35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Tak z ciekawostek wpisałam w galerii wykresów wiek ponad 50 - i wyszły dwa wykresy - jeden to 99 lat, więc ściema, ale drugi 51 - ktoś się stara w tym wieku? - To już jednak chyba trochę przesada..
Lucky, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzy siedemdziesiatce to moja babcia pol wsi zameczala swoja energia, ruchliwoscia, sprawnoscia i cietym jezykiem. Fakt troche starawa taka matka, ale ja nie oceniam, bo dla innych matka po 40-stce to zgroza i nieodpowiedzialnosc!
Lucky, Bursztyn, samira, megan8, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitajcie
mi dziś z samego rana moja koleżanka bardzo ciśnienie podniosła swoim niemądrowaniem, nie musiałam nawet kawy pić, temat rzeka, po prostu ręce mi opadają....
miłego i spokojnego dnia dla wszystkichcaffe, Lucky, Bursztyn, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczęta
odważyłam się dziś zatestować, no i zonk
@ planowana na piątek, niby wszystko możliwe ale jakoś mi już smutno
Boziu trzymam kciuki za usg, chociaż WIEM że będzie dobrze!
czy ktoś jeszcze finiszuje teraz ze mną?
kciukam za wszystkie
bliska77, caffe, Bozia3, samira, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Ciekawe od czego to zależy? Ale Tobie caffe też testy wychodzą wcześnie bardzo - może zależy to też od tego kiedy była owulka? Ja akurat w tym cyklu miałam ją późno w 18dc - jak nigdy, bo wcześniej zawsze w 15-16 dc.
ja sama byłam zaskoczona tym, że serce już było. Na usg byłam i liczyłam na to, ze powie czy zarodek jest, a tu już było bicie.
Myślę, że będzie wszystko ok, nie martw sięAle pocieszę Cię, po prostu za każdym razem przed wizytą będzie mały stresik bo zawsze będziesz na coś czekała
bliska77, Lucky, Bozia3, samira, inessa, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:To pewnie też ma wpływ, bo wtedy zarodek jest młodszy.
ja sama byłam zaskoczona tym, że serce już było. Na usg byłam i liczyłam na to, ze powie czy zarodek jest, a tu już było bicie.
Myślę, że będzie wszystko ok, nie martw sięAle pocieszę Cię, po prostu za każdym razem przed wizytą będzie mały stresik bo zawsze będziesz na coś czekała
caffe, Lucky, Bozia3, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:dokładnie, tak to już jest, mam to samo, przed każdą wizytą mniejszy lub większy ale jakiś stresik jest
bliska77, Lucky, Bozia3, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Nawet jak się na nic nie czeka, to się człowiek stresuje czy wszystko jest ok
Lucky, caffe, Bursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:aga, jak na taka "madra" to powiedz jej, ze jak bedzie sie sprzeczac/dokuczac/madrzyc ciezarnej, to ja szczury zjedza.. jak sie racjonalnie nie da, to moze w ten sposob
Lucky, caffe, Bozia3, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Tak z ciekawostek wpisałam w galerii wykresów wiek ponad 50 - i wyszły dwa wykresy - jeden to 99 lat, więc ściema, ale drugi 51 - ktoś się stara w tym wieku? - To już jednak chyba trochę przesada..
ale nie wiem czy sie starala
bliska77, polarmiś, Simba, Alis, Bozia3, EwaT, megan8, inessa, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:no własnie, np ja mam sylwetkę typowej klepsydry z tym, ze dupa wg mnie dużo za duża ale chodzi mi o to, ze nigdy na brzuchu tłuszczu nie miałam, (zawsze pracowałam nad mięśniami brzucha)teraz jakoś dziwnie zaczynam obrastać na brzuchu właśnie (na wadze 1kg na plusie) i przez to mój brzuszek ten ciażowy jest mniej wyczuwalny i też jak ten debil martwię sie czy wszystko ok bo przecież na pierwszy dotyk to mam jedynie miękki bęben jak nigdy
i 3 kg do przodu w ciągu ostatniego miesiąca.
Brzuch widać dość dobrze, ale w pracy jeszcze nikt nie wie, przynajmniej ja nie wiem czy wiedzą, może sie domyślają, ale nie rzucam się w oczy bo taką mam pracę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 09:12
bliska77, samira, megan8, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:chyba masz rację, tym bardziej, ze ona wierzy w takie rzeczy. dziś z rana miałam np wykład że powinnam się bardziej wysypiac bo taka blada jestem itp.... ja pieprze, laska ma 28 lat od 3mcy mieszka z chłopakiem, ze mna pracuje od kilku miesięcy i myśli, ze wszystkie rozumy pozjadała i udziela rad na każdy temat i na każdym kroku...a, nie będę się nakręcać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 09:09
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewuszki
Przymrozek jest, ale pogodnie.
Chcialam przejsc na kawe orkiszowa (mama mi przyslala) rano, ale nie daje rady, potrzebuje kofeinowego kopa, wiec orkiszowa pije popoludniem.
Aga, ciesz sie dupa, bo faceci lubia takie wiekszea lascew pracy moze powiedz, ze rozumiesz i dooceniasz jej troske- ale jej rady przynosza efekt odwrotny do zamierzonego
Bozia, z tymi prezentami wstrzelilas sie idealnie, masz na kazda okazjezdaj realcje po wizycie zebym kciukow do nocy nie musiala trzymac
bliska77, polarmiś, megan8, inessa, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość