X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    popieram.. jak dla mnie straszne
    paszczakin wrote:
    to ja wam pokaze linke co mi kolezanka przeslala..
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=421326331331760&set=a.201580866639642.50198.198050230326039&type=1&theater

samira, bliska77, polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    To ja poprosze duze, dorodne, zdrowe dziecko spod lady. W zamian oddam kartki na cukier.

Ja dorzuce jeszcze 2 rowery gorskie i narty, bo i tak zimy nie ma ;)

Simba, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie u gina. Zrobił mi USG i z tego co mówił jestem dopiero przed owulacją. Widział dwa pęcherzyki. Ten większy z prawej strony. Ciekawe, bo jestem w 43 d.c a wzrost temperatury miałam 31d.c
    Uzgodniłam z nim że na razie nie śpieszy mi się z @, bo do rwania zębów lepiej żebym jej nie miała i nie dał mi lutki na wywołanie. Jak zakończę rwanie i sie nie pojawi, wtedy będziemy działać.

Na 16 mam wizytę u dentysty a wcześniej muszę zrobić jeszcze RTG, dlatego dla pewności rano zrobiłam test i był negatywny.

Te zaburzenia to prawdopodobnie u mnie stres wywołał i po leczeniu powinno wszystko wrócić do normy. Jak już dostanę @ będę robić badania krwi

samira, Bursztyn, Simba, EwaT, bliska77, inessa, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc u mnie ok bylam na badaniach na USG wczoraj sie dowiedzialam ze owulacja tuz tuz wiec dobrze wiedziec, nie mam jeszcze wynikow bo musze isc do lekarza moze uda mi sie w piatek. Brzuch mi napiernicza nadal no i oczwiscie probowalam sie sama zdiagnozowac w internecie i znalazlm juz tyle chorob ze szkoda gadac....ehhhh

Pozdrawiam Was wszystkie widzialam ze piszecie o badaniach o ktorych ja za bardzo nie mam pojecia i na razie chyba nie chce wiedziec, na razie najlepiej to i nawet nie chce myslec o zapylaniu bo im wiecej mysle tym raczej mi to na psychike dobrze nie wplywa

co do czestotliwosci bzykania to ja moge zawsze i wszedzie jakos juz tak mialam od zawsze ;)

ide sobie Was poczytac ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 13:24

Iwone, samira, polarmiś, Bursztyn, Simba, bliska77, inessa, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    domek we wloszech to planujemy na emeryturze z przyjaciolkami. zrywamy sie z jakichkolwiek krajow w ktorych bedziemy, kupujemy duzy dom i sie wszytskie sprowadzamy (z mezami lub bez, do wyboru). do tego kilka pan/panow do opieki/sprzatania/gotowania, a my bedziemy siedziec pod parasolem przy basenie i pic! (zamiast siedziec na glowie naszym przyszlym dzieciom) ;)

normalnie takie wizje roztaczacie - piękne wizje - a ja tu z partyzanta w worku przysypiam

Zaraz przyłożę czołem w biurko ;) kawy już dzisiaj nie mogę, jest coś, co mnie obudzi??

Bursztyn, bliska77, inessa, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    popieram.. jak dla mnie straszne
    to ja sie wylamie: dla mnie jest ok. Ta laska calkiem dobrze wyglada :)
    Natomiast jesli chodzi o wrzucanie jakichkolwiek fotek na FB, NK itp., itd - a szczegolnie intymnych- mowie zdecydowanie NIE.

samira, Reni, bliska77, inessa, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Ja już po wizycie u gina. Zrobił mi USG i z tego co mówił jestem dopiero przed owulacją. Widział dwa pęcherzyki. Ten większy z prawej strony. Ciekawe, bo jestem w 43 d.c a wzrost temperatury miałam 31d.c
    Uzgodniłam z nim że na razie nie śpieszy mi się z @, bo do rwania zębów lepiej żebym jej nie miała i nie dał mi lutki na wywołanie. Jak zakończę rwanie i sie nie pojawi, wtedy będziemy działać.

Na 16 mam wizytę u dentysty a wcześniej muszę zrobić jeszcze RTG, dlatego dla pewności rano zrobiłam test i był negatywny.

Te zaburzenia to prawdopodobnie u mnie stres wywołał i po leczeniu powinno wszystko wrócić do normy. Jak już dostanę @ będę robić badania krwi

Samira ale masz przejscia. Ale mysl o tym, ze za jakis czas bedzie po wszystkim i zacznie sie nowy etap ;) Chcialam jeszcze dodac, ze jestes bardzo dzielna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 13:54

samira, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Samira ale masz przejscia. Ale mysl o tym, ze za jakis czas bedzie po wszystkim i zacznie sie nowy etap ;)
    chyba Iwone samira to ja ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 13:57

Iwone lubi tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kobietki ,dotarłam do mojego kompa po długim czasie

dziękuje za gratulacje
    wreszcie mam tą upragnioną córkę tyle lat na nią czekałam ...
    28.12.13 3700 , 53dł , 17.30 ,ale to pewnie wiecie
    czarne włoski
    bóle miałam w domu i jeszcze przed szpitalem byłam z wami ,a mój mnie popędzał żebym się szykowała
    w szpitalu było tylko wypisywanie tych dokumentów itp i na porodówkę
    KTG ,odejście wód i parcia i mała CÓRECZKA już pojawiła się na świecie ;D"
    nie nacinali ,ani nie pękłam - też byłam w szoku
    nie dostałam tego antybiotyku na dodatni GBS ,bo nie było na to czasu,mam nadzieję że nic się nie stanie małej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:42

Iwone, samira, Myszonek, EwaT, bliska77, Mango, Reni, Simba, inessa, mysza1975, polarmiś, Alis, paszczakin, grosza, Bursztyn, gosia7122, anna maria, caffe, sjoanka, Niuta, Parka, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    chyba Iwone samira to ja ;)
    hahaha
    fajnie, ale i tak wiem że to do mnie pisała :) a że Samirką mnie nazwała, no cóż...mogę być i Samirką ;) ;) ;)

Dzięki Simba ;) :)

samira, Simba lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:

dziękuje za gratulacje
    czarne włoski
    bóle miałam w domu i jeszcze przed szpitalem byłam z wami ,a mój mnie popędzał żebym się szykowała
    KTG ,odejście wód i parcia i mała Jagoda już pojawiła się na świecie ;D"
    nie dostałam tego antybiotyku na dodatni GBS ,bo nie było na to czasu,mam nadzieję że nic się nie stanie małej
    Megan cudowna ta Twoja córunia :)

megan8, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Monia37 Znajoma

Wysłany: 15 stycznia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wszystkie dziewczyny.mam 37 lat,15 letnią córkę i od ponad roku staramy się o dziecko(z innym mężczyzną)pierwszy mąż długo by opowiadać,teraz odzyskany od 4 lat spokój,M.lat 39 i obojgu nam marzy się dziecko i córka by się wreszcie doczekała rodzeństwa.No i jakoś nam się nie udaje,powoli tracę nadzieję,pozdrawiam wszystkie:-)

samira, Iwone, megan8, Myszonek, Mango, bliska77, EwaT, Reni, Simba, inessa, Pusurek, mysza1975, Bozia3, polarmiś, grosza, gosia7122, caffe, Niuta, Żanet, Parka, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:

dziękuje za gratulacje
    czarne włoski
    KTG ,odejście wód i parcia i mała Jagoda już pojawiła się na świecie ;D"
    Jeszcze raz Gratuluję WAM Córuni ,Śliczna Jest <3

megan8, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia -gratulacje !!!
    Inessa -mówiłam ci że cuda się zdarzają ,gratuluję !!!
    Samira liczyłam na ciebie ,ale dasz radę !!!
    Bursztyn cudne kwiatki

samira, Monia37, bliska77, inessa, Bozia3, Bursztyn, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    hahaha
    fajnie, ale i tak wiem że to do mnie pisała :) a że Samirką mnie nazwała, no cóż...mogę być i Samirką ;) ;) ;)

Dzięki Simba ;) :)

hehe mam sobowtóra,nie wiedziałam Iwone ze nica zmieniłaś ;)

Iwone, inessa lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia37 wrote:
    Witam wszystkie dziewczyny.mam 37 lat,15 letnią córkę i od ponad roku staramy się o dziecko(z innym mężczyzną)pierwszy mąż długo by opowiadać,teraz odzyskany od 4 lat spokój,M.lat 39 i obojgu nam marzy się dziecko i córka by się wreszcie doczekała rodzeństwa.No i jakoś nam się nie udaje,powoli tracę nadzieję,pozdrawiam wszystkie:-)
    Cześć Monia :)
    Nie martw sie Tobie też się uda :) Poczytaj nas troszkę a dowiesz się że każda z nas ma lub miała podobne obawy a jednak z czasem się udawało :) :)

bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megan - piękna panna ;)

Monia37 witaj w klubie :)

inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    hehe mam sobowtóra,nie wiedziałam Iwone ze nica zmieniłaś ;)
    ja też nie ;)

samira, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Bozia -gratulacje !!!
    Inessa -mówiłam ci że cuda się zdarzają ,gratuluję !!!
    Samira liczyłam na ciebie ,ale dasz radę !!!
    Bursztyn cudne kwiatki
    Dzięki :*

Dam radę ,muszę a to zdjęcie doda mi sił ,buziaczek dla Jagódki od forumowej ciotki :*

bliska77, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magan kochana jeszcze musisz suwaczka zmienić bo wg. niego jesteś jeszcze w ciąży ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 14:22

bliska77, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2120 2121 2122 2123 2124 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ