X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dobry wieczór. Właśnie otwieram butelkę wina, Wasze zdrowie dziewczyny :)
    Twoje zdrowie Aniu :)

ania.g lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na zdrówko Aniu :)

graphics-wine-803137.gif

ania.g, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu na zdrowie i na relaks!

ania.g lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję :) tak relaks bardzo się przyda i oby do wiosny.

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie chce sie wtracac, wydaje mi sie ze Ewa miala na mysli- popraw mnie prosze jesli sie myle, ze jesli np. zostaje nagle sama z dziecmi bo facet sobie poszedl i nie mam pracy a panstwo [przewiduje w takiej sytuacji zasilek- to go biore dopuki(dopoki?) nie znajde pracy, wiec zgodnie z prawem korzystam z pomocy ktora w takiej sytacji mi przysluguje
    Ja tez nie mam nic przeciwko pomocy socjalnej państwa - to jest cudowne koło bezpieczeństwa. Przypominam tylko ze wyszliśmy od sytuacji w której ludzie naciągają prawo by te pomoc uzyskać.

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Simba, teraz rzucilam okiem na kuchnie z twojego linka, bardzo ladne :)
    Tez mi sie nadal podobają :)

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ja tez nie mam nic przeciwko pomocy socjalnej państwa - to jest cudowne koło bezpieczeństwa. Przypominam tylko ze wyszliśmy od sytuacji w której ludzie naciągają prawo by te pomoc uzyskać.
    naciagaczom mowimy zdecydownie: NIE ! :)

Simba, Niuta lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ej dziewczyny, Ewa nie jest roszczeniowa i pewnie w zyciu sobie b. Dobrze radzi, podatki placi. Napisala ze gdyby sytuacja zyciowa ja zmusila zwrocila by sie o pomoc socjalna. Ja tez bym tak zrobila. Stac mnie na prywatnego lekarza i Nie korzstam generalnie z panstwowych, jestem ubezPieczona i placimy podatki. Dlaczego zawsze mam dodatkowo wykladac kase z wlasnej kieszeni na np lekarza skoro jestem ubezpieczona i na to co miesiac place skladki?

Ewa nie widziała nic złego w oszustwach, którzy manipulują sytuacja rodzinna w celu uzyskania korzyści finansowych.

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Uffff....

a8vSp1.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 21:44

EwaT, Bursztyn, Kate 75, ania.g, Monia37 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Ewa nie widziała nic złego w oszustwach, którzy manipulują sytuacja rodzinna w celu uzyskania korzyści finansowych.

ależ tak
    powinno się ich bezwzględnie zamykać a dzieci oddawać rodzinom zastępczym płącąc im za to wiecej niż by wyniósł zasiłek dla rodziców

Reni, Monia37 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

nic więcej nie pozostaje
    ewentualnie można by transparent pokolorować i demonstracje zrobić

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2014, 21:44

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawy artykuł :)
    Ciąża po czterdziestce? Kiedy nie jest za późno na dziecko?

http://nauka.newsweek.pl/ciaza-po-czterdziestce--kiedy-nie-jest-za-pozno-na-dziecko,106076,1,1.html

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 stycznia 2014, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bozia, kiedy ja robiłam kuchnie, bardzo zainspirowała mnie ta fabryka mebli, frontów i blatow. Tam było trochę za drogo żeby zrobić cała kuchnie, ale stelaż zamówiłam u tańszego stolarza natomiast fronty u nich i jestem bardzo zadowolona.
    http://www.chobotdesign.eu/oferta/
    dzięki SImba - faktycznie ładnie wyglądają - przejedziemy się tam, bo to około 40 km od Krakowa

bliska77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2014, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dzięki SImba - faktycznie ładnie wyglądają - przejedziemy się tam, bo to około 40 km od Krakowa
    Chobot jest pod Warszawa, kolo Halinowa i tam jest fabryka kuchni:-) no chyba ze maja przedstawicielstwa po Polsce.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Chobot jest pod Warszawa, kolo Halinowa i tam jest fabryka kuchni:-) no chyba ze maja przedstawicielstwa po Polsce.
    o cholera , a już się napaliłam..) Bo Chobot jest też pod Krakowem...

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    o cholera , a już się napaliłam..) Bo Chobot jest też pod Krakowem...
    Moze jest ale ale reke dam sobie uciac ze fabryka kuchni w ktorej bykam jest w Chobocie kolo Warszawy, no ale i moze w tym pod krakowskim tez jest:-) zaraz spradze.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Moze jest ale ale reke dam sobie uciac ze fabryka kuchni w ktorej bykam jest w Chobocie kolo Warszawy, no ale i moze w tym pod krakowskim tez jest:-) zaraz spradze.
    Tak to chodzi o Warszawę - szkoda

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ta firma ktora podala Simba(?) jest pod Warszawa. Ale ja mysle, ze w Krakowie znajdziesz full firm zajmujacych sie stolarstwem i kuchniami. Ale Ikea nie jest zlym rozwiazaniem. Mi osobiscie najbardziej podobaja sie kuchnie w stylu skandynawskim, sa piekne. Ja mam kuchnie nowoczesna ( teraz zrobilabym skandynawska) dol ciemny - wenge a gore biala. Zrobilam w Brw 8 lat temu za 3 tys pln. Stwierdzilam ze nigdy wiecej nie zainwestuje w szfki kuchenne - bo na poprzednim mieszkaniu zrobilismi b. Droga kuchnie a nie wiele ona wniosla do sprzedazy mieszkania. Wiec wole tanszą ( co nie znaczy brzydszą) aby moc ja po paru latach eksplatacji wymienic! Tamta droga po dwoch latach mi sie znudzila i bylam wsciekla, ze ja mam i ze tyle kasy na nia wydalam. A teraz mam spokoj duszy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2014, 09:40

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze kuchnia murowana z drewnianymi frontami - bedzie zdecydowanie kolonialnie. I bedzie pasowalo do betonowych podlog?

‹‹ 2154 2155 2156 2157 2158 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ