X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzis goraca dyskusja! A ja sobie w swojej infantylnosci ogladalam konkurs skokow ;) Moze to i lepiej :P Jakby co, Polska na 4 miejscu ;)

inessa, Niuta, Kate 75, grosza lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Bursztynku ja nie rozróżniam tu głupota czy patologia, przypadek opisany powyżej przez mnie zaliczyłabym do obydwu kategorii, a tak na marginesie patologię jak i głupotę powinno się terapeutyzować jeżeli już te terapie system zapewni. A dziewczyna niby normalna, mówisz, że mało inteligentna, być może (ma mgr), ale ja jak miałabym patrzeć głębiej, choć to nie moja działka, jedno i drugie dziecko zrobione aby zatrzymać przy sobie faceta, zawsze w sytuacji kryzysowej pojawiała się ciąża i środki anty niby nie działały, więc może to dysfunkcja + głupota.
    mgr jeszcze nie swiadczy o inteligencji, z glupota naprawde niewiele mozna zrobic (poziom IQ jest wrodzony- mozna go tylko w niewielkim stopniu poprawic), a w przypadku tej dziewczyny- coz, moze miec problemy emocjonalne- i tutaj terapia by sie przydala.
    Natomiast zauwazylam, ze rzeczywiscie bardzo sie emocjonujesz i to przezywasz :)

Kate 75, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale dzis goraca dyskusja! A ja sobie w swojej infantylnosci ogladalam konkurs skokow ;) Moze to i lepiej :P Jakby co, Polska na 4 miejscu ;)
    To wina systemu! Gdyby system był lepszy bylibyśmy na pierwszym miejscu ;)

Bursztyn, inessa, Niuta, Pusurek, Kate 75, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    hehehehe :)

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Każdy sądzi według siebie.
    Napisałam przecież ze take możliwości daje system. Pytałas co w tym złego wiec napisałam.

dokładnie
    gdyby mnie dawali też bym wzięła

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    mgr jeszcze nie swiadczy o inteligencji, z glupota naprawde niewiele mozna zrobic (poziom IQ jest wrodzony- mozna go tylko w niewielkim stopniu poprawic), a w przypadku tej dziewczyny- coz, moze miec problemy emocjonalne- i tutaj terapia by sie przydala.
    Natomiast zauwazylam, ze rzeczywiscie bardzo sie emocjonujesz i to przezywasz :)

bo ona wina nie pije ;)

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dokładnie
    Rozumiem ze udawalabys ze jesteś w separacji ze swoim mężem?

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

własnie robie analize formalną rysunku dziecka na zaliczenie , bardzo ciekawe musze przyznać..

inessa, polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dokładnie
    Na szczęście nie wszyscy w tym kraju maja takie podejście do prawa i podatków jak Twoje. Ludzie podobnie myślący nie rozumieją najwyraźniej skąd sie biorą pieniądze na ten cały social. Złota kurę tez mozna zarżnąć. Typowo socjalistyczny sposób myślenia.

a8vSp1.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Perfidia i lenistwo ;) czyli nie taka głupia. No ale dzieci nie porzuciła. Niech wiec chodzi i mędzi. Przecież nie musisz jej pomagać. ;)

Niby nie, tylko podatki na te zasiłki muszę ;)

Simba lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Rozumiem ze udawalabys ze jesteś w separacji ze swoim mężem?

gdybym bardzo potrzebowała tych pieniedzy może i tak
    nie jestem w stanie przewidzieć swojego zachowania dopóki mnie taka sytuacja nie spotka

Bursztyn lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Na szczęście nie wszyscy w tym kraju maja takie podejście do prawa i podatków jak Twoje. Ludzie podobnie myślący nie rozumieją najwyraźniej skąd sie biorą pieniądze na ten cały social. Złota kurę tez mozna zarżnąć. Typowo socjalistyczny sposób myślenia.

ale ja płacę podatki więc mam chyba prawidłowe podejście?

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mowię o potrzebujących tylko o kretaczach, którzy zasiłek na dzieci przeznaczają na zakup samochodu lub domu. Dzieci na pewno lepiej od tego nie maja.

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ale ja płacę podatki więc mam chyba prawidłowe podejście?

Chodzi o skorzystanie z okazji ominięcia prawa i skłamania w tym celu. Kilka postów wyżej napisałaś ze tez byś "brała" czy ja czegoś nie rozumiem?

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

To ja to przekaze trenerowi Kruczkowi ;) Jutro konkurs indywidualny, moze wygramy ;)

Simba, inessa lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    To ja to przekaze trenerowi Kruczkowi ;) Jutro konkurs indywidualny, moze wygramy ;)

Bardzo bym ci była wdzięczna. Bo ja jeśli chodzi o skoki to akurat mam skok ciśnienia. Dlatego zawijam sie na przerwę od forum ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Niby nie, tylko podatki na te zasiłki muszę ;)
    Ale to nie chodzi o to by panstwo wyreczalo swoich obywateli ale by dawalo narzedzia by mogli sami zapracowac, stwarzac odpowiednie warunki. Poki co placimi podatki i glownie na tym korzysta ten kto juz ma a nie ten co nie ma nic. Wolalabym podzielic sie z biednym niz pchac w kieszen premierowi, prezydentowi a przede wszystkim jego swicie.

inessa, Bursztyn, Kate 75, Niuta, malgos741, samira, bliska77, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bardzo bym ci była wdzięczna. Bo ja jeśli chodzi o skoki to akurat mam skok ciśnienia. Dlatego zawijam sie na przerwę od forum ;)

Simba, chill out! Soczek sobie z aronii walnij, obniza cisnienie :)

Bursztyn, polarmiś, Kate 75, Simba, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim skromnym zdaniem zawsze były takie sytuacje tylko teraz cześciej o nich słyszymy dzieki mediom i wiekszym kontaktom miedzyludzkim i zawsze znalazały sie kobiety które oddają dzieci itd
    i wiem,ze prawo powinno pomagać tak jak pisałam wczesniej. Piszecie tu o socjalu ja jestem za ale tacy ludzie powinni być kontrolowani na co przeznaczają wydatki itp widze na codziń bo mieszkam przy Pomocy społecznej kto tam np przyjeżdża po obiadki ( pieknym nowym mercedesem bo nie wykazuje takich zarobków niby jakie ma ) i ich nikt nie sprawdza???
    ja myśle,że tak jak zawsze jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase dla kogos,ktoś musi na czymś zarobić.

caffe, Kate 75, samira, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nie mowię o potrzebujących tylko o kretaczach, którzy zasiłek na dzieci przeznaczają na zakup samochodu lub domu. Dzieci na pewno lepiej od tego nie maja.

myśle że za bardzo sie przejmujesz co państwo robi z pieniędzmi z podatków a i tak nie masz na to wpływu, co za różnica że wydaja na krętaczy skoro wydaja również na setki innych bzdur? w tym na zbrojenia?i pewnie równiez na inne rzeczy lub badania o których my szaraczki nie mamy pojęcia?

czy może myślisz że masz dostęp do wszystkich informacji? :)

‹‹ 2151 2152 2153 2154 2155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ