35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:mysza - jeśli to nie tajemnica - to jakiego lekarza wybrałaś?
Raczej nie wybierałam, bo i tak tam nikogo nie znam. Pasował mi piątek po południu, więc wolny był dr Łukasz Szczudlik.
Pożyjemy, zobaczymy. Jak mi się nie spodoba to zmienię.
bliska77, samira, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Domek w Italii.
Ja na stare lat zaczęłam się uczyć włoskiego. Tak dla własnej przyjemności, od 4 lat chodzę na kurs organizowany w pracy i całkiem nieźle mi idziebliska77, Simba, polarmiś, Bursztyn, Myszonek, inessa, sjoanka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:zapisy jak za komuny na mieszkania...
widać, że tu starsze mamuśki obecne i przyszłe nasiąknięte ideologicznie...
To ja poprosze duze, dorodne, zdrowe dziecko spod lady. W zamian oddam kartki na cukier.Bozia3, Pusurek, Mango, Aisab, Bursztyn, polarmiś, inessa, sjoanka, Niuta, Żanet, malgos741, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Domek w Italii.
Ja na stare lat zaczęłam się uczyć włoskiego. Tak dla własnej przyjemności, od 4 lat chodzę na kurs organizowany w pracy i całkiem nieźle mi idziemysza1975, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki wczoraj mialam apogeum mdlosci do tego stopnia ze nic nie moglam jesc i pic,caly dzien wylam,na sam koniec poryczalam sie .A dzis spotkalo mnie cos niesamowitego przestalo mnie mdlic moglam zjesc sniadanie ,mam przyplyw energi az sie boje ze ten czar prysnie.U mnie swieci slonce piekna pogoda wybieram sie z psami na spacer musze to dobro wykozystac.Milego dnia
samira, bliska77, Simba, paszczakin, Iwone, Bursztyn, polarmiś, inessa, mysza1975, gosia7122, sjoanka, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
i ja się pochwalę znajomością włoskiegoto jedyny język, którego uczyłam się dla siebie dla przyjemności czego nie mogę powiedzieć o angielskim
miłego dniasamira, EwaT, bliska77, Simba, Iwone, Bursztyn, polarmiś, inessa, mysza1975, sjoanka, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Witam dziewczynki wczoraj mialam apogeum mdlosci do tego stopnia ze nic nie moglam jesc i pic,caly dzien wylam,na sam koniec poryczalam sie .A dzis spotkalo mnie cos niesamowitego przestalo mnie mdlic moglam zjesc sniadanie ,mam przyplyw energi az sie boje ze ten czar prysnie.U mnie swieci slonce piekna pogoda wybieram sie z psami na spacer musze to dobro wykozystac.Milego dnia
anna maria, Iwone, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:dzień dobry
i ja się pochwalę znajomością włoskiegoto jedyny język, którego uczyłam się dla siebie dla przyjemności czego nie mogę powiedzieć o angielskim
miłego dniaSimba, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dzień dobry
miłego dnia
Niezla jestes
Ja sobie caly czas obiecuje ze bede sie uczyc portugalskiego. Musze to wpisac do postanowien noworocznych na przyszly rok.inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:o i to jest idealne rozwiazanie.. ja, jakbym miala wynajmowac dom, w ktorym mieszkam to placilabym wiecej niz aktualna rate kredytu..
domek we wloszech to planujemy na emeryturze z przyjaciolkami. zrywamy sie z jakichkolwiek krajow w ktorych bedziemy, kupujemy duzy dom i sie wszytskie sprowadzamy (z mezami lub bez, do wyboru). do tego kilka pan/panow do opieki/sprzatania/gotowania, a my bedziemy siedziec pod parasolem przy basenie i pic! (zamiast siedziec na glowie naszym przyszlym dzieciom)