X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dobry wieczór. Właśnie otwieram butelkę wina, Wasze zdrowie dziewczyny :)
    Twoje zdrowie Aniu :)

ania.g lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na zdrówko Aniu :)

graphics-wine-803137.gif

ania.g, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu na zdrowie i na relaks!

ania.g lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :) tak relaks bardzo się przyda i oby do wiosny.

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie chce sie wtracac, wydaje mi sie ze Ewa miala na mysli- popraw mnie prosze jesli sie myle, ze jesli np. zostaje nagle sama z dziecmi bo facet sobie poszedl i nie mam pracy a panstwo [przewiduje w takiej sytuacji zasilek- to go biore dopuki(dopoki?) nie znajde pracy, wiec zgodnie z prawem korzystam z pomocy ktora w takiej sytacji mi przysluguje
    Ja tez nie mam nic przeciwko pomocy socjalnej państwa - to jest cudowne koło bezpieczeństwa. Przypominam tylko ze wyszliśmy od sytuacji w której ludzie naciągają prawo by te pomoc uzyskać.

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Simba, teraz rzucilam okiem na kuchnie z twojego linka, bardzo ladne :)
    Tez mi sie nadal podobają :)

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja tez nie mam nic przeciwko pomocy socjalnej państwa - to jest cudowne koło bezpieczeństwa. Przypominam tylko ze wyszliśmy od sytuacji w której ludzie naciągają prawo by te pomoc uzyskać.
    naciagaczom mowimy zdecydownie: NIE ! :)

Simba, Niuta lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ej dziewczyny, Ewa nie jest roszczeniowa i pewnie w zyciu sobie b. Dobrze radzi, podatki placi. Napisala ze gdyby sytuacja zyciowa ja zmusila zwrocila by sie o pomoc socjalna. Ja tez bym tak zrobila. Stac mnie na prywatnego lekarza i Nie korzstam generalnie z panstwowych, jestem ubezPieczona i placimy podatki. Dlaczego zawsze mam dodatkowo wykladac kase z wlasnej kieszeni na np lekarza skoro jestem ubezpieczona i na to co miesiac place skladki?

Ewa nie widziała nic złego w oszustwach, którzy manipulują sytuacja rodzinna w celu uzyskania korzyści finansowych.

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Uffff....

a8vSp1.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:44

EwaT, Bursztyn, Kate 75, ania.g, Monia37 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ewa nie widziała nic złego w oszustwach, którzy manipulują sytuacja rodzinna w celu uzyskania korzyści finansowych.

ależ tak
    powinno się ich bezwzględnie zamykać a dzieci oddawać rodzinom zastępczym płącąc im za to wiecej niż by wyniósł zasiłek dla rodziców

Reni, Monia37 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

nic więcej nie pozostaje
    ewentualnie można by transparent pokolorować i demonstracje zrobić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 21:44

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawy artykuł :)
    Ciąża po czterdziestce? Kiedy nie jest za późno na dziecko?

http://nauka.newsweek.pl/ciaza-po-czterdziestce--kiedy-nie-jest-za-pozno-na-dziecko,106076,1,1.html

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bozia, kiedy ja robiłam kuchnie, bardzo zainspirowała mnie ta fabryka mebli, frontów i blatow. Tam było trochę za drogo żeby zrobić cała kuchnie, ale stelaż zamówiłam u tańszego stolarza natomiast fronty u nich i jestem bardzo zadowolona.
    http://www.chobotdesign.eu/oferta/
    dzięki SImba - faktycznie ładnie wyglądają - przejedziemy się tam, bo to około 40 km od Krakowa

bliska77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dzięki SImba - faktycznie ładnie wyglądają - przejedziemy się tam, bo to około 40 km od Krakowa
    Chobot jest pod Warszawa, kolo Halinowa i tam jest fabryka kuchni:-) no chyba ze maja przedstawicielstwa po Polsce.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Chobot jest pod Warszawa, kolo Halinowa i tam jest fabryka kuchni:-) no chyba ze maja przedstawicielstwa po Polsce.
    o cholera , a już się napaliłam..) Bo Chobot jest też pod Krakowem...

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    o cholera , a już się napaliłam..) Bo Chobot jest też pod Krakowem...
    Moze jest ale ale reke dam sobie uciac ze fabryka kuchni w ktorej bykam jest w Chobocie kolo Warszawy, no ale i moze w tym pod krakowskim tez jest:-) zaraz spradze.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Moze jest ale ale reke dam sobie uciac ze fabryka kuchni w ktorej bykam jest w Chobocie kolo Warszawy, no ale i moze w tym pod krakowskim tez jest:-) zaraz spradze.
    Tak to chodzi o Warszawę - szkoda

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ta firma ktora podala Simba(?) jest pod Warszawa. Ale ja mysle, ze w Krakowie znajdziesz full firm zajmujacych sie stolarstwem i kuchniami. Ale Ikea nie jest zlym rozwiazaniem. Mi osobiscie najbardziej podobaja sie kuchnie w stylu skandynawskim, sa piekne. Ja mam kuchnie nowoczesna ( teraz zrobilabym skandynawska) dol ciemny - wenge a gore biala. Zrobilam w Brw 8 lat temu za 3 tys pln. Stwierdzilam ze nigdy wiecej nie zainwestuje w szfki kuchenne - bo na poprzednim mieszkaniu zrobilismi b. Droga kuchnie a nie wiele ona wniosla do sprzedazy mieszkania. Wiec wole tanszą ( co nie znaczy brzydszą) aby moc ja po paru latach eksplatacji wymienic! Tamta droga po dwoch latach mi sie znudzila i bylam wsciekla, ze ja mam i ze tyle kasy na nia wydalam. A teraz mam spokoj duszy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 09:40

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze kuchnia murowana z drewnianymi frontami - bedzie zdecydowanie kolonialnie. I bedzie pasowalo do betonowych podlog?

‹‹ 2154 2155 2156 2157 2158 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ