X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym proponowała nakręcic telefonem krótki filmik w przybliżeniu jak wchodzi penis przed porodem a jak po wraz z komentarzem partnera dotyczacym jakości tarcia!

polarmiś, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    brak kresek

Od samego poczatku uzywalam balsamow nawilzajacych, zreszta zawsze to robilam, wiec to byla bardziej kontynuacja. Wtedy nie mialam kasy na drogie specjalistyczne kremy, wiec to byly niedrogie ( Nivea, Dove ) balsamy, ale regularnie ( codziennie wieczorem maly automasazyk ). Codziennie obowiazkowy zimny - cieply naprzemienny masaz ( polewanie ) konczacy kapiel. Nie lubilam tego, ale mysle, ze bylo dosc skuteczne. Od 3 miesiaca oszczypywanie brzucha, takimi okreznymi ruchami ( faldka w 2 palce i skrecamy delikatnie ). Piling cukrowy przynajmnniej raz w tyg ( bez klatki piersiowej ).
    No i dosc wazne, nie przytyc 25 kg. Bo wtedy to raczej i najlepsze kremy nie pomoga ;)

inessa, Bursztyn, Simba, Parka lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ale to chodzi o wnętrze vaginy tak? czyli trzeba rozchylić wargi dość mocno?
    czy łechtaczka tez ma być ujęta?
    Ewa, rozwalilas mnie :D
    poplakalam sie przez Ciebie :)

polarmiś, inessa, bliska77, Parka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale cipka przed porodem jest tez inna niz normalnie, przede wszystkim zmienia barwe i jest taka obca!!

inessa, bliska77, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Od samego poczatku uzywalam balsamow nawilzajacych, zreszta zawsze to robilam, wiec to byla bardziej kontynuacja. Wtedy nie mialam kasy na drogie specjalistyczne kremy, wiec to byly niedrogie ( Nivea, Dove ) balsamy, ale regularnie ( codziennie wieczorem maly automasazyk ). Codziennie obowiazkowy zimny - cieply naprzemienny masaz ( polewanie ) konczacy kapiel. Nie lubilam tego, ale mysle, ze bylo dosc skuteczne. Od 3 miesiaca oszczypywanie brzucha, takimi okreznymi ruchami ( faldka w 2 palce i skrecamy delikatnie ). Piling cukrowy przynajmnniej raz w tyg ( bez klatki piersiowej ).
    No i dosc wazne, nie przytyc 25 kg. Bo wtedy to raczej i najlepsze kremy nie pomoga ;)
    z normalnego cukru? na serio pomaga?

inessa lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    tez tak pomyslalam.
    no ja juz mowilam, ze jeszcze przez dekade mam zamiar ;)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ewa, rozwalilas mnie :D
    poplakalam sie przez Ciebie :)

widzisz, nawet porodu nie potrzebujesz :)

inessa, Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    moja pochewka teraz nienaruszona była ,więc się cieszę
    nic nie boli
    wcześniej x lat temu bolało ,ale sex wraca do normalności

ja dla odmiany mam pogryzione brodawki

Megan, u Ciebie sex wrócił do normalności dopiero po latach?

Boję, że po naturalnym porodzie ten otwór pozostaje za duży i facet się w nim topi. Albo wszystko jest porozrywane i się zrastwa w nieokreslony sposób...

Bursztyn, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Futerka na cipce sa passe.

Od jakiegos miesiaca mam to w nosie :P

inessa, Alis, Alis, Bursztyn, polarmiś, Aisab lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no ja juz mowilam, ze jeszcze przez dekade mam zamiar ;)

gdyby zamiar wystarczał to by chirurdzy plastyczni zdechli z głodu ;)

inessa, Alis, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dziewczyny, ja dopiero wrocilam, widze, ze temat bardzo ciekawy, coz, tak jak napisala Samira, to miejsce juz nigdy nie bedzie wygladalo tak jak przed porodem :-), ja mialam porod taki jaki mialam, 6 szwow i zaluje ze zdjecia przed porodem nie zrobilam, bo juz zapomnialam jak to wszystko wyvladalo :-). zatem apeluje dziewczyny, przed porodem robcie zdjecia swojej waginy ;-)

Aga, ale doznania w trakcie stosunku wróciły do normy?

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Megan, u Ciebie sex wrócił do normalności dopiero po latach?

Boję, że po naturalnym porodzie ten otwór pozostaje za duży i facet się w nim topi. Albo wszystko jest porozrywane i się zrastwa w nieokreslony sposób...

szczęscie w nieszczęściu że chociaz usta i otwór pupny sie nie zmieniają

polarmiś, bliska77, Simba, Parka lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Pusurek, przeciez nikt nie bedzie wiedzial, ze dana wagina jest akurat Twoja, moga wystepowac pod pseudo np "tajemnicza P" :-)
    hehehe :)
    mozna zrobic konkurs na najlepszy pussynick pasujacy do hmm...obiektu ;)

Pusurek, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa, rozwalilas mnie, dostalam ataku smiechu, moja corka zapytala: "mamo czy ty zwariowalas?"

EwaT, Bursztyn, inessa, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    z normalnego cukru? na serio pomaga?

Tak! Najtanszy, najzdrowszy piling :) Lyzeczka na reke do zelu pod prysznic i jedziesz po udkach, brzuchu i posladkach.
    A, nie dodalam ostatnio, ze w ciazy w ogole zrezygnowalam z kapieli w wannie, co uwielbialam zawsze ( ah, ksiazke w wannie sobie poczytac! ) i zamienilam to na naprzemienne prysznice.

EwaT, bliska77, inessa, Simba, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    dzieki :)
    a cycki?

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Aga, ale doznania w trakcie stosunku wróciły do normy?
    tak Alis ale nie tak szybko jakbym sobie tego zyczyla :-), nie martw sie, dobrze bedzie

Alis, inessa lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Od jakiegos miesiaca mam to w nosie :P
    futerko? niezle ;)

bliska77, Pusurek, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    gdyby zamiar wystarczał to by chirurdzy plastyczni zdechli z głodu ;)
    hehehe, postaram sie nie dac im zarobic wczesniej niz za 10 lat ;)

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn na cycki najlepsze shot-y z nasienia ;) plus mały orgazmik

‹‹ 2126 2127 2128 2129 2130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ