35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:zrobimy, ale ja przy soczku....
a co do alko - to też mam trochę słabość i lubię- nie zaznaczałam zwykle na ovu wykresach, bo wyszło by więcej alkoholu, niż kwasu foliowego, witamin, clo i dupka razem wziętych...
A propos, na kiedy masz termin?bliska77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:zanim ja przyjade do Krakowa to Ty juz zdazysz urodzic
A propos, na kiedy masz termin?samira, EwaT, malgos741, Bursztyn, Iwone, bliska77, Pusurek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Jutro lekarka pewnie określi termin - jeśli wszystko jest ok. Ovu mi wyznaczyło na 20 września
a termin wpisze jutro na listę chyba ze wpisać ten 20.09 !?malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:To trzymam kciuki za wizytę ,co byś już zobaczyła człowieczka z bijącym serduszkiem
a termin wpisze jutro na listę chyba ze wpisać ten 20.09 !?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 21:18
samira, malgos741, bliska77, Pusurek, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Nie Samirka, na razie nie wpisuj. Zobaczymy co jutro powie lekarka. Serduszka chyba ni będzie widać? To koniec 6 tygodnia, a chyba dopiero w połowie 7 widać...
Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki
Kuchnie wspaniałe.
Alis super mały człowieczek rośnie.
Bozia powodzenia u gin
Inessa trzymaj się zdrowo, oby przetrwać te dolegliwości.
U mnie zimno i nie chce się z chaty wychodzić, rano nie zaglądam bo muszę wcześniej wychodzić, wiozę mojego m na rehabilitację z rańca, a po za tym wczoraj zepsół mi się zamek w drzwiach auta i dziś latałam do majstra i po szrotach. Zamek kupiłam może jutro zostanie wstawiony.Bursztyn, samira, Alis, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bursztyn wrote:tak, pamietam o jutrzejszej wizycie w Dzien Babci
o ktorej masz?
bede mocno trzymac kciukiJeśli wszystko będzie w porządku, to postanowiliśmy z A., że pojedziemy wieczorem do mojej mamy i zrobimy jej prezent na Dzień Babci. Skoro wyszło na urodziny, to na taką okoliczność może też wyjdzie
Jakoś się tak przypadkowo składa dobrze
paszczakin, Mango, samira, Iwone, malgos741, bliska77, Bursztyn, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Masakra jakaś! Tyle tematów się tu przewija, że zanim zdążę coś przemyśleć okazuje się, że temat już nieaktualny.
Powiem Wam tylko, że niestety nie mogę się pochwalić ani super kuchnią, ani super sylwetką.
Mam nadzieję, że choć super jajka produkuję (jutro pierwszy monitoring).Iwone, Alis, samira, Myszonek, polarmiś, grosza, malgos741, bliska77, Bursztyn, Simba, megan8, gosia7122, Niuta, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Serduszka chyba ni będzie widać? To koniec 6 tygodnia, a chyba dopiero w połowie 7 widać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 22:58
Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:
Myszonku we śnie zrób rozgrzewkę to jutro damy czadu
A żebyś wiedziała ... ale się w tym śnie po schodach nabiegałam
Kurczę, wchodzi człek zaznaczyć temperaturę na wykresie a tu przy okazji na forum o pieczonych pomidorkach (mniam)
a ja na czczo, bo do labo muszę iść .... to nie fair
Miłego dniamalgos741, bliska77, Lucky, Bursztyn, EwaT, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się z ranca w ten mroźny ranek.
Mysza powodzenia z jajcami.
Myszonek co za badania?Lucky, Bursztyn, samira, inessa, Myszonek lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
caffe wrote:Z tym to jest bardzo różnie. U mnie biło w 5t4dc. Ale nie ma sie co sugerować innymi.
bliska77, Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Tak z ciekawostek wpisałam w galerii wykresów wiek ponad 50 - i wyszły dwa wykresy - jeden to 99 lat, więc ściema, ale drugi 51 - ktoś się stara w tym wieku? - To już jednak chyba trochę przesada..
Lucky, Bursztyn, mysza1975, samira, inessa lubią tę wiadomość