 lat spokój,M.lat 39 i obojgu nam marzy się dziecko i córka by się wreszcie doczekała rodzeństwa.No i jakoś nam się nie udaje,powoli tracę nadzieję,pozdrawiam wszystkie:-)
nick nieaktualny, Iwone, megan8, Myszonek, Mango, nick nieaktualny, EwaT, Reni, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, Bozia3, nick nieaktualny, grosza, gosia7122, caffe, Niuta, Żanet, Parka, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeszcze raz Gratuluję WAM Córuni ,Śliczna Jestmegan8 wrote:hej kobietki ,dotarłam do mojego kompa po długim czasie
dziękuje za gratulacje
czarne włoski
KTG ,odejście wód i parcia i mała Jagoda już pojawiła się na świecie
"
megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia -gratulacje !!!
Inessa -mówiłam ci że cuda się zdarzają ,gratuluję !!!
Samira liczyłam na ciebie ,ale dasz radę !!!
Bursztyn cudne kwiatki
nick nieaktualny, Monia37, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bozia3, Bursztyn, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć MoniaMonia37 wrote:Witam wszystkie dziewczyny.mam 37 lat,15 letnią córkę i od ponad roku staramy się o dziecko(z innym mężczyzną)pierwszy mąż długo by opowiadać,teraz odzyskany od 4 lat spokój,M.lat 39 i obojgu nam marzy się dziecko i córka by się wreszcie doczekała rodzeństwa.No i jakoś nam się nie udaje,powoli tracę nadzieję,pozdrawiam wszystkie:-)

Nie martw sie Tobie też się uda
Poczytaj nas troszkę a dowiesz się że każda z nas ma lub miała podobne obawy a jednak z czasem się udawało
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki :*megan8 wrote:Bozia -gratulacje !!!
Inessa -mówiłam ci że cuda się zdarzają ,gratuluję !!!
Samira liczyłam na ciebie ,ale dasz radę !!!
Bursztyn cudne kwiatki
Dam radę ,muszę a to zdjęcie doda mi sił ,buziaczek dla Jagódki od forumowej ciotki :*
nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny