X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, kiedy ja robiłam kuchnie, bardzo zainspirowała mnie ta fabryka mebli, frontów i blatow. Tam było trochę za drogo żeby zrobić cała kuchnie, ale stelaż zamówiłam u tańszego stolarza natomiast fronty u nich i jestem bardzo zadowolona.
    http://www.chobotdesign.eu/oferta/

inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Chodzi o skorzystanie z okazji ominięcia prawa i skłamania w tym celu. Kilka postów wyżej napisałaś ze tez byś "brała" czy ja czegoś nie rozumiem?
    miałam na mysli , jeżeli by mi sie socjal nalezał to bym brała

polarmiś, inessa lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    mgr jeszcze nie swiadczy o inteligencji, z glupota naprawde niewiele mozna zrobic (poziom IQ jest wrodzony- mozna go tylko w niewielkim stopniu poprawic), a w przypadku tej dziewczyny- coz, moze miec problemy emocjonalne- i tutaj terapia by sie przydala.
    Natomiast zauwazylam, ze rzeczywiscie bardzo sie emocjonujesz i to przezywasz :)

Specjalnie dopisałam to o mgr ;) Jednak terapia, głupota wynikająca z emocjonalnych problemów i kółko się zamyka, nasze postępowanie zawsze determinują jakieś czynniki emocje wychowanie społeczność w której się wychowujemy i rodzina, czyli zawsze można zastosować terapię.
    Nic tylko system usprawnić poradnie pootwierać i będzie bosko.
    To tak z przymrużeniem oka napisałam, tak czy inaczej uważam, ze nie jest to takie proste, nie ma jednoznacznych przyczyn głupota dysfunkcja patologia, niezależnie od przyczyn nie podobają mi się nieodpowiedzialne zachowania od których temat się zaczął, można to potraktować jako ocenę danej osoby, lub jako moje zdanie na ten temat.
    A ciekawie było, zapoznanie się z twoim podejściem do sprawy Bursztynku :)

Mnie Babcia powtarza takie powiedzenie, że "każdy jest kowalem swojego losu " zapamiętałam to, ale ona o systemie, dysfunkcjach i terapiach mało wie ;)

P.S. Emocje mi dopisują bo temat i dyskusja ciekawa.

Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Mnie Babcia powtarza takie powiedzenie, że "każdy jest kowalem swojego losu "
    miala Babcia racje, tak jest :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 19:50

Kate 75, inessa, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Simba, chill out! Soczek sobie z aronii walnij, obniza cisnienie :)

Ja właśnie piję własnej roboty, ale wolno działa ;)

Pusurek, inessa lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam cie Ewa, ale dyskusja z Tobą wyglada tak, ze albo sobie zaprzeczasz, albo po wyczerpaniu argumentów sprowadzasz ja na diametralnie inne tory - często następuje wtedy atak. Nie chce mi sie.

Kate 75, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ikea nie jest zła stylistyka jest fajna - po jakimś czasie trzeba rzecz wymienić na nową ale jest się z tego zadowolonym
    tak jest w naszym wypadku

Kuchnie mam na styl nowoczesny na wzór firmy WFM w kolorze grafitowym lakierowanym fronty gładkie między szafkami szkło hartowane -wygląd super robiona przez znajomego fachowca.

inessa, Pusurek, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Ja właśnie piję własnej roboty, ale wolno działa ;)
    Tez mam takie w lodowce - winogronowe z nuta aroni:-) od tescia. Stoi i dojrzewa od wielu tygodni. Moge sie napic ale nie musze. Co robic? Ubarwic sobie swiat?

inessa, Kate 75, megan8 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    miala Babcia racje, tak jest :)

A już myślałam, że zaoponujesz, i terapię zalecisz ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Tez mam takie w lodowce - winogronowe z nuta aroni:-) od tescia. Stoi i dojrzewa od wielu tygodni. Moge sie napic ale nie musze. Co robic? Ubarwic sobie swiat?

Ale mój aroniowy czysty wolny od %, taki dla zdrowotności, ale w pokoju zwanym "pierdolnikiem" mam porzeczkowe z nutą wiśni, też własnej roboty ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 19:57

polarmiś, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Przepraszam cie Ewa, ale dyskusja z Tobą wyglada tak, ze albo sobie zaprzeczasz, albo po wyczerpaniu argumentów sprowadzasz ja na diametralnie inne tory - często następuje wtedy atak. Nie chce mi sie.

Simba nie rozumiesz mnie,
    uwazam każdy jeden rząd za swojego rodzaju mafie i naprawde mnie nie obchodzi na co i w jaki sposób ta mafia wydaje kase! jeżeli rozdaje ja ludziom to dobrze..nie będe sie w to zglębiać poniewaz i tak nie mam na to wpływu, juz chyba lepiej umyć okna kiedy deszcz pada

ludziom się wydaje że jest demokracja i biorą udział w rządzeniu
    hahahahahahahahahhahhahahhahahhahahahhahahahahhahahahha :)

polarmiś, caffe, Bursztyn, Reni, malgos741 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:

Pierdol.Pij.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Ale mój aroniowy czysty wolny od %, taki dla zdrowotności, ale w pokoju zwanym "pierdolnikiem" mam porzeczkowe z nutą wiśni, też własnej roboty ;)
    No to co napijemy sie. - dla poprawienia endometrium - tych domowych bukietow- przeciez to jest samo zdrowie, owocowe:-)

inessa, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Pierdol.Pij.
    Mowisz?

EwaT, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    Pierdol.Pij.
    Za Twoje zdrowie i za malucha!

megan8, Kate 75, inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:44

Bursztyn lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Za Twoje zdrowie i za malucha!

dziękuje
    dołącze za pare miesięcy :) przygrzeje równo co by straty nadrobić

• Kate 75 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    No to co napijemy sie. - dla poprawienia endometrium - tych domowych bukietow- przeciez to jest samo zdrowie, owocowe:-)

Chętnie, ale ja dopiero po @ powinnam poprawiać i tak zrobiłam wyłom i poprawiałam endometrium w naszą rocznicę, myślę, że powinno wystarczyć, nie można cały czas ulepszać ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba w Chobocie bylam wielokrotnie, w tej fabryce rowniez, jeszcze byla mala i dziadowska. Widze, ze sie bardzo rozwineli.

inessa lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Chętnie, ale ja dopiero po @ powinnam poprawiać i tak zrobiłam wyłom i poprawiałam endometrium w naszą rocznicę, myślę, że powinno wystarczyć, nie można cały czas ulepszać ;)

endometrium nigdy nie za dobre....;)

inessa lubi tę wiadomość

‹‹ 2152 2153 2154 2155 2156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ