X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza, a masz aplikatory, czy tubkę??

• DAGI Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Tak czekamy na info od Inessy no i nie wiem jak Dagi, przeoczylam cos?
    napisałam,że beta ujemna..wiec wszystko na dobrej drodze do powrotu do formy :)
    Jutro USG i recepta na progesteron.

Tak myślę, czy dostane @ w terminie?

bliska77, malgos741, Simba, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.:(
  • grosza Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek - aplikatory łatwiejsze i szybsze w użyciu :)

Myszonek lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Jak ktoś wspomaga się conceive plus to znalazłam przez przypadek wyprzedaż (ze względu na datę ważności do marca 2014) opakowanie 8 aplikatorów - za 39zł

Szkoda że tylko do marca :-( Mój M wraca pod koniec kwietnia.....

Idę po piwo świętować 300 post ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 18:31

grosza, Myszonek, Kate 75, inessa, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Myszonek - aplikatory łatwiejsze i szybsze w użyciu :)

Ja je też miałam - i chciałam się dowiedzieć, jak to z tubką ;)

grosza lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Dziewczyny,
    mam pytanie, bo już zgłupiałam.
    Wiem, że są różnego rodzaju testy owulacyjne, mikroskopu owulacyjne, komputery cyklu
    ale rozmawiałam z dziewczyną z pracy i ona kiedyś zapytała, czy używam pasków do badania jakości owulacji - mówiłam, że monitoruję cykl itp i pominęłam ten temat.
    Dzisiaj znów gadałyśmy i mówię, że w takim stresie w pracy, to ja nigdy w ciążę nie zajdę a ona chyba zapomniała, że ten temat już był i znów się pyta czy badam jakość owulacji, bo są takie specjalne paski...
    Ja mówię, że tak - wiem, że są testy owulacyjne, a ona że to nie testy ... tylko takie paski w zestawie po 5 można kupić ... i ...
    albo ja nie wiem, o czym ona mówi - albo jej się coś pitoli,,,,,,

ratunku - o co jej chodzi???

O niczym takim nie słyszałam. Myślę, że coś pomieszała. Nawet jeżeli jest monitoring to lekarz nie mówi o jakość owulacji, tylko, że była, albo nie.

Myszonek, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy sliczne maleństwo w macicy i ma prawie centymetr ale na serduszko jeszcze za wcześnie jest. Niestety nie wkleje zdjecia bo nie jest zbyt wyraźne.
    Nastepna wizyta jest za 3 tygodnie i mam nadzieje,ze już wtedy bedzie widać o wiele lepiej Maleństwo.
    Niestety ze wzgledu na 3 poronienia i mój wiek ciaza jest zagrozona i musze leżeć ale lekarz mówi,ze mam sie cieszyć i mieć nadzieje bo jak na ten czas jest wszystko bardzo ładnie :)
    Kochane dziekuje Wam bardzo za wsparcie i nadal bardzo sie polecam :)
    Pamietam o Was <3 :)

Myszonek, Alis, Kate 75, Pusurek, Niuta, MoniaT, samira, Bursztyn, EwaT, Mango, polarmiś, bliska77, Viv78, DAGI, Monia37, Reni, malgos741, megan8, Żanet, Iwone, Panda, Olena, angela, Dorka71, ewajoanna, gosia7122, Aisab, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, cieszymy się razem z Tobą!

graphics-babies-482852.gif

Myszonek, inessa, bliska77, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa kochana wierzymy razem z tobą :)
    Dobre wieści przekazałaś nam :)

inessa, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Mamy sliczne maleństwo w macicy i ma prawie centymetr

Super! Cieszę się razem z Tobą ;-)

inessa lubi tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • MoniaT Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko oby tak dalej już niedugo zobaczysz serduszko bijące a teraz odpoczywaj i dbaj o Was

klz9cwa175lwe78n.png
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Ja je też miałam - i chciałam się dowiedzieć, jak to z tubką ;)

A tak mi teraz przyszło do głowy - po tym żelu nie jest trochę za mokro i za ślisko?

Myszonek, inessa lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    A tak mi teraz przyszło do głowy - po tym żelu nie jest trochę za mokro i za ślisko?

Niuta - bo to w sumie śliska sprawa jest :)

Dagi - a ja jutro prolaktyna i progesteron :) i jeszcze na tą nieszczęsną kolonoskopię muszę się zapisać :(

Niuta, samira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Mamy sliczne maleństwo w macicy i ma prawie centymetr ale na serduszko jeszcze za wcześnie jest. Niestety nie wkleje zdjecia bo nie jest zbyt wyraźne.
    Nastepna wizyta jest za 3 tygodnie i mam nadzieje,ze już wtedy bedzie widać o wiele lepiej Maleństwo.
    Niestety ze wzgledu na 3 poronienia i mój wiek ciaza jest zagrozona i musze leżeć ale lekarz mówi,ze mam sie cieszyć i mieć nadzieje bo jak na ten czas jest wszystko bardzo ładnie :)
    Inessko Czekałam na wieści,tak się ciesze dzidzia jest na miejscu i się poryczałam ze wzruszenia <3

inessa, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Niuta - bo to w sumie śliska sprawa jest :)

Dagi - a ja jutro prolaktyna i progesteron :) i jeszcze na tą nieszczęsną kolonoskopię muszę się zapisać :(
    Byłam na kolonoskopii ale ze znieczuleniem (koszt znieczulenia 150zł sam zabieg na NFZ)

inessa, Myszonek, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    a i dawaj zdjęcie ,nieważne ze niewyraźne ja i tak znajdę fasolka na nim :P

inessa lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Dziewczyny, w ciazy z corka biust smarowalam sobie najzwyczajniejszym balsamem jaki akurat mialam pod reka, cycki po ciazy i karmieniu jakby nietkniete przez "przyrode" ale to zasluga genow, moja mama ma 65 lat, dwie ciaze i dwa karmienia za soba a cycki lesze niz jejedna 40tka, serio, mam nadzieje ze teraz tez tak zostanie.
    Swojej figurze mam wiele do zarzucenia, duzo dupa itp ale chociaz cycki mam ok, tak sie pocieszam :-)
    to jest jeszcze jakas nadzieja :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Inessa, bardzo ale to bardzo sie ciesze! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 19:19

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale dziewczyny, wytlumaczcie mi, bo ja nie kumam. Dlaczego jest szal na olejek migdalowy? Oprocz wlasciwosci zmiekczajacych, natluszczajacych i wygladzajacych, nie robi nic innego dla skory. No ok, ladnie pachnie. Ale to fajne do pielegnacji skory dziecka czy niemowlecia, bo jego skora nie rozciaga sie tak gwaltownie i do takich rozmiarow jak skora kobiety w ciazy. Nie bez kozery kremy na rozstepy maja skladniki stymulujace produkcje kolagenu, odpowiedzialnego za wytrzymalosc i elastycznosc skory.DZieki temu jest szansa, ze rozstepy nie powstana wcale, albo ich powstawanie bedzie spowolnione/ zatrzymane. Olejkiem nawet z najlepszego migdalu mozemy sie ewentualnie pomiziac, ale on nie spelni funkcji kremu na rozstepy. No chyba, ze jest to jakis miks olejku z innymi skladnikami, ale nie o tym chyba piszecie?

to że krem ma składniki stymulujace produkcje kolagenu jeszcze nie znaczy że ją faktycznie stymuluje...w jaki sposób niby te składniki ominą naskórek i dotrą do skóry właściwej? pytanie za 100 pkt

• EwaT Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko- chuchaj i dmuchaj ;)

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 2136 2137 2138 2139 2140 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ