35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dla mojego M było za ślisko
Ja też miałam wrażenie potopu, więc żel musiałam stosować po
Choć wiem, że nie o to chodziło
Ale jest wiele osób zadowolonych. 
Inessko - cudowne wieści
))))))))))))))))))))
Niuta wrote:A tak mi teraz przyszło do głowy - po tym żelu nie jest trochę za mokro i za ślisko?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Niuta, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
nick nieaktualnyAlis, przed ciaza z corka mialam 70/75 B, przed obecna ciaza mialam 70C, teraz-jutro zaczynam 15tydzien-75C, takze nie sa jakies maleAlis wrote:Mi się wydaje, że to też kwestia rozmiaru. Chyba większym więcej szkodzi... zaczynając od grawitacji...
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzepraszam, moglam przeoczyc, w domu to internet albo telefonie albo w tablecie, bo monitor robi za tv, wiec czasem troszke bardziej "przelatuje" pewnie niektore sprawy, bo wiadomo komfort korzystania nienten sam. W kazdym badz razie ciesze sie, ze wyszlo ok, progesteron moze duzondobrego zdzialacDAGI wrote:napisałam,że beta ujemna..wiec wszystko na dobrej drodze do powrotu do formy

Jutro USG i recepta na progesteron.
Tak myślę, czy dostane @ w terminie?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przed ciążą miałam D....
miałam dziś wizyte u ginki, dostałam skierowanie na połówkowe do Katowic, no i zobaczyłam maluszka na usg
ale ma śliczne paluszki i tak fajnie nimi ruszał...ach!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 21:05
nick nieaktualny, mysza1975, Viv78, Monia37, Niuta, Simba, Iwone, Panda, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Andzia33, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJesli mogę spytać,mieszkasz gdzieś niedaleko Katowic ??EwaT wrote:przed ciążą miałam D....
miałam dziś wizyte u ginki, dostałam skierowanie na połówkowe do Katowic, no i zobaczyłam maluszka na usg
Iwone lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:przed ciążą miałam D....
Ewa, jesteś gdzieś z moich okolic? Ja mieszkam w połowie między Krakowem a Katowicami.
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Hejka,a ja mam dziś doła znów.
Znów jakieś babsko(tak właśnie babsko) urodziło 4 dziecko i zostawiła je nam w spadku.
Takie baby trzeba sterylizować
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Olena, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
INESS- super wieści...leż, wypoczywaj i zarażaj nas jak możesz codziennie

ANNA39- a kim Ty jesteś, jeśli mogę zapytać,że Wam zostawiaja dzieci?
Ja mam piersi 70B lub 75A, w ciaży w sumie niewiele urosły ( z 86 na 93 cm), a teraz znowu takie same
Dobrze,że mozna troche oszukać facetów gąbeczkami, push up-ami itp...Ale przy mojej posturze to większe śmiesznie by wygladały...
A słyszałyscie,ze Doda sobie wyciagnęła silikony?
nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
Doda najpierw powiększyła piersi, a potem je zmniejszyła - bo stwierdziła, że teraz są modniejsze mniejsze i bardziej się wygląda inteligentnie z mniejszymi...
wariatka
Inessa - bardzo się cieszę - ja idę we wtorek do ginki- mam nadzieję, że nie będę musiała leżeć - bo chyba oszaleję...
Jeśli chodzi o żel, to ja stosowałam w aplikatorach i żeby nie było za ślisko od razu - aplikowałam go sobie bardzo głęboko - pod samą szyjkę - no i nie łaziłam z nim w środku, żeby nie wypływał. Mnie on nie przeszkadzał, partnerowi też nie - był na końcu i nie brał chyba aż tak bardzo aktywnego udziału w ewentualnych poślizgach..
Niuta, nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dawaj linkaMyszonek wrote:Jak ktoś wspomaga się conceive plus to znalazłam przez przypadek wyprzedaż (ze względu na datę ważności do marca 2014) opakowanie 8 aplikatorów - za 39zł

nick nieaktualny lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017