35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPolecam takze wam suchy olejek firmy nuxe- w 98 % sklada sie z naturalnych produktow, w tym wielu roznych olekow, rowniez zawiera olejek ze slodkich migdalow. Olejek do kupienia w aptekach- jest cudowny i pieknie pachnie a skora jak pupcia niemowlaka i od razu mozna, po jego nalozeniu na skore, wskoczyc w ciuch, nie tlusci.
bliska77, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja stwierdzilam, ze kupie sobie chyba wszystkiego po trochu. Perfecta mama ma niezle notowania, dotyczy to i kremu na rozstepy i zelu do higieny intymnej. Dobrze tez stoi w notowaniach krem Elancyl, jest dosc drogi, ale pewnie warto sprawdzic. Ja zrobie sobie chyba zakupy w internetowej aptece Gemini, tam sa naprawde dobre ceny i bede testowac
-
elancyl jest baardzo drogi a efektów nie ma
no może to na cellulit tylko napręża skórę ale tak nic..Pusurek wrote:A ja stwierdzilam, ze kupie sobie chyba wszystkiego po trochu. Perfecta mama ma niezle notowania, dotyczy to i kremu na rozstepy i zelu do higieny intymnej. Dobrze tez stoi w notowaniach krem Elancyl, jest dosc drogi, ale pewnie warto sprawdzic. Ja zrobie sobie chyba zakupy w internetowej aptece Gemini, tam sa naprawde dobre ceny i bede testowac
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misku ja uwielbiam nuxe i zawsze stosowalam ale niestety jest mi cieżko tutaj dostać niestetypolarmiś wrote:Polecam takze wam suchy olejek firmy nuxe- w 98 % sklada sie z naturalnych produktow, w tym wielu roznych olekow, rowniez zawiera olejek ze slodkich migdalow. Olejek do kupienia w aptekach- jest cudowny i pieknie pachnie a skora jak pupcia niemowlaka i od razu mozna, po jego nalozeniu na skore, wskoczyc w ciuch, nie tlusci.
czasami mi sie udaje na internecie najbardziej lubilam krem do ciała tonizujacy nie pamietam nazwy pachnie przepięknie i jest idealny jak dla mnie.
polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny,bardzo miło tu u was,czytam i zapisuję nazwy oliwek:-) a nuż się przydadzą niebawem.choć ten cykl dziwny, tem od dwóch dni 36.9,owulacji nie wykryto,choć testy na plusie,no zobaczymy.dziś 19dc,trzymajcie kciuki dziewczyny pliss,bo czuję tu dużo dobrej energii,trochę na was liczę
samira, polarmiś, Reni, Kate 75, Panda, Pusurek, Niuta, Mango, mysza1975, Viv78, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymam!!!!Monia37 wrote:Witam dziewczyny,bardzo miło tu u was,czytam i zapisuję nazwy oliwek:-) a nuż się przydadzą niebawem.choć ten cykl dziwny, tem od dwóch dni 36.9,owulacji nie wykryto,choć testy na plusie,no zobaczymy.dziś 19dc,trzymajcie kciuki dziewczyny pliss,bo czuję tu dużo dobrej energii,trochę na was liczę

Monia37, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bukowine i Białkę mamy "oblataną" często bywamy, bo blisko. Ja myślę o Wierchomli http://www.wierchomla.com.pl/spa-wellness/wellness
Beta ujemna- czyli wracam do formy
samira, paszczakin, Kate 75, Pusurek, grosza, grosza, polarmiś, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
zobacz sobie www.kocierz.pl tam jest super nie wiem czy nie za daleko jak dla CiebieDAGI wrote:Bukowine i Białkę mamy "oblataną" często bywamy, bo blisko. Ja myślę o Wierchomli http://www.wierchomla.com.pl/spa-wellness/wellness
-
nick nieaktualnyDAGI wrote:Bukowine i Białkę mamy "oblataną" często bywamy, bo blisko. Ja myślę o Wierchomli http://www.wierchomla.com.pl/spa-wellness/wellness
Wierchomla boska jezeli chodzi o narty. Kiedy mieszkalam w Polsce, bylam tam na nartach przynajmniej raz w roku. Spa w hotelu jest calkiem przyzwoite, basenik malutki, a same zabiegi jeszcze jakis czas temu niezle, nie wiem jak teraz... Ale fantastyczne miejsce na weekend, genialne tereny na spacery, jak sie juz znudzicie odnawianiem sie
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dzien dobry, tak w ogole! Ja to zawsze najpierw komentuje, a potem sie witam
U mnie znowu sztorm, w nocy sie zaczal i ma sie tak bujac az do weekendu, wiec obudzona o 4 nie zasnelam juz do 7. Macie tez tak ze snem, ciezarowki?
Pomyslalam sobie, ze isc do pracy po takiej nocy to jest strasznie glupi pomysl, wiec klasyka - kocyk, kot i moje ukochane Dzien Dobry TVN. Chociaz dzis jest Pienkowska, ktora mnie wyjatkowo irytuje...
Hmm, do tej pory żadnych problemów ze snem nie miałam, oprócz budzenia się w nocy regularnie do toalety
A Pieńkowskiej też nie lubię... Działa mi na nerwy. Jakaś taka wymoknięta i bez życia.
Pusurek, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Po wczorajszym cipkowym temacie az szukalam z ciekawosci w necie cipka przed i po porodzie, ale temat jakos malo popularny i nic nie znalazlam.
Polarmisiu, jak masz mocne nerwy wpisz "vagina after birth" i wybierz grafikę... Przez ciebie własnie tak przed chwilą zrobiłam, ale nerwy mi puściły
Kate 75, samira, Bursztyn, Niuta, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Te, które nie rodziły, to lepiej nie oglądajcie..Alis wrote:Polarmisiu, jak masz mocne nerwy wpisz "vagina after birth" i wybierz grafikę... Przez ciebie własnie tak przed chwilą zrobiłam, ale nerwy mi puściły

Szczególnie Bursztynek i Reni - bo one wrażliwe estetycznie...A tak naprawdę - to po jakims czasie ewentualne indory i inne nie są takie straszne....
polarmiś, Bursztyn, Reni, Niuta, bliska77, Żanet, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość