35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
popieram.. jak dla mnie straszne
paszczakin wrote:to ja wam pokaze linke co mi kolezanka przeslala..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=421326331331760&set=a.201580866639642.50198.198050230326039&type=1&theater
samira, bliska77, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja już po wizycie u gina. Zrobił mi USG i z tego co mówił jestem dopiero przed owulacją. Widział dwa pęcherzyki. Ten większy z prawej strony. Ciekawe, bo jestem w 43 d.c a wzrost temperatury miałam 31d.c
Uzgodniłam z nim że na razie nie śpieszy mi się z @, bo do rwania zębów lepiej żebym jej nie miała i nie dał mi lutki na wywołanie. Jak zakończę rwanie i sie nie pojawi, wtedy będziemy działać.
Na 16 mam wizytę u dentysty a wcześniej muszę zrobić jeszcze RTG, dlatego dla pewności rano zrobiłam test i był negatywny.
Te zaburzenia to prawdopodobnie u mnie stres wywołał i po leczeniu powinno wszystko wrócić do normy. Jak już dostanę @ będę robić badania krwi
samira, Bursztyn, Simba, EwaT, bliska77, inessa, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc u mnie ok bylam na badaniach na USG wczoraj sie dowiedzialam ze owulacja tuz tuz wiec dobrze wiedziec, nie mam jeszcze wynikow bo musze isc do lekarza moze uda mi sie w piatek. Brzuch mi napiernicza nadal no i oczwiscie probowalam sie sama zdiagnozowac w internecie i znalazlm juz tyle chorob ze szkoda gadac....ehhhh
Pozdrawiam Was wszystkie widzialam ze piszecie o badaniach o ktorych ja za bardzo nie mam pojecia i na razie chyba nie chce wiedziec, na razie najlepiej to i nawet nie chce myslec o zapylaniu bo im wiecej mysle tym raczej mi to na psychike dobrze nie wplywa
co do czestotliwosci bzykania to ja moge zawsze i wszedzie jakos juz tak mialam od zawsze
ide sobie Was poczytac ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 13:24
Iwone, samira, polarmiś, Bursztyn, Simba, bliska77, inessa, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:domek we wloszech to planujemy na emeryturze z przyjaciolkami. zrywamy sie z jakichkolwiek krajow w ktorych bedziemy, kupujemy duzy dom i sie wszytskie sprowadzamy (z mezami lub bez, do wyboru). do tego kilka pan/panow do opieki/sprzatania/gotowania, a my bedziemy siedziec pod parasolem przy basenie i pic! (zamiast siedziec na glowie naszym przyszlym dzieciom)

normalnie takie wizje roztaczacie - piękne wizje - a ja tu z partyzanta w worku przysypiam
Zaraz przyłożę czołem w biurko
kawy już dzisiaj nie mogę, jest coś, co mnie obudzi??
Bursztyn, bliska77, inessa, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
to ja sie wylamie: dla mnie jest ok. Ta laska calkiem dobrze wygladaReni wrote:popieram.. jak dla mnie straszne

Natomiast jesli chodzi o wrzucanie jakichkolwiek fotek na FB, NK itp., itd - a szczegolnie intymnych- mowie zdecydowanie NIE.
samira, Reni, bliska77, inessa, Pusurek lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Ja już po wizycie u gina. Zrobił mi USG i z tego co mówił jestem dopiero przed owulacją. Widział dwa pęcherzyki. Ten większy z prawej strony. Ciekawe, bo jestem w 43 d.c a wzrost temperatury miałam 31d.c
Uzgodniłam z nim że na razie nie śpieszy mi się z @, bo do rwania zębów lepiej żebym jej nie miała i nie dał mi lutki na wywołanie. Jak zakończę rwanie i sie nie pojawi, wtedy będziemy działać.
Na 16 mam wizytę u dentysty a wcześniej muszę zrobić jeszcze RTG, dlatego dla pewności rano zrobiłam test i był negatywny.
Te zaburzenia to prawdopodobnie u mnie stres wywołał i po leczeniu powinno wszystko wrócić do normy. Jak już dostanę @ będę robić badania krwi
Samira ale masz przejscia. Ale mysl o tym, ze za jakis czas bedzie po wszystkim i zacznie sie nowy etap
Chcialam jeszcze dodac, ze jestes bardzo dzielna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 13:54
samira, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej kobietki ,dotarłam do mojego kompa po długim czasie
dziękuje za gratulacje
wreszcie mam tą upragnioną córkę tyle lat na nią czekałam ...
28.12.13 3700 , 53dł , 17.30 ,ale to pewnie wiecie
czarne włoski
bóle miałam w domu i jeszcze przed szpitalem byłam z wami ,a mój mnie popędzał żebym się szykowała
w szpitalu było tylko wypisywanie tych dokumentów itp i na porodówkę
KTG ,odejście wód i parcia i mała CÓRECZKA już pojawiła się na świecie
"
nie nacinali ,ani nie pękłam - też byłam w szoku
nie dostałam tego antybiotyku na dodatni GBS ,bo nie było na to czasu,mam nadzieję że nic się nie stanie małej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:42
Iwone, samira, Myszonek, EwaT, bliska77, Mango, Reni, Simba, inessa, mysza1975, polarmiś, Alis, paszczakin, grosza, Bursztyn, gosia7122, anna maria, caffe, sjoanka, Niuta, Parka, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Megan cudowna ta Twoja córuniamegan8 wrote:hej kobietki ,dotarłam do mojego kompa po długim czasie
dziękuje za gratulacje
czarne włoski
bóle miałam w domu i jeszcze przed szpitalem byłam z wami ,a mój mnie popędzał żebym się szykowała
KTG ,odejście wód i parcia i mała Jagoda już pojawiła się na świecie
"
nie dostałam tego antybiotyku na dodatni GBS ,bo nie było na to czasu,mam nadzieję że nic się nie stanie małej
megan8, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie dziewczyny.mam 37 lat,15 letnią córkę i od ponad roku staramy się o dziecko(z innym mężczyzną)pierwszy mąż długo by opowiadać,teraz odzyskany od 4 lat spokój,M.lat 39 i obojgu nam marzy się dziecko i córka by się wreszcie doczekała rodzeństwa.No i jakoś nam się nie udaje,powoli tracę nadzieję,pozdrawiam wszystkie:-)
samira, Iwone, megan8, Myszonek, Mango, bliska77, EwaT, Reni, Simba, inessa, Pusurek, mysza1975, Bozia3, polarmiś, grosza, gosia7122, caffe, Niuta, Żanet, Parka, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeszcze raz Gratuluję WAM Córuni ,Śliczna Jestmegan8 wrote:hej kobietki ,dotarłam do mojego kompa po długim czasie
dziękuje za gratulacje
czarne włoski
KTG ,odejście wód i parcia i mała Jagoda już pojawiła się na świecie
"
megan8, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia -gratulacje !!!
Inessa -mówiłam ci że cuda się zdarzają ,gratuluję !!!
Samira liczyłam na ciebie ,ale dasz radę !!!
Bursztyn cudne kwiatki
samira, Monia37, bliska77, inessa, Bozia3, Bursztyn, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć MoniaMonia37 wrote:Witam wszystkie dziewczyny.mam 37 lat,15 letnią córkę i od ponad roku staramy się o dziecko(z innym mężczyzną)pierwszy mąż długo by opowiadać,teraz odzyskany od 4 lat spokój,M.lat 39 i obojgu nam marzy się dziecko i córka by się wreszcie doczekała rodzeństwa.No i jakoś nam się nie udaje,powoli tracę nadzieję,pozdrawiam wszystkie:-)

Nie martw sie Tobie też się uda
Poczytaj nas troszkę a dowiesz się że każda z nas ma lub miała podobne obawy a jednak z czasem się udawało
bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki :*megan8 wrote:Bozia -gratulacje !!!
Inessa -mówiłam ci że cuda się zdarzają ,gratuluję !!!
Samira liczyłam na ciebie ,ale dasz radę !!!
Bursztyn cudne kwiatki
Dam radę ,muszę a to zdjęcie doda mi sił ,buziaczek dla Jagódki od forumowej ciotki :*
bliska77, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny