35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:uuuuuuuuuuuu długo
najbardziej intensywnie przez 10 lat w UK
mnóóóóóstwo butelek.....i wyobraz sobie że mam dobre wyniki wątrobowe co Ty na to?szczęśliwa 2, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaki dyskusje tutaj dzisiaj i tematy łał
Szczęśliwa dziekujea mnie mdli cały dzień i w nocy od wczoraj wrażliwosć na zapachy, wzdecia,zaparcia i zgaga
ale cóż czego sie nie zniesie dla Maleństwa
Myszonek, szczęśliwa 2, Bursztyn, Alis, samira, malgos741, Iwone, bliska77, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Miłej resztki wieczoru i spokojnej nocy
ja zmykam na film (nie wiem,co mąż włączy),
a potem trzeba będzie odpocząć, żeby się nie zmęczyć jutrzejszym treningiem(już ledwo dycham na myśl o nim) ;P
Do miłego !!!EwaT, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:bardzo fajnie bylo
chetnie powtorke zrobilabym- przy nastepnym przyjezdzie do Krakowa
a co do alko - to też mam trochę słabość i lubię- nie zaznaczałam zwykle na ovu wykresach, bo wyszło by więcej alkoholu, niż kwasu foliowego, witamin, clo i dupka razem wziętych...EwaT, Bursztyn, malgos741, polarmiś, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Moje małe ma łebek i rączki i nóżki
i całe 8 centymerów. Byłam dziś na wizycie
Pusurek, EwaT, slash, samira, Bursztyn, Mango, malgos741, paszczakin, mysza1975, Iwone, polarmiś, bliska77, megan8, gosia7122, Niuta, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jak robisz takie pomidory?
normalnie
pomidory na ćwiartki, czosnek posiekany do smaku, sól, pieprz polewam oliwą i wstawiam do rozgrzanego piekarnika, czasem pod koniec pieczenia przyprósze parmezanem lub normalnym żóltym serem, do tego pajda świeżego chlebkaBursztyn, paszczakin, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:normalnie
pomidory na ćwiartki, czosnek posiekany do smaku, sól, pieprz polewam oliwą i wstawiam do rozgrzanego piekarnika, czasem pod koniec pieczenia przyprósze parmezanem lub normalnym żóltym serem, do tego pajda świeżego chlebka
Zmykam dziewczyny, do jutra
Kolorowych snów Wam życzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 21:01