35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWrocilam do domu.
Aga - wspaniale wiesci!!!
Samira - ja tez zauwazylam Twoja absencje.
Widze ze dzis znowu jakas szermierka slowna na naszym forum, ale po razie bylo i jest ok:-)
Drugi lekarz proponuje cwiczenia by wzmocnic miesnie przed operacja, no moze nie operacja ale zabiegiem zwanym atroskopia (jakos tak). Dal mi zestaw cwiczen i za tydzien znowu wizyta. Mialam w czwartek jeszcze jednego ortopede umowionego ale w zasadzie dwoch postawilo taka sama diagnoze to trzeci jesli bedzie mial inne zdanie to spowoduje metlik w glowie i bede musiala isc do czwartego specjalisty, wiec mysle ze odpuszcze.
Reni gdzie sie podziewasz? Bralas wolne od forumowych dyskusji, bo nie pamietam-inessa, mysza1975, Simba, EwaT, samira, Iwone, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Wrocilam do domu.
Aga - wspaniale wiesci!!!
Samira - ja tez zauwazylam Twoja absencje.
Widze ze dzis znowu jakas szermierka slowna na naszym forum, ale po razie bylo i jest ok:-)
Drugi lekarz proponuje cwiczenia by wzmocnic miesnie przed operacja, no moze nie operacja ale zabiegiem zwanym atroskopia (jakos tak). Dal mi zestaw cwiczen i za tydzien znowu wizyta. Mialam w czwartek jeszcze jednego ortopede umowionego ale w zasadzie dwoch postawilo taka sama diagnoze to trzeci jesli bedzie mial inne zdanie to spowoduje metlik w glowie i bede musiala isc do czwartego specjalisty, wiec mysle ze odpuszcze.
Reni gdzie sie podziewasz? Bralas wolne od forumowych dyskusji, bo nie pamietam-
miśku dobrze ze masz już pewna diagnozę ,oby kolano szybko wracało do normy po zabiegubliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Ja chce wielki brzuch!
miśku w ferworze walki o sprawność nóżki zapomnisz o starankach i wtedy dzidzia wpadnie do brzuszka szybciej niż myślisz bo będzie spontanWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 22:00
Simba, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:miśku w ferworze walki o szybka sprawność nóżki zapomnisz o starankach i wtedy dzidzia wpadnie do brzuszka szybciej niż myślisz bo będzie spontan
Mango, mysza1975, EwaT, samira, Iwone, Simba, bliska77, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór
Polarku przyłóż się do tych ćwiczeń inaczej zabiegu nie będzie. Jak mi chirurg powiedział kolano musi być miękkie tzn musi się zginać i prostować inaczej nie będzie mógł się tam dostać
I dobranocsamira, Simba, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Co to spontan bo juz nie pamietam? Teraz to przechodze okres posuchy malzenskiej _ jak statystyczny Polak raz na tydzien, ewentualnie:-)
Amerykanie robili badania. Pary, które w nim brały udział, zobowiązały się, że przez cały rok przynajmniej raz dziennie będą się kochać. I co? Po roku okazało się, że seks to przykry obowiązek.
Nie liczy się ilość tylko jakość.
EwaT, samira, Iwone, Simba, polarmiś, Mango, bliska77, Parka, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Dobry wieczór
Polarku przyłóż się do tych ćwiczeń inaczej zabiegu nie będzie. Jak mi chirurg powiedział kolano musi być miękkie tzn musi się zginać i prostować inaczej nie będzie mógł się tam dostać
I dobranoc
Nie no Reni, o tak o? Dzien dobry do widzenia?
Skad sie bierze te rozne emoty i gify? Bo jakis placzacy by mi sie teraz przydalReni, Bozia3, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
To ja tez ide spac.
Znowu przeczytalam caly internet i zdiagnozowalam u siebie przynajmniej trzy choroby w tym jedna prawdziwa - hipochondrie.
DobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 23:45
EwaT, Iwone, Bozia3, samira, polarmiś, sjoanka, Mega lubią tę wiadomość