35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:a tak w ogole- dzien dobry! widze, ze ostatni temat lepszy niz choroby- czestotliwosc seksu

u nas tez starania zmniejszaja jakosc, mowiac dostadnie to zmieniaja przyjemnosc w obowiazek. nie lubie..
lubie spontany spontaniczne..
Tak, jakies to takie - mechaniczne.
polarmiś, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
Miśku, dbaj o nóżkę, ćwicz sumiennie, na pewno wyjdziesz z tego obronną ręką
na wczorajszej wizycie lekarz zmierzył torbiel i niestety minimalnie się powiększyła, także jeśli dalej tak będzie, mam się bardzo oszczędzać a to oznacza zwolnienie a ja nie chcę w domu o ściany sie obijać ale cóż, dobro dzidzi najważniejsze
miłego dnia
Iwone, Bursztyn, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej!
Nowy cykl, nowa szansa.
Ja sie chce zapisac na ciaze! Mozna?
Z kim o tym trzeba pogadac?
A czestotliwosc - jak sie widywalismy 2 razy w roku to jak bylismy razem seksik byl codziennie.
A teraz jak stare dziadki - kocyk, sofa, tv, buzi i maz odplywa przytulony do mojego ramienia.
paszczakin, Aisab, Alis, bliska77, Bursztyn, EwaT, Pusurek, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc Dziewczynki
U nas tez pada, szaro i ponuro, pogoda taka na czytanie ksiazki pod kocem i goraca herbate, nawet Leon nie chce niegdzie wychodzic.
Ogladalismy wczoraj dom do kupienia, ale byl nieciekawy.
Milego dnia babki
samira, Simba, bliska77, Iwone, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo przyjemne masz wieczory!sjoanka wrote:Hej!
Nowy cykl, nowa szansa.
Ja sie chce zapisac na ciaze! Mozna?
Z kim o tym trzeba pogadac?
A czestotliwosc - jak sie widywalismy 2 razy w roku to jak bylismy razem seksik byl codziennie.
A teraz jak stare dziadki - kocyk, sofa, tv, buzi i maz odplywa przytulony do mojego ramienia.
Simba, bliska77, inessa, sjoanka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChcesz sie Bursztynku uwiazac z domem i to w Anglii? A co ze sloneczna Italia? Tam sobie kupic sliczny domek.Bursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
U nas tez pada, szaro i ponuro, pogoda taka na czytanie ksiazki pod kocem i goraca herbate, nawet Leon nie chce niegdzie wychodzic.
Ogladalismy wczoraj dom do kupienia, ale byl nieciekawy.
Milego dnia babki
Bursztyn, Simba, bliska77, EwaT, inessa lubią tę wiadomość
-
Misiu, ale my tu mieszkamy i jeszcze pewnie pomieszkamy troche, wiec nie chcemy placic komus za wynajem. Moj maz ma juz domek w Italiipolarmiś wrote:Chcesz sie Bursztynku uwiazac z domem i to w Anglii? A co ze sloneczna Italia? Tam sobie kupic sliczny domek.
Simba, bliska77, Mango, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykurcze, domek w Italii..... ja piernicze, zawsze marzyłam o domku w Italii, Hiszpanii lub PortugaliiBursztyn wrote:Misiu, ale my tu mieszkamy i jeszcze pewnie pomieszkamy troche, wiec nie chcemy placic komus za wynajem. Moj maz ma juz domek w Italii

Bursztyn, polarmiś, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość