35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie.
Co do badan nie wypowiadam się bo nie znam się na nich, nie interesowałam się tym tematem, jeszcze nie.
Bursztyn a co za zioła pijesz 3 razy dziennie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 19:59
inessa lubi tę wiadomość
-
od Bonifratrow w Krakowie, na oczyszczenie krwi i pozbycie sie syfowslash wrote:Witajcie.
Co do badan nie wypowiadam się bo nie znam się na nich, nie interesowałam się tym tematem, jeszcze nie.
Bursztyn a co za zioła pijesz 3 razy dziennie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 20:08
Simba, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Mamy zielone światło od onkologa!
Teraz w piątek wizyta u nowego ginekologa i musi się udać!
a mówiłam!!
a jeszcze niedawno byłaś na rozdrożu i pisałaś że opuszczasz forum
samira, mysza1975, bliska77, inessa, DAGI lubią tę wiadomość
-
no wlasnie? wracaj do nasmysza1975 wrote:Samirka, a Ty gdzie się ukrywasz? Widzę, że lajkujesz ale tak na partyzanta!

no i kto porobi porzadki na zafasolkowanych i starajacych sie?
samira, inessa, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
to nie ma nazwy, jest mieszanka chyba 20 roznych ziol. U nas w Krakowie jest tak, ze idziesz do nich na wizyte, placi sie co laska, mowisz co /ci dolega i zielarz w habicie (jest tam tez i lekarz, ale tylko na ozdobeslash wrote:Mysza do dzieła!
Bursztyn a możesz napisać jaka to nazwa tez się wybiorę u nas do Bonifratrów.
) zaleca mieszanke- oznaczona tajemniczyminumerami, po czym idziesz do ich apteki i kupujesz. Nie wiem skad jestes ale podejrzewam ze dziala na podobnej zasadzie. Sprawdz, moze Bonifratrzy u was tez maja swoja strone internetowa.
inessa, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWracam jeszcze dziś lub najpóźniej jutro
Dobrze wiedzieć ze ktoś za mną chociaż troszkę tęskni
napisze co u gina a u endo nie byłam,tz. byłam i nie byłam ,wyjaśnienie w notatce pod wykresem...
nie miałam weny i tylko was czytałam
Bursztyn, inessa, bliska77, mysza1975, Simba, Iwone, polarmiś, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no pewniesamira wrote:Wracam jeszcze dziś lub najpóźniej jutro
Dobrze wiedzieć ze ktoś za mną chociaż troszkę tęskni
napisze co u gina a u endo nie byłam,tz. byłam i nie byłam ,wyjaśnienie w notatce pod wykresem...
nie miałam weny i tylko was czytałam
ale wiem, czasem tak jest, ze sie pisac nie chce
Reni, samira, bliska77, inessa, Simba, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydobrze, już was nie opuszczęagafbh wrote:samirka, nie opuszczaj nas na tak długo, jakiś czas temu o Ciebie pytałam i nic była cisza, ah............w wolnej chwili napisz co i jak, na wykres już zaglądam
inessa, bliska77, malgos741, Iwone, Dorka71, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZ przymrużeniem oka

Mężowie o żonach:
Zbyszek (żonaty od 23 lat) - Mamy z żoną sposób na szczęśliwe pożycie małżeńskie. Dwa razy w tygodniu idziemy do przytulnej restauracji,trochę wina, dobre jedzenie... Żona chodzi we wtorki, a ja w piątki.
Henryk (żonaty od 17 lat) - Ktoś mi ukradł wszystkie karty kredytowe,ale nie zamierzam zgłosić tego na policję. Złodziej wydaje mniej niż moja żona. Piotrek (żonaty od 3 miesięcy) - Zawsze trzymamy się za ręce. Jak puszczę, to zaraz robi zakupy.
Władek (żonaty...... zdziwiony że kobiety tak długo żyją) - Żona zrobiła sobie maseczkę błotną i wyglądała świetnie przez dwa dni.Potem błoto odpadło...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 21:22
mysza1975, Simba, bliska77, Bozia3, samira, Bursztyn, EwaT, dojrzała, polarmiś, malgos741, Żanet, Viv78, Niuta, DAGI, gosia7122, Parka, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny