35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie,
tak wczoraj pochłonęło mnie lepienie różności z plasteliny z moja córka i robienie kokardek, że już nie brałam udziału w dyskusji
Dziewczyny, również myślę, że na tej porodówce to raczej będzie więcej tych po 30tek, w okolicach 40tki niż 20tek
Powiem szczerze, ze dziś czuję sie fatalnie, miałam nadzieję, że mdłości mam już za sobą ale gdzie tam, obudziły mnie przed 4 i tak się bujałam do ok 5.20 a o 5.40 pobudka i dalej to samo, gdyby nie to, że mam dziś ważne spotkanie, zostałabym w domu ale cóz jak mus to mus
Miłego dnia wariatki
polarmiś, Panda, Lucky, Bursztyn, samira, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witam piękne panie
Megan ale masz prześliczną córeczkę! wielkie gratki
o takiej marzę
Aga współczuję samopoczucia, wydawało by się że powinno się już uspokoić, nie?
może 10 lat temu dziwiłabym się 40-tce w ciąży, ale jednak punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Teraz wiem, że będę dumną i blada i swój brzuszek będę nosić do góry. A jak ktoś zazdrości i chce komentować to kij mu w nos, niech się zajmie swoim brzuchem i swoimi dziećmi.
śniegu brak ale zimno jakoś tak, siedzę pokurczona w pracy
jak się macie?
Panda, Bozia3, Alis, Bursztyn, bliska77, samira, gosia7122, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja się mam dobrze - czuję się bardzo dobrze- jedyny objaw to okropny ból cycków, ale za to stały się jędrniejsze, większe i tkliwsze...
. Na razie A. do siebie nie dopuszczam, bo nie wiem czy mogę -a już mnie trochę nosi....
. Dostałam piękne róże i cieszę się nimi...Czuję się bardzo wypoczęta cały dzień - energii mam za dwoje, za to po 20 mogłabym spać - przyłożyć głowę i obudzić się rano,,,
Megan - czym smarowałaś piersi i brzuch? Ja powinnam już zacząć - bo cycki mam rozmiar większe na pewno , a i brzuch jakby większy - co wydaje się dziwne, bo przecież za wcześnie i staram się nie objadać - a jednak mi sterczy jakoś bardziej..czy też tak miałyście ciężarówki?
Miłego dnia dla wszystkich - tych zboczonych i mniej...
Lucky, Bursztyn, Panda, bliska77, Pusurek, malgos741, samira, Żanet, Iwone, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Też mi brzuch jakoś szybko wyskoczył. Ponoć się jelita, macica i cała reszta przesuwają i to pewnie od tego. Miałam wrażenie, że jakaś spuchnięta na dole jestem. No i tak już zostało - dalej brzuch wystaje.
Ja sobie kupiłam do smarowania bio oil. Panie w Bootsie (taka tutejsza apteka połączona z kosmetycznym) twierdziły, że będzie najlepszy. Tylko kazały samrować dwa razy dziennie, a ja jestem z siebie dumna, że choć raz pamiętam. Nie mogę się wczuć w te smarowania, balsamy, kremy... Podziwiam was, że z takim zacięciem się mażecie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 08:49
bliska77, Lucky, Pusurek, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kobitki
Znow musialam dzis obudzic psa i prosic zeby wyszedl na poranna toalete
Nie dziwie mu sie, bo paskudnie jest, i gdybym miala kibel poza domem to tez by mi sie nie chcialo
Ide kawe pic
Slonecznego dnia Wazm zycze
bliska77, Lucky, Pusurek, malgos741, Żanet, Iwone, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
heheh, ta nie- zboczona sie odezwala- ale z brzuchem chodziBozia3 wrote:Miłego dnia dla wszystkich - tych zboczonych i mniej...

Zaciazaja te ciche wody, co niby tylko po bozemu albo wcale

bliska77, Lucky, Bozia3, samira, Iwone, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
tylko ze on zaawiera parafine, pochodna ropy naftowej.... Tutaj babki najbardziej chwala olej ze slodkich migdalow- podobno bezkonkurencyjny, a rozmawialam z wieloma ciezarowkami podczas tlumaczen. Polozne tez zalecaja.Bozia3 wrote:Alis właśnie przeglądałam forum w sieci i też polecają ten bio oil - chyba kupię..na allegro 200 ml widziałam za 43 zł, więc nie zabija cena
Ale zrobicie jak bedziecie chcialy.
bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tylko ze on zaawiera parafine, pochodna ropy naftowej.... Tutaj babki najbardziej chwala olej ze slodkich migdalow- podobno bezkonkurencyjny, a rozmawialam z wieloma ciezarowkami podczas tlumaczen. Polozne tez zalecaja.
Ale zrobicie jak bedziecie chcialy.
Teraz mi to mówisz, jak już drugi tydzień się tym mażę!
Będę szukać tych słodkich migdałów. A wiesz, jak takie coś się nazywa?
bliska77, Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do mdłości to pierwsze trzy miesiące, to niestety tylko teoria, z córką męczyły mnie do praktycznie 6go miesiąca

brzuch też już mam widoczny, nie jakoś tak bardzo ale już kilka osób niewtajemniczonych pogratulowało mi, także kształty już się zmieniają, na wadze około kilogram na plusie, ja smaruję się olejkiem migdałowym na zmianę z mleczkiem babydream, w ciąży z córką rozstępy były mi obce, dopiero po porodzie, gdy zaczęłam szybko chudnąć kilka sie pojawiło, na szczęście dosłownie 3,4 i malutkie i niziutko, także było ok, mam nadzieję, ze teraz będzie podobnie.
Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
trzeba bylo mowic ze masz zamiar kupicAlis wrote:Teraz mi to mówisz, jak już drugi tydzień się tym mażę!

Będę szukać tych słodkich migdałów. A wiesz, jak takie coś się nazywa?
wszedzie znajdziesz, ja kupilam w Holland&Barret, ale nawet w spozywczych sklepach maja, szczegolnie hinduskich i kosztuje grosze. Sweet almond oil
Lucky, bliska77, Alis lubią tę wiadomość
-
Agus, mam nadzieje ze teraz mdlosci nie beda Cie tak dlugo trzymac, kazad ciaza podobno inna, i na szczescieagafbh wrote:Co do mdłości to pierwsze trzy miesiące, to niestety tylko teoria, z córką męczyły mnie do praktycznie 6go miesiąca

brzuch też już mam widoczny, nie jakoś tak bardzo ale już kilka osób niewtajemniczonych pogratulowało mi, także kształty już się zmieniają, na wadze około kilogram na plusie, ja smaruję się olejkiem migdałowym na zmianę z mleczkiem babydream, w ciąży z córką rozstępy były mi obce, dopiero po porodzie, gdy zaczęłam szybko chudnąć kilka sie pojawiło, na szczęście dosłownie 3,4 i malutkie i niziutko, także było ok, mam nadzieję, ze teraz będzie podobnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 09:08
Lucky, bliska77, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny- ja przy każdej ciaży na rozstępy używałam oliwki dla dzieci bambino....i mam tylko jeden na pośladku
ale z bioder 86 urosłam do 100 :)Natomias mam okropny cellulit, od 16 lat, czyli od ciaży z synem i nic nie działa- tylko ćwiczenia z Chodakowską, ale jak przestałam- wróciło cholerstwo.
Witam sie z rana..jak to dobrze nie chodzić do pracy. ja chce tak już zawsze...dlaczego to takie trudne
Dzis odbieram bete..i nie wiem co byłoby lepsze- dodatnia czy ujemna przy tej cyście.
Planuje zabrać M gdzieś na weekend- możecie mi coś zaproponować w małopolsce? tak żeby jacuzi było, jakieś małe spa....ale żebym w 600 zł sie zmieściła.
bliska77, polarmiś, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:coś w tym jest
zastanawiam się, jak to będzie w szpitalu...ja i stado 20 latek....chyba tam umrę..
Co Ty, od razu Cie poloza na gieriatrii polozniczej, razem z innymi 40 - stkami
Bursztyn, Iwone, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dagi, kolo Krakowa w Swoszowicach maja spa i inne atrakcje (hotel Farmona chyba)- mikroklimat jakis tam chyba jest, uzdrowiskowo- mimo z ze to pod Krakowem. W necie znajdziesz duzo ofert.DAGI wrote:Dziewczyny- ja przy każdej ciaży na rozstępy używałam oliwki dla dzieci bambino....i mam tylko jeden na pośladku
ale z bioder 86 urosłam do 100 :)Natomias mam okropny cellulit, od 16 lat, czyli od ciaży z synem i nic nie działa- tylko ćwiczenia z Chodakowską, ale jak przestałam- wróciło cholerstwo.
Witam sie z rana..jak to dobrze nie chodzić do pracy. ja chce tak już zawsze...dlaczego to takie trudne
Dzis odbieram bete..i nie wiem co byłoby lepsze- dodatnia czy ujemna przy tej cyście.
Planuje zabrać M gdzieś na weekend- możecie mi coś zaproponować w małopolsce? tak żeby jacuzi było, jakieś małe spa....ale żebym w 600 zł sie zmieściła.
Andzia33 lubi tę wiadomość