35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:Sorry, ale przeczytaj co napisalas. Jesli uwazasz, ze zrobil dobrze, mowiac to, bo przemyslalas sobie cos tam, a jednoczesnie piszesz, ze setki takich informacji mozna znalesc w necie, to po co chodzic do lekarza po takie informacje? Twierdzisz, ze sa w necie...
Ja nie lubie lekarzy plotkarzy, ktory zaczynaja zdanie od: Mialem kiedys taka pacjentke... Dla mnie istotne sa informacjie poparte badaniami, latami prac naukowcow, obserwacjami populacji, a nie wziete stad, ze pani Kowalskiej z 3 pietra cos sie przytrafilo w zeszla srode.
I Caffe, jesli nie musisz, to nie odpowiadaj na mojego posta. Niepotrzebnie sie bedziemy spierac.
A dla lubiacych tania sensacje to polecam forum belly, tam sie dziewczyny w ciazy uwielbiaja straszyc roznorakimi historyjkami...
W takim razie każda tu jest plotkarą pisząc, ze np. jej znajoma zaszła w ciążę (bez zgody tej znajomej), bądź jej lekarz mówił, że spotkał się z takim bądź innym przypadkiem. Amen.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 16:18
-
grosza wrote:u Bursztynka weszłam ok ale za drugim razem nie i u ciebie Iwone wyskoczyła mi informacja o złośliwym oprogramowaniu
a mi wyskoczyło to info przy próbie zalogowania na ovu.
Wbrew zdrowemu rozsądkowi zmieniłam przeglądarkę z chromu na IE i się zalogowałam, potem przeskanowałam kompa i jest ok.
Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:a mi wyskoczyło to info przy próbie zalogowania na ovu.
Wbrew zdrowemu rozsądkowi zmieniłam przeglądarkę z chromu na IE i się zalogowałam, potem przeskanowałam kompa i jest ok.
W każdym bądź razie przepraszam jeśli to moje obrazki coś spowodowały.
a tu ciekawy artykuł ukazujący cienie macierzyństwa
http://www.edziecko.pl/rodzice/1,79361,13643878,Rozwody__oszustwa__zasypianie_za_kolkiem___rodzicu_.html#BoxLSTxtMyszonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Weź sama sobie przeczytaj to co piszesz i się nad tym zastanów. Chyba sama jesteś plotkarą skoro nie rozróżniasz informacji medycznej od plotki.
W takim razie każda tu jest plotkarą pisząc, ze np. jej znajoma zaszła w ciążę (bez zgody tej znajomej), bądź jej lekarz mówił, że spotkał się z takim bądź innym przypadkiem. Amen.
Rozsmieszylas mnie na maksaMusialam Ci to napisac
Wyluzuj troche!
Btw, informacja medyczna? Ta niby od lekarza o jego niby pacjentce sprzetana podczas wizyty? BuahahhahhaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 16:35
samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
paszczakin wrote:ale z ikonki wirus sie chyba nie zalegnie.. zajrzalam sobie do Ciebie, alez masz piekny wykres!
wykres i tak do wyrzucenia, bo meza nie bylo, wiec serduszek tez nie
Iwone, Simba, bliska77, inessa lubią tę wiadomość