35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dla mojego M było za ślisko
Ja też miałam wrażenie potopu, więc żel musiałam stosować po
Choć wiem, że nie o to chodziło
Ale jest wiele osób zadowolonych. 
Inessko - cudowne wieści
))))))))))))))))))))
Niuta wrote:A tak mi teraz przyszło do głowy - po tym żelu nie jest trochę za mokro i za ślisko?
inessa, samira, bliska77, malgos741, Niuta, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
nick nieaktualnyAlis, przed ciaza z corka mialam 70/75 B, przed obecna ciaza mialam 70C, teraz-jutro zaczynam 15tydzien-75C, takze nie sa jakies maleAlis wrote:Mi się wydaje, że to też kwestia rozmiaru. Chyba większym więcej szkodzi... zaczynając od grawitacji...
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzepraszam, moglam przeoczyc, w domu to internet albo telefonie albo w tablecie, bo monitor robi za tv, wiec czasem troszke bardziej "przelatuje" pewnie niektore sprawy, bo wiadomo komfort korzystania nienten sam. W kazdym badz razie ciesze sie, ze wyszlo ok, progesteron moze duzondobrego zdzialacDAGI wrote:napisałam,że beta ujemna..wiec wszystko na dobrej drodze do powrotu do formy

Jutro USG i recepta na progesteron.
Tak myślę, czy dostane @ w terminie?
inessa, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przed ciążą miałam D....
miałam dziś wizyte u ginki, dostałam skierowanie na połówkowe do Katowic, no i zobaczyłam maluszka na usg
ale ma śliczne paluszki i tak fajnie nimi ruszał...ach!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 21:05
samira, mysza1975, Viv78, Monia37, Niuta, Simba, Iwone, Panda, bliska77, Pusurek, polarmiś, Bursztyn, Andzia33, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJesli mogę spytać,mieszkasz gdzieś niedaleko Katowic ??EwaT wrote:przed ciążą miałam D....
miałam dziś wizyte u ginki, dostałam skierowanie na połówkowe do Katowic, no i zobaczyłam maluszka na usg
Iwone lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:przed ciążą miałam D....
Ewa, jesteś gdzieś z moich okolic? Ja mieszkam w połowie między Krakowem a Katowicami.
samira, inessa lubią tę wiadomość
-
INESS- super wieści...leż, wypoczywaj i zarażaj nas jak możesz codziennie

ANNA39- a kim Ty jesteś, jeśli mogę zapytać,że Wam zostawiaja dzieci?
Ja mam piersi 70B lub 75A, w ciaży w sumie niewiele urosły ( z 86 na 93 cm), a teraz znowu takie same
Dobrze,że mozna troche oszukać facetów gąbeczkami, push up-ami itp...Ale przy mojej posturze to większe śmiesznie by wygladały...
A słyszałyscie,ze Doda sobie wyciagnęła silikony?
bliska77, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
Doda najpierw powiększyła piersi, a potem je zmniejszyła - bo stwierdziła, że teraz są modniejsze mniejsze i bardziej się wygląda inteligentnie z mniejszymi...
wariatka
Inessa - bardzo się cieszę - ja idę we wtorek do ginki- mam nadzieję, że nie będę musiała leżeć - bo chyba oszaleję...
Jeśli chodzi o żel, to ja stosowałam w aplikatorach i żeby nie było za ślisko od razu - aplikowałam go sobie bardzo głęboko - pod samą szyjkę - no i nie łaziłam z nim w środku, żeby nie wypływał. Mnie on nie przeszkadzał, partnerowi też nie - był na końcu i nie brał chyba aż tak bardzo aktywnego udziału w ewentualnych poślizgach..
Niuta, samira, grosza, bliska77, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dawaj linkaMyszonek wrote:Jak ktoś wspomaga się conceive plus to znalazłam przez przypadek wyprzedaż (ze względu na datę ważności do marca 2014) opakowanie 8 aplikatorów - za 39zł

samira lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017