35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale sie uśmiałam niezły pomysł z galerią hahahahahhahahaah

a ja bez zmian sie czuje mdłosci raz wieksze raz mniejsze,ale musze cały czas coś "mielić w buzi" inaczej jest nieciekawie no i humorki ,smaki np słodkosć zagryzam kwaśnym albo ostrym hahah
bliska77, Bursztyn, gosia7122, samira, Niuta, Aisab, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Samirka, Bursztynku otoz to, stworzymy galerie, jedyna w swoim rodzaju

I proponuje stworzyc profil na fb : Waginy 35+
Mysle, ze to moze byc duzy sukces 
Darujcie, ale ja swoja zostawie tylko dla siebie
bliska77, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
buhahahahahahaha!!!!agafbh wrote:Ewa, musi byc ogolona, jak zarosnieta to roznicy nie bedzie widac, co najwyzej z krzaczowow cos tam bedzie zwisac ale to juz w wersj "po"
to ja nawet nie wiedzialam, ze stmtad moze cos zwisac! nawet nie chce sobie tego wypbrazac! .....za pozno.....juz sobie wyobrazilam... 
polarmiś, bliska77, inessa, Pusurek, Alis, samira, Reni, Aisab, Simba, Żanet, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pomysl bardzo dobry, wstep platnyPusurek wrote:I proponuje stworzyc profil na fb : Waginy 35+
Mysle, ze to moze byc duzy sukces 
Darujcie, ale ja swoja zostawie tylko dla siebie

jednak najlepiej zarabiac dupa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 18:18
inessa, Pusurek, bliska77, Simba, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle co bo ja nie moge sobie wyobrazic??? Ale brzmi hardkorowo.Bursztyn wrote:buhahahahahahaha!!!!
to ja nawet nie wiedzialam, ze stmtad moze cos zwisac! nawet nie chce sobie tego wypbrazac! .....za pozno.....juz sobie wyobrazilam... 
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku, mowie Ci roznie moze byc, jak to kiedys Chylinska po swoim pierwszym porodzie powiedziala ze cipka to byla przed a po to juz rozklapiocha
,
co do galerii przed i po to ja niestety sie nie zalapie, nie wpadlam zeby zrobic zdjecie przed dlatego Wam to podpowiadam
inessa, Bursztyn, mysza1975, samira, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość