X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, czy ten olejek migdałowy ma byc tłoczony na zimno? Bo jest duża różnica w cenie...

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Polarmisiu, jak masz mocne nerwy wpisz "vagina after birth" i wybierz grafikę... Przez ciebie własnie tak przed chwilą zrobiłam, ale nerwy mi puściły :D
    Zabaczylam, ciarki przeszly ale ogorkowa zjadlam. Jestesmy ( my jako kobiety) biedne jednak.

Bursztyn, Pusurek, Mango, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda sorry, nie wiem jak ale skasowalam w Twoje zaproszenie:-) chcialam wyslac jeszcze raz a nie pojawia mi sie zakladka " zapros do przyjaciolek".

Panda lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udalo sie, wyslalam.

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn, czy ten olejek migdałowy ma byc tłoczony na zimno? Bo jest duża różnica w cenie...
    tak, najlepiej na zimno

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Te, które nie rodziły, to lepiej nie oglądajcie..:) Szczególnie Bursztynek i Reni - bo one wrażliwe estetycznie...A tak naprawdę - to po jakims czasie ewentualne indory i inne nie są takie straszne....:)
    to ja nie bede patrzec....

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Zabaczylam, ciarki przeszly ale ogorkowa zjadlam. Jestesmy ( my jako kobiety) biedne jednak.
    buahahaha!!! :) oby nie bylo zwrotu z opoznieniem ;)

polarmiś, Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, to który lepiej wybrać:

http://allegro.pl/naturalny-olejek-migdalowy-500-ml-do-masazu-i3837517181.html

czy ten:

http://allegro.pl/olej-migdalowy-tloczony-na-zimno-olejek-500-ml-i3868350440.html

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• grosza Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zupełnie inaczej patrzy się na te zdjęcia jak jest się już po porodzie.
    Ja tam myślę że dla nas najważniejsze są fasolki i już nieważne co będzie dalej! Nie przejmujcie się ewentualnymi rozstępami, indorami , cyckami i kilogramami nasi M i tak nas będą kochać a teraz dążymy do fasolek i to jest najważniejsze.

Bozia3 wrote:
    Te, które nie rodziły, to lepiej nie oglądajcie..:) Szczególnie Bursztynek i Reni - bo one wrażliwe estetycznie...A tak naprawdę - to po jakims czasie ewentualne indory i inne nie są takie straszne....:)

polarmiś, samira, Kate 75, Niuta, Iwone, bliska77, gosia7122, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn, to który lepiej wybrać:

http://allegro.pl/naturalny-olejek-migdalowy-500-ml-do-masazu-i3837517181.html

czy ten:

http://allegro.pl/olej-migdalowy-tloczony-na-zimno-olejek-500-ml-i3868350440.html
    wzielabym ten tloczony na zimno ( w tym pierwszym o tym nie pisza- wiec moze nie jest, a poza tym nie zzmienia konsystencji po podgrzaniu, wiec pewnie czegos dodali)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Zupełnie inaczej patrzy się na te zdjęcia jak jest się już po porodzie.
    Ja tam myślę że dla nas najważniejsze są fasolki i już nieważne co będzie dalej! Nie przejmujcie się ewentualnymi rozstępami, indorami , cyckami i kilogramami nasi M i tak nas będą kochać a teraz dążymy do fasolek i to jest najważniejsze.
    Grosza tak do tego podchodze, nie szkoda mi cyckow - bo i tak obwisna, ani ew. Rozstepow na brzuchu czy zwichrowanej cipki, bo i tak osiagnie taki stan po 60- tce, wolalabym sie cieszyc swoim dzieckiem, drugim.

samira, Kate 75, Iwone, bliska77, EwaT, Monia37, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi moja blizna po cesarce niemprzeszkadza, lubie ja , pamiatka po moim ptysiu.

Leci porodwka na tlc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za,kazdym razem jak ogladam porodowke to wzruszam sie bardzo i zazdroszcze tego stanu, porodu tym kobieta. Naprawde!

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dziewczyny, wytlumaczcie mi, bo ja nie kumam. Dlaczego jest szal na olejek migdalowy? Oprocz wlasciwosci zmiekczajacych, natluszczajacych i wygladzajacych, nie robi nic innego dla skory. No ok, ladnie pachnie. Ale to fajne do pielegnacji skory dziecka czy niemowlecia, bo jego skora nie rozciaga sie tak gwaltownie i do takich rozmiarow jak skora kobiety w ciazy. Nie bez kozery kremy na rozstepy maja skladniki stymulujace produkcje kolagenu, odpowiedzialnego za wytrzymalosc i elastycznosc skory.DZieki temu jest szansa, ze rozstepy nie powstana wcale, albo ich powstawanie bedzie spowolnione/ zatrzymane. Olejkiem nawet z najlepszego migdalu mozemy sie ewentualnie pomiziac, ale on nie spelni funkcji kremu na rozstepy. No chyba, ze jest to jakis miks olejku z innymi skladnikami, ale nie o tym chyba piszecie?

Kate 75, polarmiś lubią tę wiadomość

• Alis Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co to ta porodówka? Jakiś serial o pielęgniarkach czy dokumentalny z porodów?

aY05p2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niby dokument ale serial
    ja już sama nie wiem na ile jest to wyreżyserowane
    mnie osobiście nie pociąga.. jeden odcinek obejrzałam i wystarczy
    Alis wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 16:09

Kate 75, Alis lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I nie powoduje rozstępów stosowałam ją przez całą ciążę wieczorem a rano kozie mleko w kremie - rozstępów nie mam , a brzuszek wraca do normy. Najważniejsze to nie przytyć -mi przybyło 13,5kg i do zrzucenia został jeszcze kg i już ważę tyle ile przed ciążą. Na biust polecam Pharmaceris dla kobiet ciężarnych i matek karmiących - stosowałam od 4 mieciąca ciąży - biust mam spory i nie zrobił się obwisły - fakt nie karmię piersią - prolaktyna zawiodła
    EwaT wrote:
    oliwka Hipp ktorą używam ma olejek migdałowy i zero chemii, polecam

polarmiś, samira, Kate 75, Bursztyn, bliska77, gosia7122, EwaT, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Dokument, czesto leci na tlc. O poloznych tez jest.

Andzia33 lubi tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam mogę oglądać ale mój M to nie więc mało na to patrzę.

Reni wrote:
    niby dokument ale serial
    ja już sama nie wiem na ile jest to wyreżyserowane
    mnie osobiście nie pociąga.. jeden odcinek obejrzałam i wystarczy

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za info o kosmetykach Dziewczyny - posprawdzam sobie wszystko, bo muszę coś kupić, coby nie pogłębiać...

Panda, angela lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 2134 2135 2136 2137 2138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ