35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ciekawe czy trafiła się naiwna co sobie zaaplikowała białko do waginy
mam nadzieję, że w to nie wierzycie
EwaT wrote:strzykawką plastikowa bez igły oczywiscie
ale najpierw potrzymaj w kubku w cieplym miejscu zeby tempka była pokojowa
bliska77, Kate 75, Simba, Pusurek, malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
No cóż, jest powiedzenie " tonący się brzytwy chwyta" a inni mogą białka w strzykawce, coś może być na rzeczyReni wrote:ciekawe czy trafiła się naiwna co sobie zaaplikowała białko do waginy
mam nadzieję, że w to nie wierzycie
bliska77, Iwone, Bursztyn, Pusurek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
Dziewczyny dziś w Dzień Dobry TVN Temat Czy kobiety wstydzą się ciała po ciąży ?? -i projekt "Atrakcyjne Młode Mamy" (te młode to my oczywiście
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 09:04
bliska77, Iwone, inessa, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Aniu fajnie że wróciłaś, z nami będzie Ci łatwiejania.g wrote:Witajcie po przerwie. Psycha jakoś działa (podobno twarda sztuka jestem)ale fizycznie jest do bani. Wczoraj minęło 2 tyg od zabiegu a ja nadal krwawię naprzemiennie z plamieniem. Czasem boli dół brzucha. Jestem bardzo osłabiona i zmęczona. Po prostu zmęczenie zwala mnie z nóg. Kontaktowałam się ze swoim ginem ale ona nie chce mnie widzieć bez wyniku histopatologicznego który będzie dopiero koniec stycznia początek lutego.Jestem rozczarowana jej postawą wobec mnie bo chyba należy mi się jakaś kontrola skoro źle się czuję a ona mnie zbywa. W szpitalu nawet nie zajrzała do mnie po zabiegu. Nie wiem co mam robić bo nie chcę jechać do tej szpitalnej powiatowej mordowni. Po wcześniejszych zabiegach nigdy nie czułam się tak źle.

W poprzedniej ciąży chodziłam do poradni przyszpitalnej i wcale nie miałam gorszej opieki jak koleżanki które chodziły prywatnie. Przy porodzie był mój lekarz prowadzący i bardzo dobrze mnie traktował.
Dlatego ja bym poszła do lekarza w szpitalu, bo tu chodzi tylko żeby sprawdzić czy wszystko jest ok, a później możesz wrócić do swojej lekarki.
Moja koleżanka chodziła do tego samego lekarza ale prywatnie i pytałam się jej poza tym że mu płaci czym się różni wizyta, stwierdziła że tylko tym że się częściej uśmiecha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 09:21
bliska77, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się w dzisiejszy śnieżny dzień !
Aniu super, że się odezwałaś
, ja z tym krwawieniem też bym zgłosiła się do szpitala, jesteś po zabiegu i niepokoisz się, sprawdzą czy wszystko w porządku, co do lekarki trochę dziwne zachowanie, trzymaj się 
Cieszę się że u naszych nowych ciężarówek dobrze, bety rosną i usg pozytywne Inessko i Boziu przytulam
Megan śliczna córeczka i z jaką czuprynką, boska
Zazdroszczę.
Iwonne powodzenia w leczeniu i odwagiu dentysty, mam nadzieję, że będzie dobrze i twoje problemy zdrowotne się skończą i cykle unormują
Witam nowe dziewczyny na forum, fajnie, że jest nas więcej
Pozdrowionka i miłego dzionka dla wszystkich
P.S. Temat fotograficzny tzn wagina przed i po, rozwalił mnie dokumentnie, istne szaleństwo, ale ile radochy
)
Iwone, samira, Bursztyn, inessa, Pusurek, Aisab, megan8, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a jak już jesteśmy przy jajkach to polecam przeczytanie
http://laboratoria.net/pl/artykul/Skarby%20ukryte%20w%20jajkach;13045.html
zawsze myślałam, że to białko ma więcej białka
szczególnie końcówka art jest ciekawa
eh człowiek uczy się przez całe życie
bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Inessko - trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie - dbaj o siebie i maleństwo - leż , nic nie rób , odpoczywaj bo nagroda jest cudowna
Reni, Iwone, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni - to białko kurze nie jest jakimś zabobonem. Czytałam o tym wiele razy i czytałam też opinie dziewczyn, którym pomogło. Ja kupowałam żel z aplikatorem - bo to było wygodne użycie. Nie pomyślałam o białku - bo nie miałam pojęcia jak go aplikować. Kobietom, które nie mają dużo śluzu może to pomóc... poczytaj to: http://leczeniepro.pl/jak-zajsc-w-ciaze-nieplodnosc-bezplodnosc/
samira, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia pomogło? a skąd wiesz może to zbieg okoliczności.. do mnie bardziej badania naukowe przemawiają..
Bozia3 wrote:Reni - to białko kurze nie jest jakimś zabobonem. Czytałam o tym wiele razy i czytałam też opinie dziewczyn, którym pomogło. Ja kupowałam żel z aplikatorem - bo to było wygodne użycie. Nie pomyślałam o białku - bo nie miałam pojęcia jak go aplikować. Kobietom, które nie mają dużo śluzu może to pomóc... poczytaj to: http://leczeniepro.pl/jak-zajsc-w-ciaze-nieplodnosc-bezplodnosc/
inessa, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNajbardziej naturalna rzecz - w tym nie ma nic dziwnego, obrzydliwego ( to dla tych brzydzacych sie karmieniem) , nienaturalnego. Widok mlaskajacego malucha- bezcenny. Ja lubilam karmic piersia a moje dziecko od cycka nie chcialo sie iderwac w ogole. Musialam uciec do podstepu by go oduczyc. Mial dwa lata.Simba wrote:Myśle ze karmienie musi byc fajne, ale tez trochę dziwne

Simba, Iwone, bliska77, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
może - ale nie widzę nic złego w tym, jeśli pomóc może - przecież nie zaszkodzi...Irygacje z sodą robiłam - nie pomogły - ale spróbowałam...Reni wrote:Bozia pomogło? a skąd wiesz może to zbieg okoliczności.. do mnie bardziej badania naukowe przemawiają..
. Może ja lubię eksperymentować, dodatkowo porady babciowe też się często przydają...
Reni, bliska77, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Najbardziej naturalna rzecz - w tym nie ma nic dziwnego, obrzydliwego ( to dla tych brzydzacych sie karmieniem) , nienaturalnego. Widok mlaskajacego malucha- bezcenny. Ja lubilam karmic piersia a moje dziecko od cycka nie chcialo sie iderwac w ogole. Musialam uciec do podstepu by go oduczyc. Mial dwa lata.
Nie, nie, dla mnie nie ma w tym nic obrzydliwego - bardzo lubię patrzeć na karmiące kobiety i sama tez mam nadzieje ze będę karmić. Tylko to jest dziwne ze w którymś momencie cycki zaczynaja ci służyć do czegoś innego niż obmacywania
Dla mnie to jest cud natury
samira, Iwone, bliska77, Bursztyn, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja miałam podobnie - mlaskał, sapał i na palcu kręcił sobie kosmyk moich długich włosów - uwielbiałam to...polarmiś wrote:Najbardziej naturalna rzecz - w tym nie ma nic dziwnego, obrzydliwego ( to dla tych brzydzacych sie karmieniem) , nienaturalnego. Widok mlaskajacego malucha- bezcenny. Ja lubilam karmic piersia a moje dziecko od cycka nie chcialo sie iderwac w ogole. Musialam uciec do podstepu by go oduczyc. Mial dwa lata.
Ale nie każdy lubi -moją koleżankę to obrzydzało i odstawiła małą po 3 miesiącach twierdząc, że jej zanika pokarm - co było bzdurą - ale niech każdy robi jak lubi...
. Dla mnie to było jedno z przyjemniejszych przeżyć, nie mówiąc o wygodzie - latałam na grille, imprezy , młody pod bokiem i jedzenie dla niego też...
. Odstawiłam go po roku - ale dlatego, że wylądowałam w szpitalu na operację pęcherzyka żółciowego - pierwszy tydzień ściągałam i moja mama zawoziła do domu i karmiła go tym, ale potem dałam spokój, bo już miałam stan zapalny całego swojego organizmu.
bliska77, inessa, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ale co z chorobami typu salmonella
chyba bałabym się, że coś mi się przyplącze
i dlaczego lekarze o tym nie wspominają?
Bozia3 wrote:może - ale nie widzę nic złego w tym, jeśli pomóc może - przecież nie zaszkodzi...Irygacje z sodą robiłam - nie pomogły - ale spróbowałam...
. Może ja lubię eksperymentować, dodatkowo porady babciowe też się często przydają...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2014, 10:01
inessa, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość
-
nie pomyślałam o salmonelli - może masz rację - wiem tylko, że to dość powszechny sposób na lepszy śluz..Reni wrote:ale co z chorobami typu salmonella
chyba bałabym się, że coś mi się przyplącze
Reni, inessa, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
gorzej jak będzie się próbowało schować głowę w podłodze.. ale on chyba nie jest potrzebna w tej sytuacji

a wypięty kuper tak
Bozia3 wrote:tak - są super, a żółtko trzeba wypić - i wtedy lepiej się krzyczy podczas..
Simba, inessa, Parka, Andzia33, moremi lubią tę wiadomość