35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry, tak w ogole! Ja to zawsze najpierw komentuje, a potem sie witam
U mnie znowu sztorm, w nocy sie zaczal i ma sie tak bujac az do weekendu, wiec obudzona o 4 nie zasnelam juz do 7. Macie tez tak ze snem, ciezarowki?
Pomyslalam sobie, ze isc do pracy po takiej nocy to jest strasznie glupi pomysl, wiec klasyka - kocyk, kot i moje ukochane Dzien Dobry TVN. Chociaz dzis jest Pienkowska, ktora mnie wyjatkowo irytuje...
Żanet, Alis, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki

Tematy wczorajsze no no aż mnie zaskoczyły.
Teraz na tvn w programie na dzień dobry temat jak poprawić płodność za pomocą diety u menów.(cynk czyli orzechy, len, dynia, żółtka jaj, wątrópka, kasza jaglana, pieczywo pełnoziarniste, selen- drożdze, wit. e i d) po 3 miesiącach dieta działa.
A u mnie biało i mroźno, a ja zmarźlak. Jestem tak senna że najlepiej bym cały dzień spała chyba dziś walnę se kawkę z dodatkiem kofeiny, bo lekarz zakazał kofeiny ale nie wyrobię.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 10:11
Pusurek, samira, Iwone, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzatem facetów należy wziąć obroty i to porządniePusurek wrote:O, a w DDTVN mowia, ze ostatnie badania populacji mezczyzn wskazuja na znaczne obnizenie jekosci nasienia. I ze mozna to juz liczyc w kategorii choroby spolecznej.
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to samo gadają na tvn.Pusurek wrote:O, a w DDTVN mowia, ze ostatnie badania populacji mezczyzn wskazuja na znaczne obnizenie jekosci nasienia. I ze mozna to juz liczyc w kategorii choroby spolecznej.
samira lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
przeciez wagina to narzad ktory kazda kobieta chyba ma, przy sniadaniu, obiedzie i kolacjiPusurek wrote:Ze niby boje sie wejsc na forum?

No wiesz, wczoraj waginy, co bedzie dzis? I tak od samego rana? Przy sniadaniu?
obrzydza Cie wlasna wagina?
Pusurek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witam
dorzucę coś od siebie.. własna nie.. ale te opisy, że coś wisi ..
błeeeee jak u indora
miłego dnia
Bursztyn wrote:przeciez wagina to narzad ktory kazda kobieta chyba ma, przy sniadaniu, obiedzie i kolacji
Pusurek, bliska77, Bursztyn, Simba, samira, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:przeciez wagina to narzad ktory kazda kobieta chyba ma, przy sniadaniu, obiedzie i kolacji
Nie, moja wlasna jest fantastyczna!
Ale jedna do sniadania w zupelnosci mi wystarczy
Bursztyn, polarmiś, Alis lubią tę wiadomość
-
no no Bursztyn to nawet pije z waginą

Bursztyn wrote:przeciez wagina to narzad ktory kazda kobieta chyba ma, przy sniadaniu, obiedzie i kolacji
bliska77, Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ALbo blisko Krakowa, tak jak pisała Bursztynek, albo polecam Bukowinę Tatrzanśką - tam masz fajny duży ośrodek ze SPA - nowy i bardzo polecają...np. to: http://hotelbania1.rtrk.pl/?scid=67529&kw=9510232&pub_cr_id=29974148820DAGI wrote:
Planuje zabrać M gdzieś na weekend- możecie mi coś zaproponować w małopolsce? tak żeby jacuzi było, jakieś małe spa....ale żebym w 600 zł sie zmieściła.
Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość