35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:heheh, ta nie- zboczona sie odezwala- ale z brzuchem chodzi

Zaciazaja te ciche wody, co niby tylko po bozemu albo wcale

A ja znalazłam ciekawy przypadek ciąży bez nazwijmy to "wkładania w odpowiedzi otwór"
Taki rodzaj niepokalanego poczęcia
http://www.kozaczek.pl/plotka.php?id=50558
Alis lubi tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Pusurku, nie mam pojecia dlaczego olej ze slodkich migdalow, ale slyszalam to od tak duzej liczby kobiet i poloznych ze to wspaniale odzywia i ujedrnia skore i zapobiega rozstepom- ze uznalam ze cos w tym jest. I dlatego o tym napisalam.Pusurek wrote:Ale dziewczyny, wytlumaczcie mi, bo ja nie kumam. Dlaczego jest szal na olejek migdalowy? Oprocz wlasciwosci zmiekczajacych, natluszczajacych i wygladzajacych, nie robi nic innego dla skory. No ok, ladnie pachnie. Ale to fajne do pielegnacji skory dziecka czy niemowlecia, bo jego skora nie rozciaga sie tak gwaltownie i do takich rozmiarow jak skora kobiety w ciazy. Nie bez kozery kremy na rozstepy maja skladniki stymulujace produkcje kolagenu, odpowiedzialnego za wytrzymalosc i elastycznosc skory.DZieki temu jest szansa, ze rozstepy nie powstana wcale, albo ich powstawanie bedzie spowolnione/ zatrzymane. Olejkiem nawet z najlepszego migdalu mozemy sie ewentualnie pomiziac, ale on nie spelni funkcji kremu na rozstepy. No chyba, ze jest to jakis miks olejku z innymi skladnikami, ale nie o tym chyba piszecie?
Pusurek lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny,
mam pytanie, bo już zgłupiałam.
Wiem, że są różnego rodzaju testy owulacyjne, mikroskopu owulacyjne, komputery cyklu
ale rozmawiałam z dziewczyną z pracy i ona kiedyś zapytała, czy używam pasków do badania jakości owulacji - mówiłam, że monitoruję cykl itp i pominęłam ten temat.
Dzisiaj znów gadałyśmy i mówię, że w takim stresie w pracy, to ja nigdy w ciążę nie zajdę a ona chyba zapomniała, że ten temat już był i znów się pyta czy badam jakość owulacji, bo są takie specjalne paski...
Ja mówię, że tak - wiem, że są testy owulacyjne, a ona że to nie testy ... tylko takie paski w zestawie po 5 można kupić ... i ...
albo ja nie wiem, o czym ona mówi - albo jej się coś pitoli,,,,,,
ratunku - o co jej chodzi???
samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
A poniewaz temat waginy jest ostatnio tutaj na topie
wiec dorzuce to:
Ze względu na swoje właściwości zmiękczające, podnoszące gęstość i sprężystość skóry, kobiety w ostatnich dwóch-czterech tygodniach ciąży, stosują go do masażu krocza, wsmarowując w miejscu, które najbardziej narażone jest na peknięcie w czasie porodu naturalnego. W skuteczny i odczuwalny sposób uelastycznia skórę krocza. Kobiety stosują olelejk migdałowy w tym celu w czystej postaci, bądź z polecenia Położnych, mieszają go z odrobiną witaminy E z kapsułki.
Zrodlo:
http://pieluszkarnia.pl/product-pol-5340--ECOpi-Olejek-ze-slodkich-migdalow-organiczny.html
Simba, grosza, megan8, Panda lubią tę wiadomość
-
o to świetna cena..ja płaciłam 29 za 3 szt. - i może coś pomogło - bo w udanym cyklu zastosowałam 2 razyMyszonek wrote:Jak ktoś wspomaga się conceive plus to znalazłam przez przypadek wyprzedaż (ze względu na datę ważności do marca 2014) opakowanie 8 aplikatorów - za 39zł
grosza, Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, w ciazy z corka biust smarowalam sobie najzwyczajniejszym balsamem jaki akurat mialam pod reka, cycki po ciazy i karmieniu jakby nietkniete przez "przyrode" ale to zasluga genow, moja mama ma 65 lat, dwie ciaze i dwa karmienia za soba a cycki lesze niz jejedna 40tka, serio, mam nadzieje ze teraz tez tak zostanie.
Swojej figurze mam wiele do zarzucenia, duzo dupa itp ale chociaz cycki mam ok, tak sie pocieszam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 18:00
polarmiś, grosza, Bursztyn, Simba, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Dziewczyny, w ciazy z corka biust smarowalam sobie najzwyczajniejszym balsamem jaki akurat mialam pod reka, cycki po ciazy i karmieniu jakby nietkniete przez "przyrode" ale to zasluga genow, moja mama ma 65 lat, dwiecaze i dwa karmienia za soba a cycki lesze niz jejedna 30tka, serio, mam nadzieje ze teraz tez tak zostanie.
Swojej figurze mam wiele do zarzucenia, duzo dupa itp ale chociaz cycki mam ok, tak sie pocieszam
Mi się wydaje, że to też kwestia rozmiaru. Chyba większym więcej szkodzi... zaczynając od grawitacji...
bliska77 lubi tę wiadomość
-
No pierwsze słyszę
Myślę że miała na myśli najzwyklejsze testy np te z Allegro przecież to właśnie takie paseczki są.Myszonek wrote:Dziewczyny,
mam pytanie, bo już zgłupiałam.
Wiem, że są różnego rodzaju testy owulacyjne, mikroskopu owulacyjne, komputery cyklu
ale rozmawiałam z dziewczyną z pracy i ona kiedyś zapytała, czy używam pasków do badania jakości owulacji - mówiłam, że monitoruję cykl itp i pominęłam ten temat.
Dzisiaj znów gadałyśmy i mówię, że w takim stresie w pracy, to ja nigdy w ciążę nie zajdę a ona chyba zapomniała, że ten temat już był i znów się pyta czy badam jakość owulacji, bo są takie specjalne paski...
Ja mówię, że tak - wiem, że są testy owulacyjne, a ona że to nie testy ... tylko takie paski w zestawie po 5 można kupić ... i ...
albo ja nie wiem, o czym ona mówi - albo jej się coś pitoli,,,,,,
ratunku - o co jej chodzi??? -
Pusurek wrote:Wierchomla boska jezeli chodzi o narty. Kiedy mieszkalam w Polsce, bylam tam na nartach przynajmniej raz w roku. Spa w hotelu jest calkiem przyzwoite, basenik malutki, a same zabiegi jeszcze jakis czas temu niezle, nie wiem jak teraz... Ale fantastyczne miejsce na weekend, genialne tereny na spacery, jak sie juz znudzicie odnawianiem sie

wiem, bo często tam jeździmy- niestety nie wynajmuja na jedna noc w okresie ferii. Szukam teraz czegoś w Krynicy, Muszynie.
Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
My myślimy o małym wypadzie 2-3 dni do Wieżycy zobaczymy czy się uda wykombinować

DAGI wrote:wiem, bo często tam jeździmy- niestety nie wynajmuja na jedna noc w okresie ferii. Szukam teraz czegoś w Krynicy, Muszynie.
Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość