35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza1975 wrote:Ja w piątek, albo w sobotę zrobię moje pierwsze podejście do pączków.
Wiem, wiem, jeden 300 kcal, ale żyje się tylko raz.
Ja paczki robilam trzy razy w zyciu: pierwszy raz, ostatni raz i o jeden raz za duzo
inessa, bliska77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStarzejesz hym ja my wszystkie ale jak juz dzidzia przyjdzie to odmłodniejeszDAGI wrote:Myszka- uwielbiam paczki
a jeszcze jak są z bitą śmietaną to już masakra- kazda ilość do zjedzenia
A ja po USG- cysta trochę mniejsza, niewiele, ale jednak. Prolaktyna super- ok 11,5 a norma od 2 do 23.
Beta jutro koło 13.00
W piatek mam przyjsć na kolejne USG, z betą i dostanę silny progesteron- nie duphaston ,ale coś silniejszego.
I mam odpuścić ten cykl- cholerka, to już drugi, starzeje się

kurcze ale pojechany ten cykl u ciebie ,mam nadzieje ze w końcu ustaną te krwawienia bo nie za ciekawie to wygląda,ciekawe jak beta wyjdzie...
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
sjoanka wrote:Bulka to jest buleczka taka drozdzowa tylko bez polskich znakow niestety.

Tak, cos sobie przypominam. To jest takie cos pyszne, czego nie mozna jesc jak czlowiek przejdzie na zdrowa zywnosc. Ehhhh...
samira, inessa, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tak, cos sobie przypominam. To jest takie cos pyszne, czego nie mozna jesc jak czlowiek przejdzie na zdrowa zywnosc. Ehhhh...
Mozna, mozna!
Ja mam diete napisana przez dietetyczke i mam zjadac pare razy w tygodniu bulke do kolacji.
Tylko taka zwykla - pszenna.
Wiec chcialam przedobrzyc i zrobic razowa - to mi nie urosly.
inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Masz rację,Agafbh nic nie wygląda tak samo jak wcześniej, mnie też pierwszy poród strasznie pokiereszował, byłam bardzo młoda, chuda, a dziecko całkiem spore - jak na mnie. Porozrywało mi szyjkę, rana krocza nie chciała się goić, ale cóż szybko się zapomina i wartoagafbh wrote:dziewczyny, ja dopiero wrocilam, widze, ze temat bardzo ciekawy, coz, tak jak napisala Samira, to miejsce juz nigdy nie bedzie wygladalo tak jak przed porodem
, ja mialam porod taki jaki mialam, 6 szwow i zaluje ze zdjecia przed porodem nie zrobilam, bo juz zapomnialam jak to wszystko wyvladalo
. zatem apeluje dziewczyny, przed porodem robcie zdjecia swojej waginy 
Jeśli uda mi się donosić ciążę i będę rodzić to chcę naturalnie. Najwyżej zrobię korekcję laserową pochwy, coby M był zadowolony
i ja też oczywiście
samira, polarmiś, inessa, mysza1975, EwaT, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:A przy okazji, dziewczyny, mam do was pytanie. Rozmawiamy na takie intymne tematy, że mam nadzieję, że mogę... Właściwie to pytanie do dziewczyn, które rodziły naturalnie. Co się później dzieje z pochwą? Czy ona się ściąga? Czy seks jest po jakimś czasie taki sam jak przed? Trudno mi to sobie wyobrazić...
Po jakims czasie wszystko wraca do normy, a na seks dlugo po porodzie nie mialam ochoty, bo bylam za bardzo zmeczona i nawet mi do glowy nie przychodzilo, dziecko pochlanialo mnie calkowicie, nie mowiac juz o karmieniu co 2 godziny, gdy tylko zasypialo to ja tez od razu spac, wiec seks przez jakis czas nie wchodzil w grę - to od strony emocj i psychiki? Natomiast fizycznie - jezeli krocze jest nacinane, to nawet przez pare tygodni moze bolec (do Tej pory po 10 latach w czasie @ czuję ciagniecie w mejscu naciecia krocza), ale pochwa sie oczywiscie, jak to ujelas, sciaga, troche czuje sie inaczej w srodku, ja mam jakby obnizenie? Nie umiem przez to badac szyjki macicy, bo jakby od razu na nią natrafiam. No i jest chyba trochę luźniej niz bylo
ale nie ma to u mnie wplywu na doznania, wiec od tej strony nie martwilabym się
samira, inessa, Iwone, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Simba, a czego uzywasz teraz na twarz? Ja Skinoren ostatnio codziennie wieczorem

Effaclar K, ale moja skora sie juz chyba do niego po latach przyzwyczaila. W ubieglym roku bylo przez moment az tak dobrze, ze zaczelam uzywac kremow Clarins na dzien i noc - multi active. Bo to przeciez zmarszczki za pasem, a czlowiek jeszcze z syfami walczy!! Od dawna mowie ze powinien byc krem przeciw tradzikowi i zmarchom. Taki oksymoron kosmetyczny
inessa, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość