35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGosiu to odpoczywaj dużo a praca jak Polarek mówi,nie ucieknie i napewno Cie zastąpią.
A co do córki to wiesz różnie moze być ale warto powiedzieć,zeby potem nie było wiekszych pretensji,ze nie powiedzieliscie. Ja pamietam jak ja sie dowiedziałam o ciazy mojej mamy,tato nam powiedział ( mi i bratu) ja miałam 15 lat i poszłam juz do Liceum to na pocżatku nie wierzyłam a potem byłam strasznie zbuntowana. jak sie brat urodził to pokochłam go całym sercem i pomagałąm potem mamie w wychowywaniu gogosia7122, Bursztyn, samira, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Gosiu to odpoczywaj dużo a praca jak Polarek mówi,nie ucieknie i napewno Cie zastąpią.
A co do córki to wiesz różnie moze być ale warto powiedzieć,zeby potem nie było wiekszych pretensji,ze nie powiedzieliscie. Ja pamietam jak ja sie dowiedziałam o ciazy mojej mamy,tato nam powiedział ( mi i bratu) ja miałam 15 lat i poszłam juz do Liceum to na pocżatku nie wierzyłam a potem byłam strasznie zbuntowana. jak sie brat urodził to pokochłam go całym sercem i pomagałąm potem mamie w wychowywaniu goinessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:naturalnie,z nacinaniem szyciem ,bez znieczulenia zewnątrz-oponowego,a teraz bym chciała bez nacinania ,niestety po na dupie nie mogłam usiąść ...a jeśli chodzi o seksik to jako tako wraca do normy,i jest się bardziej wrażliwym w wiadomym miejscu
ale mam taka kasetę jeszcze VHS o ciąży i tam lekarz mówił ze mimo że wszystko się goi to miejsce przez które przecisnęło się dziecko już nie będzie wyglądało tak samo
(to był francuski film o ciąży)
No ale dziewczyny, nie czarujmy sie, po ciazy i porodzie nic juz nie wyglada tak samoZmienia sie wyglad i ( czasem ) rozmiar piersi, figura tez moze sie zmienic i nie mowie tylko o dodatkowych kilogramach.
Na szczescie natura tak nas stworzyla, ze mozemy byc w kilku kolejnych ciazach i kolejne maluchy nie wypadna przez powiekszajaca sie dziure
Na pewno krocze wyglada inaczej z punktu widzenia ginekologa, moze minimalnie sie zmienic jezeli chodzi o wielkosc, ale rozstepy tez mamy i co? Nie chcemy przez to miec dzieci?
Bursztyn, inessa, bliska77, samira, Alis, megan8, Żanet, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:No wiec, najpierw przyjdzie pani i wlozy Ci do cewki moczowej cewnik- uczucie okropne - pamietam do dzis, potem zastrzyk w kregoslup - najgorsze, najprzykrzejsze uczucie jfizyczne akiego doznalam ale nie boli! Potem wyciskaja ci malucha, mi na brzuchu lezal anestezjolog i pielegniarka a gin wyciagal malego, tamci go wyciskali- straszne uczucie. Mialam wrazenie ze sie udusze, potem lezalam 24 godziny. Fakt cipka nienaruszona ale brzuch tak. Ja bym chciala naturalnie jesli nie bedzie przeciwskazan i jesli w ogole do tego dojdzie.
Natury nikt i nic nie ulepszyinessa, Żanet lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:No wiec, najpierw przyjdzie pani i wlozy Ci do cewki moczowej cewnik- uczucie okropne - pamietam do dzis, potem zastrzyk w kregoslup - najgorsze, najprzykrzejsze uczucie jfizyczne akiego doznalam ale nie boli! Potem wyciskaja ci malucha, mi na brzuchu lezal anestezjolog i pielegniarka a gin wyciagal malego, tamci go wyciskali- straszne uczucie. Mialam wrazenie ze sie udusze, potem lezalam 24 godziny. Fakt cipka nienaruszona ale brzuch tak. Ja bym chciala naturalnie jesli nie bedzie przeciwskazan i jesli w ogole do tego dojdzie.
Pusurek, inessa, samira, polarmiś, Reni, Simba, Parka lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:moja pochewka teraz nienaruszona była ,więc się cieszę
nic nie boli
wcześniej x lat temu bolało ,ale sex wraca do normalności
ja dla odmiany mam pogryzione brodawki
inessa, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No ale dziewczyny, nie czarujmy sie, po ciazy i porodzie nic juz nie wyglada tak samo
Zmienia sie wyglad i ( czasem ) rozmiar piersi,
inessa, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, ja dopiero wrocilam, widze, ze temat bardzo ciekawy, coz, tak jak napisala Samira, to miejsce juz nigdy nie bedzie wygladalo tak jak przed porodem
, ja mialam porod taki jaki mialam, 6 szwow i zaluje ze zdjecia przed porodem nie zrobilam, bo juz zapomnialam jak to wszystko wyvladalo
. zatem apeluje dziewczyny, przed porodem robcie zdjecia swojej waginy
Bursztyn, inessa, samira, megan8, Simba, Żanet, Parka, paszczakin, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:ja bym nie chciała za wcześnie mówić ze względu na moje wcześniejsze straty ,moja corka ma 15 lat i boję sie że jej reakcja będzie taka jak Twoja
ChociazDzis, robimy zakupy, mowie do niej: "Wez te ciezkie siaty, bo matka w ciazy, no!" No to wziela siaty, idzie i sie ugina, i slysze, jak mruczy pod nosem: " W ciazy, w ciazy". Wiec do konca szczesliwa z tego powodu nie byla
bliska77, inessa, samira, EwaT, gosia7122, mysza1975, Simba, Monia37, Viv78, Mango, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:rzeznia, dziekuje bardzo, zobaczymy sie w innych okolicznosciach, kasuje moj wykres i znikam i za dzieci dziekuje
Bursztyn, nie badz chicken!Co do piersi, jesli bedziesz dbala o nie w ciazy i po, to moga wcale nie zmienic sie bardzo. Ja mialam swira na punkcie pielegnacji ciala w ciazy, masowanie, kremiki, zimne prysznice. Po ciazy nie mam ani jednego rozstepu. Ale tez przytylam malo, bo 8 kg, a corka wazyla prawie 4.
Ale to byla pierwsza ciaza, a teraz, jako stara kobieta, mooge wygladac potem zupelnie inaczejAle chrzanie to, wskocze w tryb Chodakowska i bede znowu piekna!
inessa, Bursztyn, Simba, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:dziewczyny, ja dopiero wrocilam, widze, ze temat bardzo ciekawy, coz, tak jak napisala Samira, to miejsce juz nigdy nie bedzie wygladalo tak jak przed porodem
, ja mialam porod taki jaki mialam, 6 szwow i zaluje ze zdjecia przed porodem nie zrobilam, bo juz zapomnialam jak to wszystko wyvladalo
. zatem apeluje dziewczyny, przed porodem robcie zdjecia swojej waginy
inessa, Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Bursztyn, nie badz chicken!
Co do piersi, jesli bedziesz dbala o nie w ciazy i po, to moga wcale nie zmienic sie bardzo. Ja mialam swira na punkcie pielegnacji ciala w ciazy, masowanie, kremiki, zimne prysznice. Po ciazy nie mam ani jednego rozstepu. Ale tez przytylam malo, bo 8 kg, a corka wazyla prawie 4.
Ale to byla pierwsza ciaza, a teraz, jako stara kobieta, mooge wygladac potem zupelnie inaczejAle chrzanie to, wskocze w tryb Chodakowska i bede znowu piekna!
inessa, Pusurek, bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny