X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jasne, przez slomke ;)
    oj to słomka musi być całkiem długa :-)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dzięki za info - Pandy kosmetyk znalazlam już na allegro, a ten Twój olejek migdałowy - zamówiłam u przyjaciółki w ANglii - niech wysyła...;).
    Ten specyfik tez zawiera slodkich olej migdalowy na marginesie ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam takze wam suchy olejek firmy nuxe- w 98 % sklada sie z naturalnych produktow, w tym wielu roznych olekow, rowniez zawiera olejek ze slodkich migdalow. Olejek do kupienia w aptekach- jest cudowny i pieknie pachnie a skora jak pupcia niemowlaka i od razu mozna, po jego nalozeniu na skore, wskoczyc w ciuch, nie tlusci.

bliska77, Panda lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po wczorajszym cipkowym temacie az szukalam z ciekawosci w necie cipka przed i po porodzie, ale temat jakos malo popularny i nic nie znalazlam.

bliska77, samira, Iwone, paszczakin, Alis, Kate 75, Myszonek, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja stwierdzilam, ze kupie sobie chyba wszystkiego po trochu. Perfecta mama ma niezle notowania, dotyczy to i kremu na rozstepy i zelu do higieny intymnej. Dobrze tez stoi w notowaniach krem Elancyl, jest dosc drogi, ale pewnie warto sprawdzic. Ja zrobie sobie chyba zakupy w internetowej aptece Gemini, tam sa naprawde dobre ceny i bede testowac :)

• Reni Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    elancyl jest baardzo drogi a efektów nie ma
    no może to na cellulit tylko napręża skórę ale tak nic..
    Pusurek wrote:
    A ja stwierdzilam, ze kupie sobie chyba wszystkiego po trochu. Perfecta mama ma niezle notowania, dotyczy to i kremu na rozstepy i zelu do higieny intymnej. Dobrze tez stoi w notowaniach krem Elancyl, jest dosc drogi, ale pewnie warto sprawdzic. Ja zrobie sobie chyba zakupy w internetowej aptece Gemini, tam sa naprawde dobre ceny i bede testowac :)

Simba lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest taka linia kosmetykow Mustela dla kobiet w ciazy : na brzuch, na biust. To chyba dobre kosmetyki?

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    elancyl jest baardzo drogi a efektów nie ma
    no może to na cellulit tylko napręża skórę ale tak nic..

O, a ma takie dobre opinie w necie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Jest taka linia kosmetykow Mustela dla kobiet w ciazy : na brzuch, na biust. To chyba dobre kosmetyki?

Mustella fajna, uzywalam pod koniec ciazy, na zmiane z innymi kremami i chyba jest calkiem niezla.

• EwaT Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najlepszy kosmetyk to nie żreć cukru i nie przytyć za bardzo

Pusurek, bliska77, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oliwka Hipp ktorą używam ma olejek migdałowy i zero chemii, polecam

• Panda Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Polecam takze wam suchy olejek firmy nuxe- w 98 % sklada sie z naturalnych produktow, w tym wielu roznych olekow, rowniez zawiera olejek ze slodkich migdalow. Olejek do kupienia w aptekach- jest cudowny i pieknie pachnie a skora jak pupcia niemowlaka i od razu mozna, po jego nalozeniu na skore, wskoczyc w ciuch, nie tlusci.
    Misku ja uwielbiam nuxe i zawsze stosowalam ale niestety jest mi cieżko tutaj dostać niestety :( czasami mi sie udaje na internecie najbardziej lubilam krem do ciała tonizujacy nie pamietam nazwy pachnie przepięknie i jest idealny jak dla mnie.

polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość

• Monia37 Znajoma

Wysłany: 16 stycznia 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny,bardzo miło tu u was,czytam i zapisuję nazwy oliwek:-) a nuż się przydadzą niebawem.choć ten cykl dziwny, tem od dwóch dni 36.9,owulacji nie wykryto,choć testy na plusie,no zobaczymy.dziś 19dc,trzymajcie kciuki dziewczyny pliss,bo czuję tu dużo dobrej energii,trochę na was liczę:-)

samira, polarmiś, Reni, Kate 75, Panda, Pusurek, Niuta, Mango, mysza1975, Viv78, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia37 wrote:
    Witam dziewczyny,bardzo miło tu u was,czytam i zapisuję nazwy oliwek:-) a nuż się przydadzą niebawem.choć ten cykl dziwny, tem od dwóch dni 36.9,owulacji nie wykryto,choć testy na plusie,no zobaczymy.dziś 19dc,trzymajcie kciuki dziewczyny pliss,bo czuję tu dużo dobrej energii,trochę na was liczę:-)
    Trzymam!!!!

Monia37, bliska77 lubią tę wiadomość

• DAGI Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bukowine i Białkę mamy "oblataną" często bywamy, bo blisko. Ja myślę o Wierchomli http://www.wierchomla.com.pl/spa-wellness/wellness

Beta ujemna- czyli wracam do formy :)

samira, paszczakin, Kate 75, Pusurek, grosza, grosza, polarmiś, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.:(
  • Panda Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DAGI wrote:
    Bukowine i Białkę mamy "oblataną" często bywamy, bo blisko. Ja myślę o Wierchomli http://www.wierchomla.com.pl/spa-wellness/wellness

zobacz sobie www.kocierz.pl tam jest super nie wiem czy nie za daleko jak dla Ciebie

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DAGI wrote:

Wierchomla boska jezeli chodzi o narty. Kiedy mieszkalam w Polsce, bylam tam na nartach przynajmniej raz w roku. Spa w hotelu jest calkiem przyzwoite, basenik malutki, a same zabiegi jeszcze jakis czas temu niezle, nie wiem jak teraz... Ale fantastyczne miejsce na weekend, genialne tereny na spacery, jak sie juz znudzicie odnawianiem sie ;)

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzien dobry, tak w ogole! Ja to zawsze najpierw komentuje, a potem sie witam ;) U mnie znowu sztorm, w nocy sie zaczal i ma sie tak bujac az do weekendu, wiec obudzona o 4 nie zasnelam juz do 7. Macie tez tak ze snem, ciezarowki?
    Pomyslalam sobie, ze isc do pracy po takiej nocy to jest strasznie glupi pomysl, wiec klasyka - kocyk, kot i moje ukochane Dzien Dobry TVN. Chociaz dzis jest Pienkowska, ktora mnie wyjatkowo irytuje... ;)

Hmm, do tej pory żadnych problemów ze snem nie miałam, oprócz budzenia się w nocy regularnie do toalety :)
    A Pieńkowskiej też nie lubię... Działa mi na nerwy. Jakaś taka wymoknięta i bez życia.

Pusurek, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Po wczorajszym cipkowym temacie az szukalam z ciekawosci w necie cipka przed i po porodzie, ale temat jakos malo popularny i nic nie znalazlam.

Polarmisiu, jak masz mocne nerwy wpisz "vagina after birth" i wybierz grafikę... Przez ciebie własnie tak przed chwilą zrobiłam, ale nerwy mi puściły :D

Kate 75, samira, Bursztyn, Niuta, bliska77 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Polarmisiu, jak masz mocne nerwy wpisz "vagina after birth" i wybierz grafikę... Przez ciebie własnie tak przed chwilą zrobiłam, ale nerwy mi puściły :D
    Te, które nie rodziły, to lepiej nie oglądajcie..:) Szczególnie Bursztynek i Reni - bo one wrażliwe estetycznie...A tak naprawdę - to po jakims czasie ewentualne indory i inne nie są takie straszne....:)

polarmiś, Bursztyn, Reni, Niuta, bliska77, Żanet, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 2133 2134 2135 2136 2137 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ