35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:bolesny? eee....
kiedyś się obudziłam z murzynką przy boku
po pijaku wydawała mi sie szalenie atrakcyjna
to był jeden z najgorszych poranków w moim życiu
chyba przez całe 3 dni nie piłam po tym incydencieBursztyn, grosza, szczęśliwa 2, polarmiś, Reni, paszczakin, Bozia3, mysza1975, Iwone, Niuta, Parka, Andzia33, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:kiedyś się obudziłam z murzynką przy boku
po pijaku wydawała mi sie szalenie atrakcyjna
to był jeden z najgorszych poranków w moim życiu
chyba przez całe 3 dni nie piłam po tym incydencieprzysiegam, siedze i placze ze smiechu
ale chyba nie bylo az tak zle, skoro nie pilas tylko 3 dni
You made my day!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 19:38
EwaT, bliska77, polarmiś, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:widzisz, jednak masz te partykularne inklinacje do naukowosci
bo mam inklinacje do alko ale teraz chwilowo wstrzymanaBursztyn, bliska77, polarmiś, megan8 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:rozmowy może i tak
ale w moim przypadku kiedy byłam singielką w Londynie na rozmowach sie nie kończyło...i to był ten bolesny aspekt
cos jakby pantomima ???EwaT, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:zastanawiam sie czy lepiej by nam to szło po alko czy jednak na trzeźwo
bo mam inklinacje do alko ale teraz chwilowo wstrzymana
ja tez czuje duzy pociag do %
bliska77, szczęśliwa 2, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ale mam kondyche 15 minut cwiczen i padam na twarz, zadyszka i jezyk do kolan. Porazka . Jutro pocwicze 20 minut
może będzie lepiej no chyba ze nie rusze sie od zakwasów
Zmykam zrobic sobie jedzonko na jutro do pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 19:46
bliska77, szczęśliwa 2, Myszonek, Pusurek, Alis, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:jesli Bursztyn ma jak ja inklinacje do alko ??? to może ,a co endometrium trzeba wspomóc żeby na 31 .01 było superowe
Ewa, Ty pisalas ze na Twoje doskonale endometrium dlugo pracowals, nawet murzynce musialas sie poswiecicale za to jaka nagroda
szczęśliwa 2, Iwone, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:Ale mam kondyche 15 minut cwiczen i padam na twarz, zadyszka i jezyk do kolan. Porazka . Jutro pocwicze 20 minut
może będzie lepiej no chyba ze nie rusze sie od zakwasów
Zmykam zrobic sobie jedzonko na jutro do pracyja padlam po 5 min....
szczęśliwa 2, Myszonek, Nati74, Iwone lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:przesadzam ze nie pije juz 3 dni, czy moze ze ta murzynka nie byla taka brzydka, czy ze przesadzasz z piciem?
Murzynka była spoko tylko mnie już rano chuć pzreszła a jej nie..
jakoś musiałam sie jej pozbyć
na trzezwo jestem hetero jednak i jakiś niesmak pozostał stąd ta 3 dniowa abstynencja która przy ilościach wtedy wychylanych była naprawde długaszczęśliwa 2, bliska77, polarmiś, Bursztyn, samira, Reni, Bozia3, Iwone, Niuta, iwcia77 lubią tę wiadomość