35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:dzieki
a cycki?
Tez balsamowane, naprzemienie polewane cieplo - zimno przynajmniej 5 min codziennie ( malo to bylo fajne, ale wyglada, ze podzialalo ), no i dobry stanik. Zreszta uwielbiam fajne staniki i juz sie ciesze na kolejne, wieeeeeekszeBursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Bursztyn na cycki najlepsze shot-y z nasienia
plus mały orgazmik
slyszalam ze masaz z soli morskiej i naprzemienne prysznice, brrrr.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 18:35
Pusurek, inessa, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:Bursztyn na cycki najlepsze shot-y z nasienia
plus mały orgazmik
EwaT, Bursztyn, bliska77, mysza1975, inessa, Simba, Żanet lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Tez balsamowane, naprzemienie polewane cieplo - zimno przynajmniej 5 min codziennie ( malo to bylo fajne, ale wyglada, ze podzialalo ), no i dobry stanik. Zreszta uwielbiam fajne staniki i juz sie ciesze na kolejne, wieeeeeeksze
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Na razie to szkoda tych shotow na cycki:-) - towar zbyt cenny , teraz ty mozesz smarowac brzuch i cycki takimi shotami:-)
polarmiś, EwaT, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Na razie to szkoda tych shotow na cycki:-) - towar zbyt cenny , teraz ty mozesz smarowac brzuch i cycki takimi shotami:-)
też tak robie
boje sie w cipke to sie wykręcam cyckami
efekt taki sam po jego stronie a ja mam święty spokójpolarmiś, inessa, Reni, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:slyszalam ze masaz z soli morskiej i naprzemienne prysznice, brrrr.....
Ja probowalam soli raz i zalowalam kolejne 4 godziny, bo bylam czerwona jak swinka, do tego to strasznie szczypalo!!
Na pewno na okolice piersi warto nakladac kremy, takie same jak na twarz, w koncu sa tak prawie tak samo wazneBursztyn, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:o, no wlasnie, tez myslalam o tych naprzemiennych
Cycki zmieniaja sie nie tyle po porodzie co po karmieniu- ale tego doswiadczenia nie zamienilabym na zadne inne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 18:45
Bursztyn, inessa, DAGI, megan8, anek42, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo do takiego masazu wspaniala jest zmielona kawa - fusy juz po zaparzonej kawie, do tego lyzka miodu, troche wyciskanej cytryny i oliwa z pierwszego tloczenia i lyzka cynamony. Taka papka masowac sie w czasie prykszńica. Skora po tym jest cudowana ale wanna .....
inessa, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Przed południem oburzały się na zdjęcia półnagiej kobiety w ciąży, a teraz będą sobie waginy fotografować.
Z kim ja się zadaję!!!polarmiś, EwaT, samira, Pusurek, inessa, Niuta, Aisab, Simba, bliska77, Panda, Kate 75, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:To do takiego masazu wspaniala jest zmielona kawa - fusy juz po zaparzonej kawie, do tego lyzka miodu, troche wyciskanej cytryny i oliwa z pierwszego tloczenia i lyzka cynamony. Taka papka masowac sie w czasie prykszńica. Skora po tym jest cudowana ale wanna .....
Ja kawe tez przerobilam, ale ze wzgledu na masakre jaka robi w lazience, to odpuscilam. Ale fakt, ze jest swietny przy odchudzaniu i po cwiczeniach, bo kofeina jest antycelulitowa. Najlepiej zrobic sobie taka papke o ktorej piszesz, nalozyc na uda i posladki, i zawinac folia spozywcza na 20 min. Ciezko sie w tym chodzi, ale mozna osiagnac niezle efekty.
Ze wzgledu na zawartosc kofeiny, nie jest raczej najlepszym wyjsciem w ciazy.polarmiś, EwaT, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ja kawe tez przerobilam, ale ze wzgledu na masakre jaka robi w lazience, to odpuscilam. Ale fakt, ze jest swietny przy odchudzaniu i po cwiczeniach, bo kofeina jest antycelulitowa. Najlepiej zrobic sobie taka papke o ktorej piszesz, nalozyc na uda i posladki, i zawinac folia spozywcza na 20 min. Ciezko sie w tym chodzi, ale mozna osiagnac niezle efekty.
Ze wzgledu na zawartosc kofeiny, nie jest raczej najlepszym wyjsciem w ciazy.inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Z sola uwazaj, bo ona jest duzo grubsza niz np. cukier, a skora na dekolcie delikatna jest. Nie to co na udach czy tylku, tam mozesz jechac z sola na maxa
Ja probowalam soli raz i zalowalam kolejne 4 godziny, bo bylam czerwona jak swinka, do tego to strasznie szczypalo!!
Na pewno na okolice piersi warto nakladac kremy, takie same jak na twarz, w koncu sa tak prawie tak samo waznePusurek, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny