35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:Murzynka była spoko tylko mnie już rano chuć pzreszła a jej nie..
jakoś musiałam sie jej pozbyć
na trzezwo jestem hetero jednak i jakiś niesmak pozostał stąd ta 3 dniowa abstynencja która przy ilościach wtedy wychylanych była naprawde długa
po trzech dniach trzeźwości robala trzeba było utopić, tez bym tak zrobiła ale po pierwszym dniu!!!!
Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:rzeczywiscie, przeciez to wszystko dla zdrowia
Ewa, Ty pisalas ze na Twoje doskonale endometrium dlugo pracowals, nawet murzynce musialas sie poswiecicale za to jaka nagroda
uuuuuuuuuuuu długo
najbardziej intensywnie przez 10 lat w UK
mnóóóóóstwo butelek.....i wyobraz sobie że mam dobre wyniki wątrobowe co Ty na to?bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Normalnie masakra zrobiłam 3 treningi po 6 minut oczywiście wymiękałam po 5 a teraz mi się nogi trzęsą
To jest swietny poczatek! Zobaczysz, za 2 tygodnie bedziesz zdziwiona, ze mialas zadyszke! Tylko sie teraz nie poddawaj, a na zakwasy - ciepla kapiel, witamina C, no i ruch jutro.
I nie zapominaj o rozciaganiu po treningu! Trzymam kciuki!
Myszonek, szczęśliwa 2, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:Dziękuje za doping Pusurku.
Slash, Slash go, go, go!
I jak to mowi Chodakowska: Nowe dzinsy czekaja?
Wizualizuj juz sobie swoje nowe cialko, to pomaga!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 20:02
slash, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:uuuuuuuuuuuu długo
najbardziej intensywnie przez 10 lat w UK
mnóóóóóstwo butelek.....i wyobraz sobie że mam dobre wyniki wątrobowe co Ty na to?Myszonek, szczęśliwa 2, bliska77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:mam przyjaciółke ktora codziennie do snu wypija buteleczke wina a co kilka dni znacznie wiecej i tak od 20-lat!!!! Wątróbkę ma pierwsza klasa, badania powtórzyła, jest cala, nienaruszona, bez dziur!!!!
tyle że wino to ja pilam na rozruch jeżeli chodzi o czw, pt i soboteszczęśliwa 2, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość