X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:43

inessa, gosia7122, Bursztyn, samira, polarmiś, Mango, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiu to odpoczywaj dużo a praca jak Polarek mówi,nie ucieknie i napewno Cie zastąpią.
    A co do córki to wiesz różnie moze być ale warto powiedzieć,zeby potem nie było wiekszych pretensji,ze nie powiedzieliscie. Ja pamietam jak ja sie dowiedziałam o ciazy mojej mamy,tato nam powiedział ( mi i bratu) ja miałam 15 lat i poszłam juz do Liceum to na pocżatku nie wierzyłam a potem byłam strasznie zbuntowana. jak sie brat urodził to pokochłam go całym sercem i pomagałąm potem mamie w wychowywaniu go :)

gosia7122, Bursztyn, samira, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Gosiu to odpoczywaj dużo a praca jak Polarek mówi,nie ucieknie i napewno Cie zastąpią.
    A co do córki to wiesz różnie moze być ale warto powiedzieć,zeby potem nie było wiekszych pretensji,ze nie powiedzieliscie. Ja pamietam jak ja sie dowiedziałam o ciazy mojej mamy,tato nam powiedział ( mi i bratu) ja miałam 15 lat i poszłam juz do Liceum to na pocżatku nie wierzyłam a potem byłam strasznie zbuntowana. jak sie brat urodził to pokochłam go całym sercem i pomagałąm potem mamie w wychowywaniu go :)
    ja bym nie chciała za wcześnie mówić ze względu na moje wcześniejsze straty ,moja corka ma 15 lat i boję sie że jej reakcja będzie taka jak Twoja a Ty Inesska jak się czujesz ?

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    naturalnie,z nacinaniem szyciem ,bez znieczulenia zewnątrz-oponowego,a teraz bym chciała bez nacinania ,niestety po na dupie nie mogłam usiąść ...a jeśli chodzi o seksik to jako tako wraca do normy,i jest się bardziej wrażliwym w wiadomym miejscu :P ale mam taka kasetę jeszcze VHS o ciąży i tam lekarz mówił ze mimo że wszystko się goi to miejsce przez które przecisnęło się dziecko już nie będzie wyglądało tak samo :) (to był francuski film o ciąży)

No ale dziewczyny, nie czarujmy sie, po ciazy i porodzie nic juz nie wyglada tak samo ;) Zmienia sie wyglad i ( czasem ) rozmiar piersi, figura tez moze sie zmienic i nie mowie tylko o dodatkowych kilogramach.
    Na szczescie natura tak nas stworzyla, ze mozemy byc w kilku kolejnych ciazach i kolejne maluchy nie wypadna przez powiekszajaca sie dziure ;)

Na pewno krocze wyglada inaczej z punktu widzenia ginekologa, moze minimalnie sie zmienic jezeli chodzi o wielkosc, ale rozstepy tez mamy i co? Nie chcemy przez to miec dzieci? ;)

Bursztyn, inessa, bliska77, samira, Alis, megan8, Żanet, Kate 75 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    No wiec, najpierw przyjdzie pani i wlozy Ci do cewki moczowej cewnik- uczucie okropne - pamietam do dzis, potem zastrzyk w kregoslup - najgorsze, najprzykrzejsze uczucie jfizyczne akiego doznalam ale nie boli! Potem wyciskaja ci malucha, mi na brzuchu lezal anestezjolog i pielegniarka a gin wyciagal malego, tamci go wyciskali- straszne uczucie. Mialam wrazenie ze sie udusze, potem lezalam 24 godziny. Fakt cipka nienaruszona ale brzuch tak. Ja bym chciala naturalnie jesli nie bedzie przeciwskazan i jesli w ogole do tego dojdzie.

Natury nikt i nic nie ulepszy

inessa, Żanet lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    No wiec, najpierw przyjdzie pani i wlozy Ci do cewki moczowej cewnik- uczucie okropne - pamietam do dzis, potem zastrzyk w kregoslup - najgorsze, najprzykrzejsze uczucie jfizyczne akiego doznalam ale nie boli! Potem wyciskaja ci malucha, mi na brzuchu lezal anestezjolog i pielegniarka a gin wyciagal malego, tamci go wyciskali- straszne uczucie. Mialam wrazenie ze sie udusze, potem lezalam 24 godziny. Fakt cipka nienaruszona ale brzuch tak. Ja bym chciala naturalnie jesli nie bedzie przeciwskazan i jesli w ogole do tego dojdzie.
    rzeznia, dziekuje bardzo, zobaczymy sie w innych okolicznosciach, kasuje moj wykres i znikam i za dzieci dziekuje ;)

Pusurek, inessa, samira, polarmiś, Reni, Simba, Parka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    moja pochewka teraz nienaruszona była ,więc się cieszę
    nic nie boli
    wcześniej x lat temu bolało ,ale sex wraca do normalności

ja dla odmiany mam pogryzione brodawki
    Twoj porod daje nadzieje, ze moze byc ok i bez rzezni :)

inessa, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    No ale dziewczyny, nie czarujmy sie, po ciazy i porodzie nic juz nie wyglada tak samo ;) Zmienia sie wyglad i ( czasem ) rozmiar piersi,
    jesli mi sie rozmiat=r cyckow zwiekszy t sie bede bardzo cieszyc, ale jesli maja zaniknac lub zwisac,no to zalamka.... :/

inessa, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn mamy po 40 lat
    jak myslisz jak długo jeszcze bedziesz mieć jędrne cycki?(bez silikonu)

gosia7122, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, ja dopiero wrocilam, widze, ze temat bardzo ciekawy, coz, tak jak napisala Samira, to miejsce juz nigdy nie bedzie wygladalo tak jak przed porodem :-), ja mialam porod taki jaki mialam, 6 szwow i zaluje ze zdjecia przed porodem nie zrobilam, bo juz zapomnialam jak to wszystko wyvladalo :-). zatem apeluje dziewczyny, przed porodem robcie zdjecia swojej waginy ;-)

Bursztyn, inessa, samira, megan8, Simba, Żanet, Parka, paszczakin, Kate 75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    ja bym nie chciała za wcześnie mówić ze względu na moje wcześniejsze straty ,moja corka ma 15 lat i boję sie że jej reakcja będzie taka jak Twoja
    Moja corka sie strasznie ucieszyla, czekala na rodzenstwo x lat, szczegolnie tu, w Norwegii, gdzie kazdy w jej klasie ma przynajmniej jedno ( w Polsce miala w klasie sporo jedynakow ). Teraz czeka kiedy bedzie mogla pochwalic sie w klasie, bo na razie ma zakaz mowienia. A gdyby cos sie stalo z ciaza? No coz, jest juz duza, interesuje sie medycyna, wie, ze nie kazda ciaza konczy sie porodem... Ale bardzo przezywa, jest pomocna, mam nadzieje, ze ten stan bedzie trwal.
    Chociaz ;) Dzis, robimy zakupy, mowie do niej: "Wez te ciezkie siaty, bo matka w ciazy, no!" No to wziela siaty, idzie i sie ugina, i slysze, jak mruczy pod nosem: " W ciazy, w ciazy". Wiec do konca szczesliwa z tego powodu nie byla :D ;)

bliska77, inessa, samira, EwaT, gosia7122, mysza1975, Simba, Monia37, Viv78, Mango, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Bursztyn mamy po 40 lat
    jak myslisz jak długo jeszcze bedziesz mieć jędrne cycki?(bez silikonu)
    jeszcze z dyche pociagne ;)

samira, Pusurek, inessa, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    zatem apeluje dziewczyny, przed porodem robcie zdjecia swojej waginy ;-)
    swietny pomysl :) potem bedziemy konsultowac na forum ;)

bliska77, inessa, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jeszcze z dyche pociagne ;)
    Bursztynku życzę ci jak już będziesz tak daleko takiego porodu jak megan a jak będzie ciężko ,wierz mi widok dziecka wszystko wynagrodzi :)

inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    rzeznia, dziekuje bardzo, zobaczymy sie w innych okolicznosciach, kasuje moj wykres i znikam i za dzieci dziekuje ;)

Bursztyn, nie badz chicken! :P Co do piersi, jesli bedziesz dbala o nie w ciazy i po, to moga wcale nie zmienic sie bardzo. Ja mialam swira na punkcie pielegnacji ciala w ciazy, masowanie, kremiki, zimne prysznice. Po ciazy nie mam ani jednego rozstepu. Ale tez przytylam malo, bo 8 kg, a corka wazyla prawie 4.
    Ale to byla pierwsza ciaza, a teraz, jako stara kobieta, mooge wygladac potem zupelnie inaczej ;) Ale chrzanie to, wskocze w tryb Chodakowska i bede znowu piekna! :)

inessa, Bursztyn, Simba, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ma być ogolona czy naturalna na tym zdjęciu?

samira, bliska77, inessa, mysza1975, Aisab, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dziewczyny, ja dopiero wrocilam, widze, ze temat bardzo ciekawy, coz, tak jak napisala Samira, to miejsce juz nigdy nie bedzie wygladalo tak jak przed porodem :-), ja mialam porod taki jaki mialam, 6 szwow i zaluje ze zdjecia przed porodem nie zrobilam, bo juz zapomnialam jak to wszystko wyvladalo :-). zatem apeluje dziewczyny, przed porodem robcie zdjecia swojej waginy ;-)
    ej to dobry pomysł jest ,nie ma jak waginka po porodzie ,i galerie zrobimy :P

inessa, Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirka, Bursztynku otoz to, stworzymy galerie, jedyna w swoim rodzaju :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 18:07

samira, inessa, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bursztyn, nie badz chicken! :P Co do piersi, jesli bedziesz dbala o nie w ciazy i po, to moga wcale nie zmienic sie bardzo. Ja mialam swira na punkcie pielegnacji ciala w ciazy, masowanie, kremiki, zimne prysznice. Po ciazy nie mam ani jednego rozstepu. Ale tez przytylam malo, bo 8 kg, a corka wazyla prawie 4.
    Ale to byla pierwsza ciaza, a teraz, jako stara kobieta, mooge wygladac potem zupelnie inaczej ;) Ale chrzanie to, wskocze w tryb Chodakowska i bede znowu piekna! :)
    lepiej podaj pare szczegółow jak to zrobiłas a nie tylko sie chwalić

inessa, Pusurek, bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 stycznia 2014, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztynku otoz to, stworzymy galerie, jedyna w swoim rodzaju :-)
    galeria musi być bo obydwie w tym samym czasie o niej pisałyśmy hehe

Bursztyn, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 2124 2125 2126 2127 2128 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ