X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza - jeśli to nie tajemnica - to jakiego lekarza wybrałaś?

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    zapisy jak za komuny na mieszkania...;) widać, że tu starsze mamuśki obecne i przyszłe nasiąknięte ideologicznie...:)

Dobrze, że kartek nie trzeba!

Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Aga, da sie zrobic, szczegolnie w Portugalii, tam jest bardzo tanio :)
    no tak ........

inessa lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mysza - jeśli to nie tajemnica - to jakiego lekarza wybrałaś?

Raczej nie wybierałam, bo i tak tam nikogo nie znam. Pasował mi piątek po południu, więc wolny był dr Łukasz Szczudlik.
    Pożyjemy, zobaczymy. Jak mi się nie spodoba to zmienię.

bliska77, samira, Myszonek, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Domek w Italii.
    Ja na stare lat zaczęłam się uczyć włoskiego. Tak dla własnej przyjemności, od 4 lat chodzę na kurs organizowany w pracy i całkiem nieźle mi idzie :-)

bliska77, Simba, polarmiś, Bursztyn, Myszonek, inessa, sjoanka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    zapisy jak za komuny na mieszkania...;) widać, że tu starsze mamuśki obecne i przyszłe nasiąknięte ideologicznie...:)

To ja poprosze duze, dorodne, zdrowe dziecko spod lady. W zamian oddam kartki na cukier.

Bozia3, Pusurek, Mango, Aisab, Bursztyn, polarmiś, inessa, sjoanka, Niuta, Żanet, malgos741, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Domek w Italii.
    Ja na stare lat zaczęłam się uczyć włoskiego. Tak dla własnej przyjemności, od 4 lat chodzę na kurs organizowany w pracy i całkiem nieźle mi idzie :-)
    wiesz, ze ja kupiłam sobie całkiem niedawno zestaw do nauki włoskiego i też całkiem mi sie podoba, tylko w pewnym momencie, z braku czasu temat zaniechałam, ale niebawem wznowię ;-)

mysza1975, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam tylko na chwileczkę, w przerwie kawowej. Uciekam, zanim szefowa mnie przyłapie.

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Wpadłam tylko na chwileczkę, w przerwie kawowej. Uciekam, zanim szefowa mnie przyłapie.
    to jest najlepsze w tym wszystkim :-)

inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki wczoraj mialam apogeum mdlosci do tego stopnia ze nic nie moglam jesc i pic,caly dzien wylam,na sam koniec poryczalam sie .A dzis spotkalo mnie cos niesamowitego przestalo mnie mdlic moglam zjesc sniadanie ,mam przyplyw energi az sie boje ze ten czar prysnie.U mnie swieci slonce piekna pogoda wybieram sie z psami na spacer musze to dobro wykozystac.Milego dnia

samira, bliska77, Simba, paszczakin, Iwone, Bursztyn, polarmiś, inessa, mysza1975, gosia7122, sjoanka, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry
    i ja się pochwalę znajomością włoskiego :-) to jedyny język, którego uczyłam się dla siebie dla przyjemności czego nie mogę powiedzieć o angielskim :-/

miłego dnia

samira, EwaT, bliska77, Simba, Iwone, Bursztyn, polarmiś, inessa, mysza1975, sjoanka, Parka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Witam dziewczynki wczoraj mialam apogeum mdlosci do tego stopnia ze nic nie moglam jesc i pic,caly dzien wylam,na sam koniec poryczalam sie .A dzis spotkalo mnie cos niesamowitego przestalo mnie mdlic moglam zjesc sniadanie ,mam przyplyw energi az sie boje ze ten czar prysnie.U mnie swieci slonce piekna pogoda wybieram sie z psami na spacer musze to dobro wykozystac.Milego dnia
    miejmy nadzieję, ze teraz będzie już tylko lepiej ;-)

anna maria, Iwone, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzień dobry
    i ja się pochwalę znajomością włoskiego :-) to jedyny język, którego uczyłam się dla siebie dla przyjemności czego nie mogę powiedzieć o angielskim :-/

miłego dnia
    no proszę, bardzo fajnie, był okres czasu, ze angielski znałam bardzo dobrze ale wiadomo brak praktyki pogłębia niewiedzę, z gramatyki nadal jestem niezla natomiast coraz mniej słówek pamiętam ;-)

Simba, inessa lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytałam wczoraj na kafaterii co trzeba zabrać ze sobą na porodówke
    wynika z tego że musze odkurzyć walizke

Simba, polarmiś, inessa, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i jestem niewyspana przez Porodówke
    oglądnęłam jakies 10 odcinków wczoraj - nie wiem jak JA to zrobie :(

samira, Iwone, polarmiś, inessa, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    no i jestem niewyspana przez Porodówke
    oglądnęłam jakies 10 odcinków wczoraj - nie wiem jak JA to zrobie :(

Normalnie - tak jak miliardy kobiet przed Toba ;)

Iwone, Bursztyn, inessa, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzień dobry

miłego dnia

Niezla jestes :)
    Ja sobie caly czas obiecuje ze bede sie uczyc portugalskiego. Musze to wpisac do postanowien noworocznych na przyszly rok.

inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tymczasem w gazecie wyborczej..

hm...

t1856239_gazeta.jpg t1856240_gazeta2.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 11:41

bliska77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hm...

t1856239_gazeta.jpg
    t1856240_gazeta2.jpg

Jakie to szczescie, ze moj M nie ma pracy ;)
    (bardzo smieszne...)

malgos741 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    o i to jest idealne rozwiazanie.. ja, jakbym miala wynajmowac dom, w ktorym mieszkam to placilabym wiecej niz aktualna rate kredytu..

domek we wloszech to planujemy na emeryturze z przyjaciolkami. zrywamy sie z jakichkolwiek krajow w ktorych bedziemy, kupujemy duzy dom i sie wszytskie sprowadzamy (z mezami lub bez, do wyboru). do tego kilka pan/panow do opieki/sprzatania/gotowania, a my bedziemy siedziec pod parasolem przy basenie i pic! (zamiast siedziec na glowie naszym przyszlym dzieciom) ;)
    piękne ;-)

‹‹ 2119 2120 2121 2122 2123 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ