Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    COś na rozweselenie :P
    http://asset-7.soup.io/asset/3925/3750_7052.jpeg
    http://img.wiocha.pl/images/b/e/be405cb94e48d408c7e9e11e9671e903.jpg

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mojego M było za ślisko :( Ja też miałam wrażenie potopu, więc żel musiałam stosować po ;) Choć wiem, że nie o to chodziło :( Ale jest wiele osób zadowolonych. :)
    Inessko - cudowne wieści :)))))))))))))))))))))
    Niuta wrote:
    A tak mi teraz przyszło do głowy - po tym żelu nie jest trochę za mokro i za ślisko?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Niuta, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Dla mojego M było za ślisko :( Ja też miałam wrażenie potopu, ))))))

hihihi jak się człek rozpędzi, to może się poślizgnąć :)

mysza1975, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Mi się wydaje, że to też kwestia rozmiaru. Chyba większym więcej szkodzi... zaczynając od grawitacji...
    Alis, przed ciaza z corka mialam 70/75 B, przed obecna ciaza mialam 70C, teraz-jutro zaczynam 15tydzien-75C, takze nie sa jakies male :-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam juz DD
    a gdzie tam koniec ciąży

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 20:30

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DAGI wrote:
    napisałam,że beta ujemna..wiec wszystko na dobrej drodze do powrotu do formy :)
    Jutro USG i recepta na progesteron.

Tak myślę, czy dostane @ w terminie?
    Przepraszam, moglam przeoczyc, w domu to internet albo telefonie albo w tablecie, bo monitor robi za tv, wiec czasem troszke bardziej "przelatuje" pewnie niektore sprawy, bo wiadomo komfort korzystania nienten sam. W kazdym badz razie ciesze sie, ze wyszlo ok, progesteron moze duzondobrego zdzialac :-)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, wspaniale wiesci, dbaj o Was, teraz dzidzia jest najwaznejsza i jak lekarz kaze to lez i na nic nie zwracaj uwagi :-) , ciesze sie ogromnie <3

nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ja mam juz DD
    a gdzie tam koniec ciąży
    A duza masz roznice w rozmiarze sprzed ciazy i teraz? Ja praktycznie nosze te same staniki, raz cycki mam mniejsze raz wieksze, czasem nisze 70D ale zyly juz widac i to konkretnie

• EwaT Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przed ciążą miałam D....
    miałam dziś wizyte u ginki, dostałam skierowanie na połówkowe do Katowic, no i zobaczyłam maluszka na usg :) ale ma śliczne paluszki i tak fajnie nimi ruszał...ach!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 21:05

nick nieaktualny, mysza1975, Viv78, Monia37, Niuta, Simba, Iwone, Panda, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Andzia33, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    przed ciążą miałam D....
    miałam dziś wizyte u ginki, dostałam skierowanie na połówkowe do Katowic, no i zobaczyłam maluszka na usg :) ale ma śliczne paluszki i tak fajnie nimi ruszał...ach!
    Jesli mogę spytać,mieszkasz gdzieś niedaleko Katowic ??

Iwone lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    przed ciążą miałam D....

Ewa, jesteś gdzieś z moich okolic? Ja mieszkam w połowie między Krakowem a Katowicami.

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Anna39 Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka,a ja mam dziś doła znów.
    Znów jakieś babsko(tak właśnie babsko) urodziło 4 dziecko i zostawiła je nam w spadku.
    Takie baby trzeba sterylizować:(

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Olena, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • DAGI Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    INESS- super wieści...leż, wypoczywaj i zarażaj nas jak możesz codziennie :)

ANNA39- a kim Ty jesteś, jeśli mogę zapytać,że Wam zostawiaja dzieci?

Ja mam piersi 70B lub 75A, w ciaży w sumie niewiele urosły ( z 86 na 93 cm), a teraz znowu takie same :( Dobrze,że mozna troche oszukać facetów gąbeczkami, push up-ami itp...Ale przy mojej posturze to większe śmiesznie by wygladały...

A słyszałyscie,ze Doda sobie wyciagnęła silikony?

nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.:(
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Jesli mogę spytać,mieszkasz gdzieś niedaleko Katowic ??

mieszkam na granicy Ustronia koło Wisły
    do ginki jezdże do Bielska

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doda najpierw powiększyła piersi, a potem je zmniejszyła - bo stwierdziła, że teraz są modniejsze mniejsze i bardziej się wygląda inteligentnie z mniejszymi...:) wariatka

Inessa - bardzo się cieszę - ja idę we wtorek do ginki- mam nadzieję, że nie będę musiała leżeć - bo chyba oszaleję...

Jeśli chodzi o żel, to ja stosowałam w aplikatorach i żeby nie było za ślisko od razu - aplikowałam go sobie bardzo głęboko - pod samą szyjkę - no i nie łaziłam z nim w środku, żeby nie wypływał. Mnie on nie przeszkadzał, partnerowi też nie - był na końcu i nie brał chyba aż tak bardzo aktywnego udziału w ewentualnych poślizgach..;)

Niuta, nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Ewa, jesteś gdzieś z moich okolic? Ja mieszkam w połowie między Krakowem a Katowicami.

a konkretnie?

• Anna39 Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem pielęgniarką i pracuje na oddziale noworodkowym w szpitalu.

EwaT, DAGI, grosza, grosza, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

781bf18f8a2720294b991893655b2777.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Jak ktoś wspomaga się conceive plus to znalazłam przez przypadek wyprzedaż (ze względu na datę ważności do marca 2014) opakowanie 8 aplikatorów - za 39zł
    dawaj linka :-)

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • DAGI Ekspertka

Wysłany: 16 stycznia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANNA- ale masz super pracę :)
    Ja kiedyś używałam kremu : pre-seed. Ale dla mnie to była porażka...

mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.:(
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    dawaj linka :-)

podobno surowe białko kurze spełnia role a lepiej odżywia plemniki

‹‹ 2137 2138 2139 2140 2141 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie witaminy warto suplementować w ciąży?

Ciąża to okres, w którym organizm kobiety potrzebuje zwiększonej ilości składników odżywczych. Właściwa suplementacja witamin wspiera rozwój dziecka i chroni zdrowie przyszłej mamy. Zanim jednak sięgniemy po jakiekolwiek preparaty, konieczna jest konsultacja z lekarzem prowadzącym ciążę, który dobierze suplementację dostosowaną do indywidualnych potrzeb.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ