35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:bolesny? eee....

kiedyś się obudziłam z murzynką przy boku
po pijaku wydawała mi sie szalenie atrakcyjna
to był jeden z najgorszych poranków w moim życiu
chyba przez całe 3 dni nie piłam po tym incydencie
Bursztyn, grosza, szczęśliwa 2, polarmiś, Reni, paszczakin, Bozia3, mysza1975, Iwone, Niuta, Parka, Andzia33, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ewa, rozwalilas mnie tymEwaT wrote:kiedyś się obudziłam z murzynką przy boku
po pijaku wydawała mi sie szalenie atrakcyjna
to był jeden z najgorszych poranków w moim życiu
chyba przez całe 3 dni nie piłam po tym incydencie
przysiegam, siedze i placze ze smiechu 
ale chyba nie bylo az tak zle, skoro nie pilas tylko 3 dni
You made my day!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 19:38
EwaT, bliska77, polarmiś, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
zastanawiam sie czy lepiej by nam to szło po alko czy jednak na trzeźwoBursztyn wrote:widzisz, jednak masz te partykularne inklinacje do naukowosci

bo mam inklinacje do alko ale teraz chwilowo wstrzymana
Bursztyn, bliska77, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ewa to też jakby rozmowa tylko czasami może z mniejszym użyciem słów , moze za to wiecej krzykówEwaT wrote:rozmowy może i tak
ale w moim przypadku kiedy byłam singielką w Londynie na rozmowach sie nie kończyło...i to był ten bolesny aspekt

cos jakby pantomima ???
EwaT, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
mysle ze i tak i tak szlo by bardzo dobrzeszczęśliwa 2 wrote:zastanawiam sie czy lepiej by nam to szło po alko czy jednak na trzeźwo
bo mam inklinacje do alko ale teraz chwilowo wstrzymana

ja tez czuje duzy pociag do %
bliska77, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ale mam kondyche 15 minut cwiczen i padam na twarz, zadyszka i jezyk do kolan. Porazka . Jutro pocwicze 20 minut
może będzie lepiej no chyba ze nie rusze sie od zakwasów

Zmykam zrobic sobie jedzonko na jutro do pracy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 19:46
bliska77, szczęśliwa 2, Myszonek, Pusurek, Alis, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
rzeczywiscie, przeciez to wszystko dla zdrowiaszczęśliwa 2 wrote:jesli Bursztyn ma jak ja inklinacje do alko ??? to może ,a co endometrium trzeba wspomóc żeby na 31 .01 było superowe

Ewa, Ty pisalas ze na Twoje doskonale endometrium dlugo pracowals, nawet murzynce musialas sie poswiecic
ale za to jaka nagroda
szczęśliwa 2, Iwone, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
i tak jestes dobraslash wrote:Ale mam kondyche 15 minut cwiczen i padam na twarz, zadyszka i jezyk do kolan. Porazka . Jutro pocwicze 20 minut
może będzie lepiej no chyba ze nie rusze sie od zakwasów

Zmykam zrobic sobie jedzonko na jutro do pracy
ja padlam po 5 min....
szczęśliwa 2, Myszonek, Nati74, Iwone lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:przesadzam ze nie pije juz 3 dni, czy moze ze ta murzynka nie byla taka brzydka, czy ze przesadzasz z piciem?

Murzynka była spoko tylko mnie już rano chuć pzreszła a jej nie..
jakoś musiałam sie jej pozbyć
na trzezwo jestem hetero jednak i jakiś niesmak pozostał stąd ta 3 dniowa abstynencja która przy ilościach wtedy wychylanych była naprawde długa
szczęśliwa 2, bliska77, polarmiś, Bursztyn, samira, Reni, Bozia3, Iwone, Niuta, iwcia77 lubią tę wiadomość