X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Temat wielkosci brzucha dzis? ;)
    U mnie brzucha zero jeszcze, chyba dlatego, ze go nigdy nie bylo ;) w sensie tluszczu ;)
    A moj mezczyzna, zapalony pstrykacz zdjec, obiecal zrobienie projektu " brzuch", czyli fotki brzucha ( mozliwe ze nawet ze mna ) co miesiac. Do tego filmik w formie time lapsa.
    No i zadna fotka nie zostala jeszcze wykonana, a belly mowi, ze to podobno poczatek 3 miesiaca.
    Znaczy trzeba bedzie zrobic kilka fotek w tyl ;) A mysle, ze i za miesiac, jak brzuch wciagne, to moge udawac I trymestr ;)
    lepiej nie wciągaj
    niech maluszek ma luz :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witajcie
    Miśku jestem tylko nie odzywam się, bo parę razy mi się oberwało i nie chciało mi się dalej dyskutować. Nie mam nic do powiedzenia popartego badaniami i publikacjami naukowymi więc nie chcę nikogo wprowadzać w błąd.
    A tak poza tym mam wszystko w dupie. ;-)
    To,ze masz w dupie to rozumiem, ale zawsze madrze mowisz a wymiana opinii, pogladow jest wskazana. Przynajmniej nie jest tak lukrowo jak kolorek na ovu:-)

Reni, Iwone, nick nieaktualny, megan8, Bursztyn, nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Bardzo zacna postawa! ;)

malgos741 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witajcie
    Miśku jestem tylko nie odzywam się, bo parę razy mi się oberwało i nie chciało mi się dalej dyskutować. Nie mam nic do powiedzenia popartego badaniami i publikacjami naukowymi więc nie chcę nikogo wprowadzać w błąd.
    No a mnie ostatnio objechałaś za białko kurze, że nie naukowe - a ja jakos to przeżyłam...:) Reni coś z Ciebie para uszła...:) Czy M nie wyjechał? Bo widzę, że zdążył z bzykosercami...

Reni, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień doberek znad serka białego z papryką i razowego chlebka :)
    chyba się wreszcie zmobilizuję i firanki obszyję bo mam taki fajny szyfon z Leroy

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    A ja tyje rownomiernie wszedzie , nawet piety i paluchy u stop robia sie pulchniutkie i jak chudne to tez rownomiernie. Tak wiec zakamuflowac nie mam jak.

Zaczelam sie zastanawiac, jak wyglada tyjaca pieta. Z naukowego punktu widzenia, to moze byc ciekawe zjawisko ;)
    Podeslesz fotki? ;)

nick nieaktualny, Mango, Bursztyn, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podobnie jak Polarmis - tyję wszędzie, ale najbardziej brzuch i tyłek, potem uda....cycki na końcu niestety... Teraz mam fajne, bo bolą i są tkliwe - zaokrąglone i wiecznie sterczące :) Szkoda, że nie na zawsze tak zostanie - już je widzę minutę po karmieniu...;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, nick nieaktualny, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha!
    ale ja mam czasami baardzo sprzeczne poglądy
    bo tak
    jestem za aborcją
    jestem za pozostawianiem dzieci w szpitalu jak osoba, która je urodziła ich nie chce
    jestem za pobieraniem zasiłków, bo dlaczego nie
    i jakby mi Pańswto coś dawało i mi się należało, bo tak wynikałoby z przepisów to dlaczego nie miałabym skorzystać
    i jakby mi się teraz nie udało zajść w ciążę a w wieku 50 lat tak to czemu nie
    i gender mi zwisa..
    w Boga wierzę, kościoła i panów w sukienkach nie lubię
    płacę zusy, na nfzety i za prywatne leczenie więc jak uda mi się coś na boku załatwić w państwowej służbie zdrowia bez kolejki to też nie mam skrupułów..
    jak żyć

polarmiś wrote:
    To,ze masz w dupie to rozumiem, ale zawsze madrze mowisz a wymiana opinii, pogladow jest wskazana. Przynajmniej nie jest tak lukrowo jak kolorek na ovu:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 11:56

Iwone, nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, megan8, Mango, nick nieaktualny, Niuta, mysza1975, malgos741, Monia37, Andzia33, Mega, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reni się rozkręca...;)

Reni, Mango, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale Ty przyjęłaś na klatę moją opinię na ten temat nie robiłaś z siebie męczennicy i poszkodowanej a mi o to chodzi.. ktoś atakuje moje poglądy i za chwilę pisze, że jest poszkodowany
    ale chyba masz rację uszła ze mnie para.. parę razy się we mnie zagotowało ;-) musiałam się wyciszyć..co nie znaczy, że Was nie czytałam .. byłam na bieżąco
    M wyjechał ale przed wyjazdem wpadł do domu jeszcze ;-) no i robiłam testy owu więc zdążył wrócić w neidzielę
    teraz czekam
    Bozia3 wrote:
    No a mnie ostatnio objechałaś za białko kurze, że nie naukowe - a ja jakos to przeżyłam...:) Reni coś z Ciebie para uszła...:) Czy M nie wyjechał? Bo widzę, że zdążył z bzykosercami...

Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, Mango, Bursztyn, nick nieaktualny, Niuta, Parka, malgos741, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja niestety jak tyję to wyglądam jak ludzik z kasztanów..
    powinnam zmienić nick na "Kasztanka"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 12:24

Iwone, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, paszczakin, nick nieaktualny, Niuta, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• DAGI Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak tyje to najpierw idzie w upa i pośladki. Później robi mi sie na brzuchu :"za duża skóra;)" Piersi- niestety nigdy i wciaż maja ok 85 cm...
    A jak chudnę- właśnie dzis widzę- spłaszczyło mi brzuch, wręcz wklęsło, za 4 dni mierze uda i biodra.

Ide ćwiczyć:
    Kto ze mną rusza z Chodakowską?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.:(
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagi ja chętnie bo codziennie się przymierzam ale moja kanapa ma na mnie bardzo duży wpływ ;-) co zrobić? to nie równa walka

Iwone, nick nieaktualny, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Niuta, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky - pomimo wszystko trzymam kciuki

Ja też piję kawę rano - nie mogę się oprzeć. Kupiłam jedną z cykorią i drugą parzoną bezkofeinową - ale to takie pierdu pierdu. Rano muszę jedną normalną. Wcześniej piłam 4-5 dziennie - dlatego teraz nie mogę całkiem odstawić...

nick nieaktualny, megan8, grosza, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ha!
    bo tak
    jestem za aborcją
    jestem za pozostawianiem dzieci w szpitalu jak osoba, która je urodziła ich nie chce
    i jakby mi Pańswto coś dawało i mi się należało, bo tak wynikałoby z przepisów to dlaczego nie miałabym skorzystać
    i gender mi zwisa..
    płacę zusy, na nfzety i za prywatne leczenie więc jak uda mi się coś na boku załatwić w państwowej służbie zdrowia bez kolejki to też nie mam skrupułów..
    jak żyć

Zgadzam sie z toba w kazdym punkcie (tak, nawet w tym dotyczacym zasilkow, o ile nie jest to celowe kretactwo)
    Skoro narzekamy to ja powiem, ze wkurwia mnie na forum odwracanie kota ogonem, nagle zmienianie tematu, oraz stwierdzenia kategoryczne i naduzywanie frazesow w stylu Paolo Coelho (nie znosze typa): "Jak nie mozesz zawrocic to idz naprzod"
    I wcale nie mam PMSa :)

paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Reni, megan8, Bursztyn, nick nieaktualny, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ha!
    bo tak
    jestem za aborcją
    i gender mi zwisa..
    jak żyć[/QUOTE

To wszystko jak ja oprocz wiary.

nick nieaktualny, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja niestety jak tyję to wyglądam jak ludzi z kasztanów..
    powinnam zmienić nick na "Kasztanka"
    Uff humor wrocil. Taka cie lubie!

nick nieaktualny, Simba, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ha!
    bo tak
    jestem za aborcją
    i gender mi zwisa..
    jak żyć
    Reni, nie wiem czy dla Ciebie to istotne ale w bardzo wielu punktach zgadzam się z Tobą, właściwie w zdecydowanej większości a nawet w niektórych mam bardziej radykalne poglądy ale te juz zostawie dla siebie ;-)

nick nieaktualny, Simba, Reni, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa no i gitarra :-)

nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Reni wrote:
    ha!
    bo tak
    jestem za aborcją
    i gender mi zwisa..
    jak żyć[/QUOTE

To wszystko jak ja oprocz wiary.
    otóż to ;-)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

‹‹ 2182 2183 2184 2185 2186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ