35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZabaczylam, ciarki przeszly ale ogorkowa zjadlam. Jestesmy ( my jako kobiety) biedne jednak.Alis wrote:Polarmisiu, jak masz mocne nerwy wpisz "vagina after birth" i wybierz grafikę... Przez ciebie własnie tak przed chwilą zrobiłam, ale nerwy mi puściły

Bursztyn, Pusurek, Mango, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zupełnie inaczej patrzy się na te zdjęcia jak jest się już po porodzie.
Ja tam myślę że dla nas najważniejsze są fasolki i już nieważne co będzie dalej! Nie przejmujcie się ewentualnymi rozstępami, indorami , cyckami i kilogramami nasi M i tak nas będą kochać a teraz dążymy do fasolek i to jest najważniejsze.
Bozia3 wrote:Te, które nie rodziły, to lepiej nie oglądajcie..
Szczególnie Bursztynek i Reni - bo one wrażliwe estetycznie...A tak naprawdę - to po jakims czasie ewentualne indory i inne nie są takie straszne....
polarmiś, samira, Kate 75, Niuta, Iwone, bliska77, gosia7122, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wzielabym ten tloczony na zimno ( w tym pierwszym o tym nie pisza- wiec moze nie jest, a poza tym nie zzmienia konsystencji po podgrzaniu, wiec pewnie czegos dodali)Bozia3 wrote:Bursztyn, to który lepiej wybrać:
http://allegro.pl/naturalny-olejek-migdalowy-500-ml-do-masazu-i3837517181.html
czy ten:
http://allegro.pl/olej-migdalowy-tloczony-na-zimno-olejek-500-ml-i3868350440.html
-
nick nieaktualnyGrosza tak do tego podchodze, nie szkoda mi cyckow - bo i tak obwisna, ani ew. Rozstepow na brzuchu czy zwichrowanej cipki, bo i tak osiagnie taki stan po 60- tce, wolalabym sie cieszyc swoim dzieckiem, drugim.grosza wrote:Zupełnie inaczej patrzy się na te zdjęcia jak jest się już po porodzie.
Ja tam myślę że dla nas najważniejsze są fasolki i już nieważne co będzie dalej! Nie przejmujcie się ewentualnymi rozstępami, indorami , cyckami i kilogramami nasi M i tak nas będą kochać a teraz dążymy do fasolek i to jest najważniejsze.
samira, Kate 75, Iwone, bliska77, EwaT, Monia37, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle dziewczyny, wytlumaczcie mi, bo ja nie kumam. Dlaczego jest szal na olejek migdalowy? Oprocz wlasciwosci zmiekczajacych, natluszczajacych i wygladzajacych, nie robi nic innego dla skory. No ok, ladnie pachnie. Ale to fajne do pielegnacji skory dziecka czy niemowlecia, bo jego skora nie rozciaga sie tak gwaltownie i do takich rozmiarow jak skora kobiety w ciazy. Nie bez kozery kremy na rozstepy maja skladniki stymulujace produkcje kolagenu, odpowiedzialnego za wytrzymalosc i elastycznosc skory.DZieki temu jest szansa, ze rozstepy nie powstana wcale, albo ich powstawanie bedzie spowolnione/ zatrzymane. Olejkiem nawet z najlepszego migdalu mozemy sie ewentualnie pomiziac, ale on nie spelni funkcji kremu na rozstepy. No chyba, ze jest to jakis miks olejku z innymi skladnikami, ale nie o tym chyba piszecie?
Kate 75, polarmiś lubią tę wiadomość
-
niby dokument ale serial
ja już sama nie wiem na ile jest to wyreżyserowane
mnie osobiście nie pociąga.. jeden odcinek obejrzałam i wystarczy
Alis wrote:Co to ta porodówka? Jakiś serial o pielęgniarkach czy dokumentalny z porodów?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 16:09
Kate 75, Alis lubią tę wiadomość
-
I nie powoduje rozstępów stosowałam ją przez całą ciążę wieczorem a rano kozie mleko w kremie - rozstępów nie mam , a brzuszek wraca do normy. Najważniejsze to nie przytyć -mi przybyło 13,5kg i do zrzucenia został jeszcze kg i już ważę tyle ile przed ciążą. Na biust polecam Pharmaceris dla kobiet ciężarnych i matek karmiących - stosowałam od 4 mieciąca ciąży - biust mam spory i nie zrobił się obwisły - fakt nie karmię piersią - prolaktyna zawiodłaEwaT wrote:oliwka Hipp ktorą używam ma olejek migdałowy i zero chemii, polecam
polarmiś, samira, Kate 75, Bursztyn, bliska77, gosia7122, EwaT, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny