35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a to mój ulubiony motyl..posłuchajcie
http://www.mam.abc.pl/
to kwintesencja tego co myślę
to jak jadę windą i gość na mnie kaszle, czy muszę rozłożyć łóżko, czy mogę sobie posolić ubranie..to również mam w dupie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 12:47
megan8, Simba, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:A ja lubię filozoficzne wywody Coelho - w wielu rzeczach się z nim zgadzam - choć wiem - że w "wyższych kręgach" uważa się go za głupka od chińskich ciasteczek z wróżbami..
A mnie zmeczyl juz troche, na poczatku chlonelam go ja gabka, ale potem przyszlo znuzenie i tak zostalo
Uwielbiam np. Pilcha i jutro sie wybieram na "Pod mocnym aniolem". Bylyscie juz?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:
Uwielbiam np. Pilcha i jutro sie wybieram na "Pod mocnym aniolem". Bylyscie juz?) To nie jest dla mnie kinowe kino....
bliska77, Pusurek, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Nie byłam - oglądnę, jak już będzie w sieci - dla mnie to film na wieczór przy piwie w domu (ewentualnie teraz przy grejpfrucie...
) To nie jest dla mnie kinowe kino....
A ja sie nie moge doczekac polskiego filmu w polskim kinie, ale chyba sie moge zgodzic, ze to moze nie byc film kinowy.
A wybieram sie na 18.30, zeby miec pewnosc, ze o 21 nie zasne w kinie -
nick nieaktualnyReni wrote:przykre..ale ja też nie chodzę na polskie filmy do kina..
dla mnie strata kasy ..też wolę obejrzeć w domu
Ja wszystkie polskie filmy musze ogladac w domuI jak mam okazje obejrzec polska premiere w kinie ( co zdarza sie bardzo rzadko )to robie to chetnie
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:to trochę za mało - żeby przeżyć zdrowo życie, trzeba jeszcze uwierzyć w co najmniej parę innych osób - np. męża..
Zosie samosie daleko nie zajdą...
na serio?
za mąż wyszłam rok temu
do tej pory osiągnełam co planowałam, m in skończyłam studia i wybudowałam dom (sama)....już pomijając fakt że udało mi się wyjść z choroby (jak narazie)
z tymi mężami różnie bywaParka, Viv78, Andzia33, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:na serio?
za mąż wyszłam rok temu
do tej pory osiągnełam co planowałam, m in skończyłam studia i wybudowałam dom (sama)....już pomijając fakt że udało mi się wyjść z choroby (jak narazie)
z tymi mężami różnie bywa. To trzeba było dalej być samą w tym domu, z wykształceniem itp...Jednak jak widać pragnęłaś czegoś więcej - dlatego mówię, że w inną osobę też trzeba wierzyć - musiałaś uwierzyć w jakiegoś faceta, niedługo będziesz musiała uwierzyć w swoje dziecko - żeby wyrosło na zdrowe i silne z Twoim wsparciem, zaufaniem i wiarą w niego - bo inaczej go zamęczysz...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 13:01
Reni, Bursztyn, Simba, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Mi sie pdobal Alchemik no ake to klasyka i Zahir.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 13:01
samira lubi tę wiadomość