35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
lepiej nie wciągajPusurek wrote:Temat wielkosci brzucha dzis?

U mnie brzucha zero jeszcze, chyba dlatego, ze go nigdy nie bylo
w sensie tluszczu 
A moj mezczyzna, zapalony pstrykacz zdjec, obiecal zrobienie projektu " brzuch", czyli fotki brzucha ( mozliwe ze nawet ze mna ) co miesiac. Do tego filmik w formie time lapsa.
No i zadna fotka nie zostala jeszcze wykonana, a belly mowi, ze to podobno poczatek 3 miesiaca.
Znaczy trzeba bedzie zrobic kilka fotek w tyl
A mysle, ze i za miesiac, jak brzuch wciagne, to moge udawac I trymestr 
niech maluszek ma luz
Pusurek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo,ze masz w dupie to rozumiem, ale zawsze madrze mowisz a wymiana opinii, pogladow jest wskazana. Przynajmniej nie jest tak lukrowo jak kolorek na ovu:-)Reni wrote:Witajcie
Miśku jestem tylko nie odzywam się, bo parę razy mi się oberwało i nie chciało mi się dalej dyskutować. Nie mam nic do powiedzenia popartego badaniami i publikacjami naukowymi więc nie chcę nikogo wprowadzać w błąd.
A tak poza tym mam wszystko w dupie.
Reni, Iwone, bliska77, megan8, Bursztyn, inessa, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No a mnie ostatnio objechałaś za białko kurze, że nie naukowe - a ja jakos to przeżyłam...Reni wrote:Witajcie
Miśku jestem tylko nie odzywam się, bo parę razy mi się oberwało i nie chciało mi się dalej dyskutować. Nie mam nic do powiedzenia popartego badaniami i publikacjami naukowymi więc nie chcę nikogo wprowadzać w błąd.
A tak poza tym mam wszystko w dupie.
Reni coś z Ciebie para uszła...
Czy M nie wyjechał? Bo widzę, że zdążył z bzykosercami...
Reni, bliska77, Bursztyn, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:A ja tyje rownomiernie wszedzie , nawet piety i paluchy u stop robia sie pulchniutkie i jak chudne to tez rownomiernie. Tak wiec zakamuflowac nie mam jak.
Zaczelam sie zastanawiac, jak wyglada tyjaca pieta. Z naukowego punktu widzenia, to moze byc ciekawe zjawisko
Podeslesz fotki?
polarmiś, Mango, Bursztyn, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja podobnie jak Polarmis - tyję wszędzie, ale najbardziej brzuch i tyłek, potem uda....cycki na końcu niestety... Teraz mam fajne, bo bolą i są tkliwe - zaokrąglone i wiecznie sterczące
Szkoda, że nie na zawsze tak zostanie - już je widzę minutę po karmieniu...
samira, bliska77, Bursztyn, inessa, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ha!
ale ja mam czasami baardzo sprzeczne poglądy
bo tak
jestem za aborcją
jestem za pozostawianiem dzieci w szpitalu jak osoba, która je urodziła ich nie chce
jestem za pobieraniem zasiłków, bo dlaczego nie
i jakby mi Pańswto coś dawało i mi się należało, bo tak wynikałoby z przepisów to dlaczego nie miałabym skorzystać
i jakby mi się teraz nie udało zajść w ciążę a w wieku 50 lat tak to czemu nie
i gender mi zwisa..
w Boga wierzę, kościoła i panów w sukienkach nie lubię
płacę zusy, na nfzety i za prywatne leczenie więc jak uda mi się coś na boku załatwić w państwowej służbie zdrowia bez kolejki to też nie mam skrupułów..
jak żyć
polarmiś wrote:To,ze masz w dupie to rozumiem, ale zawsze madrze mowisz a wymiana opinii, pogladow jest wskazana. Przynajmniej nie jest tak lukrowo jak kolorek na ovu:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 11:56
Iwone, samira, Simba, bliska77, megan8, Mango, inessa, Niuta, mysza1975, malgos741, Monia37, Andzia33, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
ale Ty przyjęłaś na klatę moją opinię na ten temat nie robiłaś z siebie męczennicy i poszkodowanej a mi o to chodzi.. ktoś atakuje moje poglądy i za chwilę pisze, że jest poszkodowany
ale chyba masz rację uszła ze mnie para.. parę razy się we mnie zagotowało
musiałam się wyciszyć..co nie znaczy, że Was nie czytałam .. byłam na bieżąco
M wyjechał ale przed wyjazdem wpadł do domu jeszcze
no i robiłam testy owu więc zdążył wrócić w neidzielę
teraz czekam
Bozia3 wrote:No a mnie ostatnio objechałaś za białko kurze, że nie naukowe - a ja jakos to przeżyłam...
Reni coś z Ciebie para uszła...
Czy M nie wyjechał? Bo widzę, że zdążył z bzykosercami...
Bozia3, samira, bliska77, Pusurek, megan8, Mango, Bursztyn, inessa, Niuta, Parka, malgos741, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja niestety jak tyję to wyglądam jak ludzik z kasztanów..
powinnam zmienić nick na "Kasztanka"Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 12:24
Iwone, polarmiś, bliska77, megan8, paszczakin, inessa, Niuta, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja jak tyje to najpierw idzie w upa i pośladki. Później robi mi sie na brzuchu :"za duża skóra;)" Piersi- niestety nigdy i wciaż maja ok 85 cm...
A jak chudnę- właśnie dzis widzę- spłaszczyło mi brzuch, wręcz wklęsło, za 4 dni mierze uda i biodra.
Ide ćwiczyć:
Kto ze mną rusza z Chodakowską?
polarmiś, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
Dagi ja chętnie bo codziennie się przymierzam ale moja kanapa ma na mnie bardzo duży wpływ
co zrobić? to nie równa walka
Iwone, samira, paszczakin, polarmiś, bliska77, inessa, Niuta, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky - pomimo wszystko trzymam kciuki
Ja też piję kawę rano - nie mogę się oprzeć. Kupiłam jedną z cykorią i drugą parzoną bezkofeinową - ale to takie pierdu pierdu. Rano muszę jedną normalną. Wcześniej piłam 4-5 dziennie - dlatego teraz nie mogę całkiem odstawić...
bliska77, megan8, grosza, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ha!
bo tak
jestem za aborcją
jestem za pozostawianiem dzieci w szpitalu jak osoba, która je urodziła ich nie chce
i jakby mi Pańswto coś dawało i mi się należało, bo tak wynikałoby z przepisów to dlaczego nie miałabym skorzystać
i gender mi zwisa..
płacę zusy, na nfzety i za prywatne leczenie więc jak uda mi się coś na boku załatwić w państwowej służbie zdrowia bez kolejki to też nie mam skrupułów..
jak żyć
Zgadzam sie z toba w kazdym punkcie (tak, nawet w tym dotyczacym zasilkow, o ile nie jest to celowe kretactwo)
Skoro narzekamy to ja powiem, ze wkurwia mnie na forum odwracanie kota ogonem, nagle zmienianie tematu, oraz stwierdzenia kategoryczne i naduzywanie frazesow w stylu Paolo Coelho (nie znosze typa): "Jak nie mozesz zawrocic to idz naprzod"
I wcale nie mam PMSa
paszczakin, polarmiś, samira, bliska77, Reni, megan8, Bursztyn, inessa, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ha!
bo tak
jestem za aborcją
i gender mi zwisa..
jak żyć[/QUOTE
To wszystko jak ja oprocz wiary.
bliska77, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni, nie wiem czy dla Ciebie to istotne ale w bardzo wielu punktach zgadzam się z Tobą, właściwie w zdecydowanej większości a nawet w niektórych mam bardziej radykalne poglądy ale te juz zostawie dla siebieReni wrote:ha!
bo tak
jestem za aborcją
i gender mi zwisa..
jak żyć
samira, Simba, Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:otóż toReni wrote:ha!
bo tak
jestem za aborcją
i gender mi zwisa..
jak żyć[/QUOTE
To wszystko jak ja oprocz wiary.
polarmiś lubi tę wiadomość