35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Ja zrobiłam podobnie - i tylko na tym skorzystałam - a te pyskujące, roszczeniowe i warczące już od startu tracą na sympatii u personelu i tym bardziej gówno osiągają...
i też nie uważam darcie się nawet podczas porodu nie pomaga chociaż ja sobie popłakiwałam jak było ciężko ale tak cichutko tylko
a kiedyś mi mama opowiadała jak mnie rodziła ze w tym czasie rodziła tez cyganka i darła się jak wariatka ,na prawdę przeszkadzała i lekarzom i położnym nawet pacjentkom obok rodzącym i w pewnym momencie słychać trzask - dostałą w twarz od pewnej położnej bo ta już nie wytrzymała i przestała się drzeć ,chyba zdębiała po tym nagłym zwrocie akcji ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 18:52
EwaT, bliska77, szczęśliwa 2, Bozia3, malgos741, mysza1975, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Aga teraz piwka nie może - dopiero za rok - tymczasem zajmij się promotorem..
byc moze zajme sie mezemwlasnie jest w drodze z pracy, i ciekawe jakie ma rewelacje i plany podrozy do zaanonsowania. Przedwczoraj zaczelam nowy cykl, a 30/01 wypada owulka, wiec pomyslalam, ze tym razem sprobujemy
no chyba ze znowu wyjedzie...
bliska77, szczęśliwa 2, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tak, wiem, za rok
byc moze zajme sie mezemwlasnie jest w drodze z pracy, i ciekawe jakie ma rewelacje i plany podrozy do zaanonsowania. Przedwczoraj zaczelam nowy cykl, a 30/01 wypada owulka, wiec pomyslalam, ze tym razem sprobujemy
no chyba ze znowu wyjedzie...bliska77, Bursztyn, szczęśliwa 2, malgos741, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No mój mąż uwielbia wszelkie polskie filmy a w szczególności te starsze ale niektóre wymiatająPusurek wrote:Brawo za znajomosc starych polskich filmow! Musisz byc chyba taka stara jak ja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 19:07
bliska77, Pusurek, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:moim skromnym zdaniem powinno sie babe oblać wiadrem zimnej wody już po pierwszych 3 sek wrzasku a jak to nie pomoże to pierdzielnąć tortem w łeb jak na starych filmach z Chaplinem
Tylko skad by wzieli te torty?Musialby miec szpital jakis dobry uklad z najblizsza cukiernia, na codzienne dostawy tortow z duza ilosca bitej smietany
EwaT, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku, promotor, maz i to w odpowiednim czasie, bedziesz mialamz czego a raczej z kogo wybierac, przepraszam, ze zapytam ale spotkanie z promotorem tez wypada tak okolo 30 stycznia?
Bursztyn, szczęśliwa 2, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:Bursztyn, mąż robi zakwas wg tego przepisu:
http://www.zajadam.pl/wypieki/przepis-na-zakwas-zytni
juz sie zapoznalam, facet bardzo przystepnie caly proces opisal, jutro jak mi sie uda kupic make to biore sie do pracy
EwaT lubi tę wiadomość
-
agafbh wrote:Bursztynku, promotor, maz i to w odpowiednim czasie, bedziesz mialamz czego a raczej z kogo wybierac, przepraszam, ze zapytam ale spotkanie z promotorem tez wypada tak okolo 30 stycznia?
poczekam co maz powie, a potem bede ustalac daty
bliska77, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze raz pisze ,plan dają w każdym szpitalu ale to są pytania i się zakreśla interesującą nas odpowiedz ale jak pisałam ten plan zinterpretuje przebieg porodu i wszystko się może zmienić chociaż bym miała super lekarza i extra położną czego każdej was życzę
a jeśli chodzi o zaufanie do lekarza to trzeba mieć duże zaufanie ..ja mam mniejsze ze względu na tragedię jaka spotkała moją rodzinę prawie 5 lat temu ...coś podobnie jak z tymi bliźniaczkami (chodzi mi o zaniedbanie)...tylko inny oddział i mój brat miał 41 lat...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 19:08
bliska77, EwaT, Bursztyn, szczęśliwa 2, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Tylko skad by wzieli te torty?
Musialby miec szpital jakis dobry uklad z najblizsza cukiernia, na codzienne dostawy tortow z duza ilosca bitej smietany
ja bym starą kanapką rzuciła bez względu na konsekwencje, krewka jestem na ryczace babskie mordy
taki model powinien w chlewiku rodzić w warunkach wojennychsamira, bliska77, szczęśliwa 2, Iwone lubią tę wiadomość