X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciekawe czy trafiła się naiwna co sobie zaaplikowała białko do waginy
    mam nadzieję, że w to nie wierzycie
    EwaT wrote:
    strzykawką plastikowa bez igły oczywiscie
    ale najpierw potrzymaj w kubku w cieplym miejscu zeby tempka była pokojowa

bliska77, Kate 75, Simba, Pusurek, malgos741, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam żadnego godnego polecenia gina w okolicach Warszawy lub w samej Warszawie. Może Wy możecie mi kogoś polecić?

Matka fantastycznej 4 :)
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    No cóż, jest powiedzenie " tonący się brzytwy chwyta" a inni mogą białka w strzykawce, coś może być na rzeczy ;)

bliska77, Iwone, Bursztyn, Pusurek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

Dziewczyny dziś w Dzień Dobry TVN Temat Czy kobiety wstydzą się ciała po ciąży ?? -i projekt "Atrakcyjne Młode Mamy" (te młode to my oczywiście :P )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 09:04

bliska77, Iwone, inessa, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Witajcie po przerwie. Psycha jakoś działa (podobno twarda sztuka jestem)ale fizycznie jest do bani. Wczoraj minęło 2 tyg od zabiegu a ja nadal krwawię naprzemiennie z plamieniem. Czasem boli dół brzucha. Jestem bardzo osłabiona i zmęczona. Po prostu zmęczenie zwala mnie z nóg. Kontaktowałam się ze swoim ginem ale ona nie chce mnie widzieć bez wyniku histopatologicznego który będzie dopiero koniec stycznia początek lutego.Jestem rozczarowana jej postawą wobec mnie bo chyba należy mi się jakaś kontrola skoro źle się czuję a ona mnie zbywa. W szpitalu nawet nie zajrzała do mnie po zabiegu. Nie wiem co mam robić bo nie chcę jechać do tej szpitalnej powiatowej mordowni. Po wcześniejszych zabiegach nigdy nie czułam się tak źle.
    :)
    Aniu fajnie że wróciłaś, z nami będzie Ci łatwiej :)
    W poprzedniej ciąży chodziłam do poradni przyszpitalnej i wcale nie miałam gorszej opieki jak koleżanki które chodziły prywatnie. Przy porodzie był mój lekarz prowadzący i bardzo dobrze mnie traktował.
    Dlatego ja bym poszła do lekarza w szpitalu, bo tu chodzi tylko żeby sprawdzić czy wszystko jest ok, a później możesz wrócić do swojej lekarki.

Moja koleżanka chodziła do tego samego lekarza ale prywatnie i pytałam się jej poza tym że mu płaci czym się różni wizyta, stwierdziła że tylko tym że się częściej uśmiecha ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 09:21

bliska77, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    w desperacji niektórzy wszystkiego się łapią, więc nie zdziwiłabym się :)

inessa lubi tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się w dzisiejszy śnieżny dzień !
    Aniu super, że się odezwałaś :), ja z tym krwawieniem też bym zgłosiła się do szpitala, jesteś po zabiegu i niepokoisz się, sprawdzą czy wszystko w porządku, co do lekarki trochę dziwne zachowanie, trzymaj się :)

Cieszę się że u naszych nowych ciężarówek dobrze, bety rosną i usg pozytywne Inessko i Boziu przytulam <3

Megan śliczna córeczka i z jaką czuprynką, boska :) Zazdroszczę.

Iwonne powodzenia w leczeniu i odwagiu dentysty, mam nadzieję, że będzie dobrze i twoje problemy zdrowotne się skończą i cykle unormują :)

Witam nowe dziewczyny na forum, fajnie, że jest nas więcej :)

Pozdrowionka i miłego dzionka dla wszystkich :)

P.S. Temat fotograficzny tzn wagina przed i po, rozwalił mnie dokumentnie, istne szaleństwo, ale ile radochy ;) :D)

Iwone, samira, Bursztyn, inessa, Pusurek, Aisab, megan8, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak już jesteśmy przy jajkach to polecam przeczytanie
    http://laboratoria.net/pl/artykul/Skarby%20ukryte%20w%20jajkach;13045.html

zawsze myślałam, że to białko ma więcej białka ;-)
    szczególnie końcówka art jest ciekawa

eh człowiek uczy się przez całe życie :-)

bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko - trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie - dbaj o siebie i maleństwo - leż , nic nie rób , odpoczywaj bo nagroda jest cudowna

Reni, Iwone, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - to białko kurze nie jest jakimś zabobonem. Czytałam o tym wiele razy i czytałam też opinie dziewczyn, którym pomogło. Ja kupowałam żel z aplikatorem - bo to było wygodne użycie. Nie pomyślałam o białku - bo nie miałam pojęcia jak go aplikować. Kobietom, które nie mają dużo śluzu może to pomóc... poczytaj to: http://leczeniepro.pl/jak-zajsc-w-ciaze-nieplodnosc-bezplodnosc/

samira, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia pomogło? a skąd wiesz może to zbieg okoliczności.. do mnie bardziej badania naukowe przemawiają..
    Bozia3 wrote:
    Reni - to białko kurze nie jest jakimś zabobonem. Czytałam o tym wiele razy i czytałam też opinie dziewczyn, którym pomogło. Ja kupowałam żel z aplikatorem - bo to było wygodne użycie. Nie pomyślałam o białku - bo nie miałam pojęcia jak go aplikować. Kobietom, które nie mają dużo śluzu może to pomóc... poczytaj to: http://leczeniepro.pl/jak-zajsc-w-ciaze-nieplodnosc-bezplodnosc/

inessa, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Myśle ze karmienie musi byc fajne, ale tez trochę dziwne :)
    Najbardziej naturalna rzecz - w tym nie ma nic dziwnego, obrzydliwego ( to dla tych brzydzacych sie karmieniem) , nienaturalnego. Widok mlaskajacego malucha- bezcenny. Ja lubilam karmic piersia a moje dziecko od cycka nie chcialo sie iderwac w ogole. Musialam uciec do podstepu by go oduczyc. Mial dwa lata.

Simba, Iwone, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia pomogło? a skąd wiesz może to zbieg okoliczności.. do mnie bardziej badania naukowe przemawiają..
    może - ale nie widzę nic złego w tym, jeśli pomóc może - przecież nie zaszkodzi...Irygacje z sodą robiłam - nie pomogły - ale spróbowałam...:). Może ja lubię eksperymentować, dodatkowo porady babciowe też się często przydają...

Reni, bliska77, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Najbardziej naturalna rzecz - w tym nie ma nic dziwnego, obrzydliwego ( to dla tych brzydzacych sie karmieniem) , nienaturalnego. Widok mlaskajacego malucha- bezcenny. Ja lubilam karmic piersia a moje dziecko od cycka nie chcialo sie iderwac w ogole. Musialam uciec do podstepu by go oduczyc. Mial dwa lata.

Nie, nie, dla mnie nie ma w tym nic obrzydliwego - bardzo lubię patrzeć na karmiące kobiety i sama tez mam nadzieje ze będę karmić. Tylko to jest dziwne ze w którymś momencie cycki zaczynaja ci służyć do czegoś innego niż obmacywania ;) Dla mnie to jest cud natury :)

samira, Iwone, bliska77, Bursztyn, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja miałam podobnie - mlaskał, sapał i na palcu kręcił sobie kosmyk moich długich włosów - uwielbiałam to...:) Ale nie każdy lubi -moją koleżankę to obrzydzało i odstawiła małą po 3 miesiącach twierdząc, że jej zanika pokarm - co było bzdurą - ale niech każdy robi jak lubi...:). Dla mnie to było jedno z przyjemniejszych przeżyć, nie mówiąc o wygodzie - latałam na grille, imprezy , młody pod bokiem i jedzenie dla niego też...:). Odstawiłam go po roku - ale dlatego, że wylądowałam w szpitalu na operację pęcherzyka żółciowego - pierwszy tydzień ściągałam i moja mama zawoziła do domu i karmiła go tym, ale potem dałam spokój, bo już miałam stan zapalny całego swojego organizmu.

bliska77, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale co z chorobami typu salmonella
    chyba bałabym się, że coś mi się przyplącze
    i dlaczego lekarze o tym nie wspominają?
    Bozia3 wrote:
    może - ale nie widzę nic złego w tym, jeśli pomóc może - przecież nie zaszkodzi...Irygacje z sodą robiłam - nie pomogły - ale spróbowałam...:). Może ja lubię eksperymentować, dodatkowo porady babciowe też się często przydają...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 10:01

inessa, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale co z chorobami typu salmonella
    chyba bałabym się, że coś mi się przyplącze
    nie pomyślałam o salmonelli - może masz rację - wiem tylko, że to dość powszechny sposób na lepszy śluz..

Reni, inessa, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jaja strusie też się nadają? :-) to dopiero byłby poślizg ;-)

Simba, Iwone, polarmiś, inessa, Niuta, moremi lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a jaja strusie też się nadają? :-) to dopiero byłby poślizg ;-)
    tak - są super, a żółtko trzeba wypić - i wtedy lepiej się krzyczy podczas..;)

samira, inessa, Mango, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gorzej jak będzie się próbowało schować głowę w podłodze.. ale on chyba nie jest potrzebna w tej sytuacji ;-)
    a wypięty kuper tak ;-)
    Bozia3 wrote:
    tak - są super, a żółtko trzeba wypić - i wtedy lepiej się krzyczy podczas..;)

Simba, inessa, Parka, Andzia33, moremi lubią tę wiadomość

‹‹ 2139 2140 2141 2142 2143 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ