35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia, kiedy ja robiłam kuchnie, bardzo zainspirowała mnie ta fabryka mebli, frontów i blatow. Tam było trochę za drogo żeby zrobić cała kuchnie, ale stelaż zamówiłam u tańszego stolarza natomiast fronty u nich i jestem bardzo zadowolona.
http://www.chobotdesign.eu/oferta/
inessa, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
miałam na mysli , jeżeli by mi sie socjal nalezał to bym brałaSimba wrote:Chodzi o skorzystanie z okazji ominięcia prawa i skłamania w tym celu. Kilka postów wyżej napisałaś ze tez byś "brała" czy ja czegoś nie rozumiem?
polarmiś, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:mgr jeszcze nie swiadczy o inteligencji, z glupota naprawde niewiele mozna zrobic (poziom IQ jest wrodzony- mozna go tylko w niewielkim stopniu poprawic), a w przypadku tej dziewczyny- coz, moze miec problemy emocjonalne- i tutaj terapia by sie przydala.
Natomiast zauwazylam, ze rzeczywiscie bardzo sie emocjonujesz i to przezywasz
Specjalnie dopisałam to o mgr
Jednak terapia, głupota wynikająca z emocjonalnych problemów i kółko się zamyka, nasze postępowanie zawsze determinują jakieś czynniki emocje wychowanie społeczność w której się wychowujemy i rodzina, czyli zawsze można zastosować terapię.
Nic tylko system usprawnić poradnie pootwierać i będzie bosko.
To tak z przymrużeniem oka napisałam, tak czy inaczej uważam, ze nie jest to takie proste, nie ma jednoznacznych przyczyn głupota dysfunkcja patologia, niezależnie od przyczyn nie podobają mi się nieodpowiedzialne zachowania od których temat się zaczął, można to potraktować jako ocenę danej osoby, lub jako moje zdanie na ten temat.
A ciekawie było, zapoznanie się z twoim podejściem do sprawy Bursztynku
Mnie Babcia powtarza takie powiedzenie, że "każdy jest kowalem swojego losu " zapamiętałam to, ale ona o systemie, dysfunkcjach i terapiach mało wie
P.S. Emocje mi dopisują bo temat i dyskusja ciekawa.
Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Ikea nie jest zła stylistyka jest fajna - po jakimś czasie trzeba rzecz wymienić na nową ale jest się z tego zadowolonym
tak jest w naszym wypadku
Kuchnie mam na styl nowoczesny na wzór firmy WFM w kolorze grafitowym lakierowanym fronty gładkie między szafkami szkło hartowane -wygląd super robiona przez znajomego fachowca.
inessa, Pusurek, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez mam takie w lodowce - winogronowe z nuta aroni:-) od tescia. Stoi i dojrzewa od wielu tygodni. Moge sie napic ale nie musze. Co robic? Ubarwic sobie swiat?Kate 75 wrote:Ja właśnie piję własnej roboty, ale wolno działa

inessa, Kate 75, megan8 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Tez mam takie w lodowce - winogronowe z nuta aroni:-) od tescia. Stoi i dojrzewa od wielu tygodni. Moge sie napic ale nie musze. Co robic? Ubarwic sobie swiat?
Ale mój aroniowy czysty wolny od %, taki dla zdrowotności, ale w pokoju zwanym "pierdolnikiem" mam porzeczkowe z nutą wiśni, też własnej roboty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 19:57
polarmiś, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Przepraszam cie Ewa, ale dyskusja z Tobą wyglada tak, ze albo sobie zaprzeczasz, albo po wyczerpaniu argumentów sprowadzasz ja na diametralnie inne tory - często następuje wtedy atak. Nie chce mi sie.
Simba nie rozumiesz mnie,
uwazam każdy jeden rząd za swojego rodzaju mafie i naprawde mnie nie obchodzi na co i w jaki sposób ta mafia wydaje kase! jeżeli rozdaje ja ludziom to dobrze..nie będe sie w to zglębiać poniewaz i tak nie mam na to wpływu, juz chyba lepiej umyć okna kiedy deszcz pada
ludziom się wydaje że jest demokracja i biorą udział w rządzeniu
hahahahahahahahahhahhahahhahahhahahahhahahahahhahahahha
polarmiś, caffe, Bursztyn, Reni, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to co napijemy sie. - dla poprawienia endometrium - tych domowych bukietow- przeciez to jest samo zdrowie, owocowe:-)Kate 75 wrote:Ale mój aroniowy czysty wolny od %, taki dla zdrowotności, ale w pokoju zwanym "pierdolnikiem" mam porzeczkowe z nutą wiśni, też własnej roboty

inessa, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:No to co napijemy sie. - dla poprawienia endometrium - tych domowych bukietow- przeciez to jest samo zdrowie, owocowe:-)
Chętnie, ale ja dopiero po @ powinnam poprawiać i tak zrobiłam wyłom i poprawiałam endometrium w naszą rocznicę, myślę, że powinno wystarczyć, nie można cały czas ulepszać
polarmiś, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kate 75 wrote:Chętnie, ale ja dopiero po @ powinnam poprawiać i tak zrobiłam wyłom i poprawiałam endometrium w naszą rocznicę, myślę, że powinno wystarczyć, nie można cały czas ulepszać

endometrium nigdy nie za dobre....
inessa lubi tę wiadomość