X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, czy ten olejek migdałowy ma byc tłoczony na zimno? Bo jest duża różnica w cenie...

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Polarmisiu, jak masz mocne nerwy wpisz "vagina after birth" i wybierz grafikę... Przez ciebie własnie tak przed chwilą zrobiłam, ale nerwy mi puściły :D
    Zabaczylam, ciarki przeszly ale ogorkowa zjadlam. Jestesmy ( my jako kobiety) biedne jednak.

Bursztyn, Pusurek, Mango, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda sorry, nie wiem jak ale skasowalam w Twoje zaproszenie:-) chcialam wyslac jeszcze raz a nie pojawia mi sie zakladka " zapros do przyjaciolek".

Panda lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udalo sie, wyslalam.

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn, czy ten olejek migdałowy ma byc tłoczony na zimno? Bo jest duża różnica w cenie...
    tak, najlepiej na zimno

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Te, które nie rodziły, to lepiej nie oglądajcie..:) Szczególnie Bursztynek i Reni - bo one wrażliwe estetycznie...A tak naprawdę - to po jakims czasie ewentualne indory i inne nie są takie straszne....:)
    to ja nie bede patrzec....

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Zabaczylam, ciarki przeszly ale ogorkowa zjadlam. Jestesmy ( my jako kobiety) biedne jednak.
    buahahaha!!! :) oby nie bylo zwrotu z opoznieniem ;)

polarmiś, Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, to który lepiej wybrać:

http://allegro.pl/naturalny-olejek-migdalowy-500-ml-do-masazu-i3837517181.html

czy ten:

http://allegro.pl/olej-migdalowy-tloczony-na-zimno-olejek-500-ml-i3868350440.html

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• grosza Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zupełnie inaczej patrzy się na te zdjęcia jak jest się już po porodzie.
    Ja tam myślę że dla nas najważniejsze są fasolki i już nieważne co będzie dalej! Nie przejmujcie się ewentualnymi rozstępami, indorami , cyckami i kilogramami nasi M i tak nas będą kochać a teraz dążymy do fasolek i to jest najważniejsze.

Bozia3 wrote:
    Te, które nie rodziły, to lepiej nie oglądajcie..:) Szczególnie Bursztynek i Reni - bo one wrażliwe estetycznie...A tak naprawdę - to po jakims czasie ewentualne indory i inne nie są takie straszne....:)

polarmiś, samira, Kate 75, Niuta, Iwone, bliska77, gosia7122, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn, to który lepiej wybrać:

http://allegro.pl/naturalny-olejek-migdalowy-500-ml-do-masazu-i3837517181.html

czy ten:

http://allegro.pl/olej-migdalowy-tloczony-na-zimno-olejek-500-ml-i3868350440.html
    wzielabym ten tloczony na zimno ( w tym pierwszym o tym nie pisza- wiec moze nie jest, a poza tym nie zzmienia konsystencji po podgrzaniu, wiec pewnie czegos dodali)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Zupełnie inaczej patrzy się na te zdjęcia jak jest się już po porodzie.
    Ja tam myślę że dla nas najważniejsze są fasolki i już nieważne co będzie dalej! Nie przejmujcie się ewentualnymi rozstępami, indorami , cyckami i kilogramami nasi M i tak nas będą kochać a teraz dążymy do fasolek i to jest najważniejsze.
    Grosza tak do tego podchodze, nie szkoda mi cyckow - bo i tak obwisna, ani ew. Rozstepow na brzuchu czy zwichrowanej cipki, bo i tak osiagnie taki stan po 60- tce, wolalabym sie cieszyc swoim dzieckiem, drugim.

samira, Kate 75, Iwone, bliska77, EwaT, Monia37, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi moja blizna po cesarce niemprzeszkadza, lubie ja , pamiatka po moim ptysiu.

Leci porodwka na tlc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za,kazdym razem jak ogladam porodowke to wzruszam sie bardzo i zazdroszcze tego stanu, porodu tym kobieta. Naprawde!

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziewczyny, wytlumaczcie mi, bo ja nie kumam. Dlaczego jest szal na olejek migdalowy? Oprocz wlasciwosci zmiekczajacych, natluszczajacych i wygladzajacych, nie robi nic innego dla skory. No ok, ladnie pachnie. Ale to fajne do pielegnacji skory dziecka czy niemowlecia, bo jego skora nie rozciaga sie tak gwaltownie i do takich rozmiarow jak skora kobiety w ciazy. Nie bez kozery kremy na rozstepy maja skladniki stymulujace produkcje kolagenu, odpowiedzialnego za wytrzymalosc i elastycznosc skory.DZieki temu jest szansa, ze rozstepy nie powstana wcale, albo ich powstawanie bedzie spowolnione/ zatrzymane. Olejkiem nawet z najlepszego migdalu mozemy sie ewentualnie pomiziac, ale on nie spelni funkcji kremu na rozstepy. No chyba, ze jest to jakis miks olejku z innymi skladnikami, ale nie o tym chyba piszecie?

Kate 75, polarmiś lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to ta porodówka? Jakiś serial o pielęgniarkach czy dokumentalny z porodów?

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niby dokument ale serial
    ja już sama nie wiem na ile jest to wyreżyserowane
    mnie osobiście nie pociąga.. jeden odcinek obejrzałam i wystarczy
    Alis wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 16:09

Kate 75, Alis lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nie powoduje rozstępów stosowałam ją przez całą ciążę wieczorem a rano kozie mleko w kremie - rozstępów nie mam , a brzuszek wraca do normy. Najważniejsze to nie przytyć -mi przybyło 13,5kg i do zrzucenia został jeszcze kg i już ważę tyle ile przed ciążą. Na biust polecam Pharmaceris dla kobiet ciężarnych i matek karmiących - stosowałam od 4 mieciąca ciąży - biust mam spory i nie zrobił się obwisły - fakt nie karmię piersią - prolaktyna zawiodła
    EwaT wrote:
    oliwka Hipp ktorą używam ma olejek migdałowy i zero chemii, polecam

polarmiś, samira, Kate 75, Bursztyn, bliska77, gosia7122, EwaT, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Dokument, czesto leci na tlc. O poloznych tez jest.

Andzia33 lubi tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam mogę oglądać ale mój M to nie więc mało na to patrzę.

Reni wrote:
    niby dokument ale serial
    ja już sama nie wiem na ile jest to wyreżyserowane
    mnie osobiście nie pociąga.. jeden odcinek obejrzałam i wystarczy

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za info o kosmetykach Dziewczyny - posprawdzam sobie wszystko, bo muszę coś kupić, coby nie pogłębiać...

Panda, angela lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 2134 2135 2136 2137 2138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ