X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • slash Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!
    U mnie robi się coraz zimniej i niestety pada.
    Ja ja ja chcę dołączyć i ćwiczyć z Chodakowską ,nawet kupiłam sobie nowe spodnie dresowe, jeszcze sportowy stanik potrzebuję no i może nowe buty, bo jak zapiszę się na fitnesss to mi się przydadzą.
    Chcę ćwiczyć choć ja też jestem z tych mało ruszających się.
    Paszczakin – fajna kuchnia.
    Witam nową – tu jest fajnie, choć nie zawsze się udzielam, ale mówię Ci samo podczytywanie dziewczyn uzależnia.
    A ja nie zdążyłam zobaczyć zdjęć Polarmisia
    Alis – Pusurek z tego co wiem dużo się rusza a w ciążę zaszła. Myślę że wszystko w granicach rozsądku i nie będzie miało niekorzystnego wpływu, chyba.
    Megan z czasem się wszystko zmieni, zobaczysz. I będziesz miała czas na inne rzeczy.

ale namnożyłyscie tych stron - dobra nadrabiam dalej :)

bliska77, Pusurek, szczęśliwa 2, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Tak, Bursztyn calkiem do rzeczy mowi, widocznie od promotora wyniosla nie tylko erotyczne sny ze stolem w roli glownej :-)
    wiedzialam, ze ta sprawa wyplynie w pewnym momencie ;)

bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja zrobiłam podobnie - i tylko na tym skorzystałam - a te pyskujące, roszczeniowe i warczące już od startu tracą na sympatii u personelu i tym bardziej gówno osiągają...:)

Zlote slowa, powinny byc wyryte nad kazda klinika poloznicza ;)

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    może lepiej, że wypłynęła - niż miała by jakieś ziarno zasiać...;)

bliska77, Bursztyn, szczęśliwa 2, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Wiesz co, co innego znajomosc swoich praw, a co innego sposob ich egzekwowania. Ja sobie spokojniutko lezalam plackiem, bo widzialam, ze polozne dwoia sie i troja, zeby ogarnac rodzace towarzycho. Nigdy nie bylam typem pepka swiata, ktory rzada, bo ma do tego prawo. I ja bylam zadowolona z mojego porodu. :)
    Pasurku czytaj ze zrozumieniem ,ja tez przecież napisałam ze w zły sposób je egzekwowała a Ty z kolei jakbyś sugerowała ze co to ona nawymyślała z tym porodem ,czego to on wymagała nadzwyczajnego a nie tylko w jaki sposób to robiła...tak sorry ale jakbyś się z niej tylko naśmiewała...na tym kończę :)

bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Bursztynku, nawet nie wiesz jak bardzo chcialabym sie z toba spotkac na piwku, jest jeszcze na tej mojej liscie kilka dziewczyn, nie bede wszystkich wymieniac coby swoich sympatii nie ujawniac ale powiem, ze Ty jestes zdecydowanie jedna z nich :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 18:26

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Zlote slowa, powinny byc wyryte nad kazda klinika poloznicza ;)
    mówię to też jako osoba, która na co dzień ma kontakt z ludźmi w pracy. Jeśli ktoś podejdzie i poprosi o załatwienie sprawy, bo był chory, czy coś tam bla bla bla - to ja rozmawiam, staram się pomóc i zwykle się udaje. Jak przyjdzie rozwrzeszczany babsztyl z pretensjami i roszczeniami...to się tylko uśmiecham i czekam, aż jad spłynie - i wiem, że taka osoba nic już u mnie nie załatwi..:) Myślę, że to działa w wielu dziedzinach życia..:)

bliska77, szczęśliwa 2, Bursztyn, Reni, malgos741, Iwone, mysza1975, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Z tym wchodzeniem w role na 100% w pejoratywnym znaczeniu, to rozumiem to tak, że jeśli matka wejdzie na 100% w swoją rolę - to nie znaczy, że jest w 100 procentach zaangażowana w macierzyństwo - wtedy, kiedy wykonuje swoje macierzyńskie powinności, ale też pozostaje w 100% procentach partnerką dla swojego faceta i w 100% oddaje się pracy zawodowej - bo akurat w tym momencie tym się zajmuje - to po prostu 100 procentowe zaangażowanie w sfery swojego życia. Negatywny wydźwięk o który chodziło Bursztynkowi - to chyba o to, że w 100% poświęca się macierzyństwu - a świat poza tym nie istnieje, nie jest ważny. Jako matka już rodząca ma postawę roszczeniową do całego personelu i założę się, że się do będzie ciągnęło już zawsze - potem będzie nie takie przedszkole, nauczycielki, a na koniec synowa czy zięć. To zafiksowane pierdzielnięte mamusie skupione tylko na własnym dziecku (w 100 procentach), latające za dziećmi z kanapkami itp. Nie mają już potem własnego życia, ambicji - wszystko w 100 procentach oddając dziecku...i to jest niebezpieczne - szczególnie dla dziecka - bo srał pies tą durną babę - ja to tak rozumiem..:)
    no wlasnie :)
    nadal mam przed oczami obraz mojej bylej tesciowej zakochanej w swoim -jak dla niej- swiezonarodzonym mimo ze 40 letnim synku, nie pozwalajacej podniesc mu siatki z zakupami ani tym bardziej walizki- zeby sobie palcow nie zespsul (pianista jest) o.O

bliska77, Bozia3, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zaszłam w cyklu, w którym postanowiłam się odchudzać w ostatniej chwili na sylwestra - codziennie prawie chodakowska plus maszyna vaku - więc ruch chyba jednak nie szkodzi...

bliska77, szczęśliwa 2, Bursztyn, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    slash wrote:
    Witajcie!
    U mnie robi się coraz zimniej i niestety pada.
    Ja ja ja chcę dołączyć i ćwiczyć z Chodakowską ,nawet kupiłam sobie nowe spodnie dresowe, jeszcze sportowy stanik potrzebuję no i może nowe buty, bo jak zapiszę się na fitnesss to mi się przydadzą.
    Chcę ćwiczyć choć ja też jestem z tych mało ruszających się.
    Paszczakin – fajna kuchnia.
    Witam nową – tu jest fajnie, choć nie zawsze się udzielam, ale mówię Ci samo podczytywanie dziewczyn uzależnia.
    A ja nie zdążyłam zobaczyć zdjęć Polarmisia
    Alis – Pusurek z tego co wiem dużo się rusza a w ciążę zaszła. Myślę że wszystko w granicach rozsądku i nie będzie miało niekorzystnego wpływu, chyba.
    Megan z czasem się wszystko zmieni, zobaczysz. I będziesz miała czas na inne rzeczy.

ale namnożyłyscie tych stron - dobra nadrabiam dalej :)

Kochana tu się ciężko pracuje!!!!

Myszonek, bliska77, szczęśliwa 2, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztynku, nawet nie wiesz jak bardzo chcialabym sie z toba spotkac na piwku, jest jeszcze na tej mojej liscie kilka dziewczyn, nie bede wszystkich wymieniac coby swoich sympatii nie ujawniac ale powiem, ze Ty jestes zdecydowanie jedna z nich :-)
    a ja byłam z Bursztynem na piwie... :-P

bliska77, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• szczęśliwa 2 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 11:43

polarmiś, bliska77, Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • slash Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do chlebków własnej roboty fajna sprawa, mam dwa przepisy od swojej teściowej, jeden na zakwasie, drugi bez zakwasu. I dawno ich nie piekłam. W zasadzie tego bez zakwasu ani razu. Teraz to nawet zakwasu nie mam. Ale dałąm przepis znajomym w pracy i bardzo chwalą. Poszukam przepisy to ewentualnie wrzucę. Zjadłam dopiero obiad i tak się zabieram żeby chwilę pocwiczyc z chodakowską - pierwszy raz.

Dagi Cwiczysz?

bliska77, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja zaszłam w cyklu, w którym postanowiłam się odchudzać w ostatniej chwili na sylwestra - codziennie prawie chodakowska plus maszyna vaku - więc ruch chyba jednak nie szkodzi...
    To zupelnie tak jak ja :-) tyle ze ja Chodakowska niekoniecznie preferuje :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 18:31

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff nadrobiłam, widzę widzę że robota wre. Pracujecie na maksa :)

Polarmisiu weszłam na str 2246 ale ten link mi się otwiera taka ogólna strona, nie ma Twoich fotek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 18:30

Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

klz98u696p33kjce.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 14:20

bliska77, Pusurek, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 11:51

bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a ja byłam z Bursztynem na piwie... :-P
    No i fajnie mialyscie :-)

polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość

• slash Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polarmisu daj mi 3 minutki to szybko je obejrzę i możesz pózniej usunąć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 18:33

klz98u696p33kjce.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja w zeszłym cyklu również się napociłam i dupa.

bliska77, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

‹‹ 2172 2173 2174 2175 2176 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ