35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztynku, nigdy nie piłam kawy orkiszowej
, muszę sie skusić.
Caffe a jak u Ciebie z kawą? ja mimo rad mojej koleżanki, piję codziennie rano, tylko na początku odrzucało mnie od kawy.
tez mam pracę taką, gdzie nie rzucam sie w oczy, chyba że ktoś sie przygląda podczas gdy idę korytarzem, póki co jeden facet wypatrzył i zapytał czy może gratulować...spodnie noszę normalne tylko nie zapinam na zamek, bo juz zbyt uciskają, na razie na zamek naszyłam sobie owych jeszcze nie kupuję, figura już trochę mi sie zmieniła, w ciaży z córka miałam brzuch ciut wiekszy niż teraz w 6tym miesiacu, ale podobno drugą i kolejną ciążę szybciej widać, bo macica i cała reszta już jest rozciągnięta i mniej czasu organizm na to potrzebuje niż przy pierwszej. mam nadzieję ze wielorybem nie będę...Bursztyn, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:hej dziewczęta
odważyłam się dziś zatestować, no i zonk
@ planowana na piątek, niby wszystko możliwe ale jakoś mi już smutno
Boziu trzymam kciuki za usg, chociaż WIEM że będzie dobrze!
czy ktoś jeszcze finiszuje teraz ze mną?
kciukam za wszystkiebo moim zdaniem za wczesnie na test. Do piatku kawal czasu, nie spisuj jeszcze cyklu na straty.
Lucky, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Bursztynku, nigdy nie piłam kawy orkiszowej
, muszę sie skusić.
Caffe a jak u Ciebie z kawą? ja mimo rad mojej koleżanki, piję codziennie rano, tylko na początku odrzucało mnie od kawy.
tez mam pracę taką, gdzie nie rzucam sie w oczy, chyba że ktoś sie przygląda podczas gdy idę korytarzem, póki co jeden facet wypatrzył i zapytał czy może gratulować...spodnie noszę normalne tylko nie zapinam na zamek, bo juz zbyt uciskają, na razie na zamek naszyłam sobie owych jeszcze nie kupuję, figura już trochę mi sie zmieniła, w ciaży z córka miałam brzuch ciut wiekszy niż teraz w 6tym miesiacu, ale podobno drugą i kolejną ciążę szybciej widać, bo macica i cała reszta już jest rozciągnięta i mniej czasu organizm na to potrzebuje niż przy pierwszej. mam nadzieję ze wielorybem nie będę...bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:to kolaz artystyczny
patent opracowany z czasów ciaży z córką, wtedy spodnie ciażowe założyłam dopiero ok 7go miesiaca, teraz pewnie za miesiac będę musiała sie na takowe przerzucić
Bursztyn, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTemat wielkosci brzucha dzis?
U mnie brzucha zero jeszcze, chyba dlatego, ze go nigdy nie bylow sensie tluszczu
A moj mezczyzna, zapalony pstrykacz zdjec, obiecal zrobienie projektu " brzuch", czyli fotki brzucha ( mozliwe ze nawet ze mna ) co miesiac. Do tego filmik w formie time lapsa.
No i zadna fotka nie zostala jeszcze wykonana, a belly mowi, ze to podobno poczatek 3 miesiaca.
Znaczy trzeba bedzie zrobic kilka fotek w tylA mysle, ze i za miesiac, jak brzuch wciagne, to moge udawac I trymestr
bliska77, EwaT, samira, megan8, Niuta, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Oj Megan jak ja Ci zazdrosze, pamietam jak moj synek wisial przez pierwszy rok przy cycu, prawie caly czas. Proby smoczka, butelki nie powiodly sie. Satysfakcjonowal go tylko maminy cyc, najlepie caly czas!!! Spal na mnie- w tym okresie naoogladalam sie sporo filmow!!!! Wspaniale chwile, zazdorszczę. Niech chlopy sprzataj i gotuja a ty lulaj, cycaj i ciesz sie. Chodakowska nie ucieknie.
W 100% popieram!!!to wspaniały czas, pamięta się przez całe życie, inne rzeczy mogą poczekać
bliska77, EwaT, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Bursztynku, nigdy nie piłam kawy orkiszowej
, muszę sie skusić.
tez mam pracę taką, gdzie nie rzucam sie w oczy, chyba że ktoś sie przygląda podczas gdy idę korytarzem, póki co jeden facet wypatrzył i zapytał czy może gratulować...spodnie noszę normalne tylko nie zapinam na zamek, bo juz zbyt uciskają, na razie na zamek naszyłam sobie owych jeszcze nie kupuję, figura już trochę mi sie zmieniła, w ciaży z córka miałam brzuch ciut wiekszy niż teraz w 6tym miesiacu, ale podobno drugą i kolejną ciążę szybciej widać, bo macica i cała reszta już jest rozciągnięta i mniej czasu organizm na to potrzebuje niż przy pierwszej. mam nadzieję ze wielorybem nie będę...
Piję jedną kawę dziennie, czyli tak jak zawsze, lekarz mi pozwolił pić, więc nie mam dylematównajgorzej jest gdy ktoś pije sporo, a potem przestaje i powoduje to wstrząs dla organizmu.
Na początku brzuch mi szybko rósł i myślałam, że jak tak dalej pójdzie, to będzie ze mnie kulka. Ale teraz jest ok. W ciążowych ciuchach (spodnie, getry)chodzę już od dawna, bo nie dało rady w nic innego się wcisnąć bo u mnie ani doopy, ani brzucha nie było, więc wszystko co przyrosło w ciązy spowodowało, ze ciuchy się nie nadawały.
Ale specjalnie (poza gaciami) nic nie kupuję, bo co potem z tym zrobię. Teraz jest sporo ciuchów, które można wykorzystać i normalnie i w ciązy, więc problemu nie ma.bliska77 lubi tę wiadomość
-
LUCKY- przykro mi
Dziewczyny- jak któraś oglada moje zdjecia z ciaży to widziała kiedy u mnie było widać brzuch
z synem w 20tc miałam plus 2 cm w brzuchu, przy porodzie 80 cm i nikt nie wiedział,że jestem w ciaży, nawet wykładowcy, bo konczyłam wtedy studia. I jak dzis pamietam jak zadzwoniłam do profesorki,że nie przyjdę na ostani egzamin, bo zaczełam krwawic i jade rodzić. Jakie było jej zdziwienieMyślała,że kamienie bedę rodzić..A na studiach dziennych było 18 osób, wiec byłam dobrze widoczna codziennie
Z Ania w 21tc poszłam na USG połówkowe i kobieta do mnie,że przeprasza,że ona robi tylko połówkowe, nie genetyczne w 12tc. Nie wierzyła,że ja juz ponad 20tc. Fakt na wadze plus 10kg, ale w brzuchu może 4-5 cm wiecej, czyli ok 73cmBrzuch widać było od 26tc.
witam sie z rana
caffe, bliska77, samira, Bursztyn, grosza, inessa, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Miśku jestem tylko nie odzywam się, bo parę razy mi się oberwało i nie chciało mi się dalej dyskutować. Nie mam nic do powiedzenia popartego badaniami i publikacjami naukowymi więc nie chcę nikogo wprowadzać w błąd.
A tak poza tym mam wszystko w dupie.bliska77, polarmiś, EwaT, Pusurek, Iwone, samira, megan8, Mango, inessa, Niuta, Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Witajcie
Miśku jestem tylko nie odzywam się, bo parę razy mi się oberwało i nie chciało mi się dalej dyskutować. Nie mam nic do powiedzenia popartego badaniami i publikacjami naukowymi więc nie chcę nikogo wprowadzać w błąd.
A tak poza tym mam wszystko w dupie.
udzielaj sie udzielaj i niczym się nie przejmujReni, Mango, Bursztyn, inessa, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość