X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Temat wielkosci brzucha dzis? ;)
    U mnie brzucha zero jeszcze, chyba dlatego, ze go nigdy nie bylo ;) w sensie tluszczu ;)
    A moj mezczyzna, zapalony pstrykacz zdjec, obiecal zrobienie projektu " brzuch", czyli fotki brzucha ( mozliwe ze nawet ze mna ) co miesiac. Do tego filmik w formie time lapsa.
    No i zadna fotka nie zostala jeszcze wykonana, a belly mowi, ze to podobno poczatek 3 miesiaca.
    Znaczy trzeba bedzie zrobic kilka fotek w tyl ;) A mysle, ze i za miesiac, jak brzuch wciagne, to moge udawac I trymestr ;)
    lepiej nie wciągaj
    niech maluszek ma luz :)

Pusurek, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witajcie
    Miśku jestem tylko nie odzywam się, bo parę razy mi się oberwało i nie chciało mi się dalej dyskutować. Nie mam nic do powiedzenia popartego badaniami i publikacjami naukowymi więc nie chcę nikogo wprowadzać w błąd.
    A tak poza tym mam wszystko w dupie. ;-)
    To,ze masz w dupie to rozumiem, ale zawsze madrze mowisz a wymiana opinii, pogladow jest wskazana. Przynajmniej nie jest tak lukrowo jak kolorek na ovu:-)

Reni, Iwone, bliska77, megan8, Bursztyn, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Bardzo zacna postawa! ;)

malgos741 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witajcie
    Miśku jestem tylko nie odzywam się, bo parę razy mi się oberwało i nie chciało mi się dalej dyskutować. Nie mam nic do powiedzenia popartego badaniami i publikacjami naukowymi więc nie chcę nikogo wprowadzać w błąd.
    No a mnie ostatnio objechałaś za białko kurze, że nie naukowe - a ja jakos to przeżyłam...:) Reni coś z Ciebie para uszła...:) Czy M nie wyjechał? Bo widzę, że zdążył z bzykosercami...

Reni, bliska77, Bursztyn, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień doberek znad serka białego z papryką i razowego chlebka :)
    chyba się wreszcie zmobilizuję i firanki obszyję bo mam taki fajny szyfon z Leroy

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    A ja tyje rownomiernie wszedzie , nawet piety i paluchy u stop robia sie pulchniutkie i jak chudne to tez rownomiernie. Tak wiec zakamuflowac nie mam jak.

Zaczelam sie zastanawiac, jak wyglada tyjaca pieta. Z naukowego punktu widzenia, to moze byc ciekawe zjawisko ;)
    Podeslesz fotki? ;)

polarmiś, Mango, Bursztyn, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja podobnie jak Polarmis - tyję wszędzie, ale najbardziej brzuch i tyłek, potem uda....cycki na końcu niestety... Teraz mam fajne, bo bolą i są tkliwe - zaokrąglone i wiecznie sterczące :) Szkoda, że nie na zawsze tak zostanie - już je widzę minutę po karmieniu...;)

samira, bliska77, Bursztyn, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ha!
    ale ja mam czasami baardzo sprzeczne poglądy
    bo tak
    jestem za aborcją
    jestem za pozostawianiem dzieci w szpitalu jak osoba, która je urodziła ich nie chce
    jestem za pobieraniem zasiłków, bo dlaczego nie
    i jakby mi Pańswto coś dawało i mi się należało, bo tak wynikałoby z przepisów to dlaczego nie miałabym skorzystać
    i jakby mi się teraz nie udało zajść w ciążę a w wieku 50 lat tak to czemu nie
    i gender mi zwisa..
    w Boga wierzę, kościoła i panów w sukienkach nie lubię
    płacę zusy, na nfzety i za prywatne leczenie więc jak uda mi się coś na boku załatwić w państwowej służbie zdrowia bez kolejki to też nie mam skrupułów..
    jak żyć

polarmiś wrote:
    To,ze masz w dupie to rozumiem, ale zawsze madrze mowisz a wymiana opinii, pogladow jest wskazana. Przynajmniej nie jest tak lukrowo jak kolorek na ovu:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 11:56

Iwone, samira, Simba, bliska77, megan8, Mango, inessa, Niuta, mysza1975, malgos741, Monia37, Andzia33, Mega, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    reni się rozkręca...;)

Reni, Mango, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale Ty przyjęłaś na klatę moją opinię na ten temat nie robiłaś z siebie męczennicy i poszkodowanej a mi o to chodzi.. ktoś atakuje moje poglądy i za chwilę pisze, że jest poszkodowany
    ale chyba masz rację uszła ze mnie para.. parę razy się we mnie zagotowało ;-) musiałam się wyciszyć..co nie znaczy, że Was nie czytałam .. byłam na bieżąco
    M wyjechał ale przed wyjazdem wpadł do domu jeszcze ;-) no i robiłam testy owu więc zdążył wrócić w neidzielę
    teraz czekam
    Bozia3 wrote:
    No a mnie ostatnio objechałaś za białko kurze, że nie naukowe - a ja jakos to przeżyłam...:) Reni coś z Ciebie para uszła...:) Czy M nie wyjechał? Bo widzę, że zdążył z bzykosercami...

Bozia3, samira, bliska77, Pusurek, megan8, Mango, Bursztyn, inessa, Niuta, Parka, malgos741, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja niestety jak tyję to wyglądam jak ludzik z kasztanów..
    powinnam zmienić nick na "Kasztanka"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 12:24

Iwone, polarmiś, bliska77, megan8, paszczakin, inessa, Niuta, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• DAGI Ekspertka

Wysłany: 21 stycznia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak tyje to najpierw idzie w upa i pośladki. Później robi mi sie na brzuchu :"za duża skóra;)" Piersi- niestety nigdy i wciaż maja ok 85 cm...
    A jak chudnę- właśnie dzis widzę- spłaszczyło mi brzuch, wręcz wklęsło, za 4 dni mierze uda i biodra.

Ide ćwiczyć:
    Kto ze mną rusza z Chodakowską?

polarmiś, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.:(
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dagi ja chętnie bo codziennie się przymierzam ale moja kanapa ma na mnie bardzo duży wpływ ;-) co zrobić? to nie równa walka

Iwone, samira, paszczakin, polarmiś, bliska77, inessa, Niuta, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky - pomimo wszystko trzymam kciuki

Ja też piję kawę rano - nie mogę się oprzeć. Kupiłam jedną z cykorią i drugą parzoną bezkofeinową - ale to takie pierdu pierdu. Rano muszę jedną normalną. Wcześniej piłam 4-5 dziennie - dlatego teraz nie mogę całkiem odstawić...

bliska77, megan8, grosza, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ha!
    bo tak
    jestem za aborcją
    jestem za pozostawianiem dzieci w szpitalu jak osoba, która je urodziła ich nie chce
    i jakby mi Pańswto coś dawało i mi się należało, bo tak wynikałoby z przepisów to dlaczego nie miałabym skorzystać
    i gender mi zwisa..
    płacę zusy, na nfzety i za prywatne leczenie więc jak uda mi się coś na boku załatwić w państwowej służbie zdrowia bez kolejki to też nie mam skrupułów..
    jak żyć

Zgadzam sie z toba w kazdym punkcie (tak, nawet w tym dotyczacym zasilkow, o ile nie jest to celowe kretactwo)
    Skoro narzekamy to ja powiem, ze wkurwia mnie na forum odwracanie kota ogonem, nagle zmienianie tematu, oraz stwierdzenia kategoryczne i naduzywanie frazesow w stylu Paolo Coelho (nie znosze typa): "Jak nie mozesz zawrocic to idz naprzod"
    I wcale nie mam PMSa :)

paszczakin, polarmiś, samira, bliska77, Reni, megan8, Bursztyn, inessa, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ha!
    bo tak
    jestem za aborcją
    i gender mi zwisa..
    jak żyć[/QUOTE

To wszystko jak ja oprocz wiary.

bliska77, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja niestety jak tyję to wyglądam jak ludzi z kasztanów..
    powinnam zmienić nick na "Kasztanka"
    Uff humor wrocil. Taka cie lubie!

bliska77, Simba, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ha!
    bo tak
    jestem za aborcją
    i gender mi zwisa..
    jak żyć
    Reni, nie wiem czy dla Ciebie to istotne ale w bardzo wielu punktach zgadzam się z Tobą, właściwie w zdecydowanej większości a nawet w niektórych mam bardziej radykalne poglądy ale te juz zostawie dla siebie ;-)

samira, Simba, Reni, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa no i gitarra :-)

bliska77, Simba, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Reni wrote:
    ha!
    bo tak
    jestem za aborcją
    i gender mi zwisa..
    jak żyć[/QUOTE

To wszystko jak ja oprocz wiary.
    otóż to ;-)

polarmiś lubi tę wiadomość

‹‹ 2182 2183 2184 2185 2186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ