35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:inessa wrote:Witajcie w nowym słonecznym dniu!
Dziewczyny po tym co tu dzis zaobserwowałam zanosi się po pierwsze na Świateczne serduszkowanie - powodzenia i duuuużo miłości życzę.
Po drugie zanosi się na nowe fasolki w naszym gronie.
Annamaria a może @ nie przyjdzie?! tak samo Sylwia 77 nigdy nic nie wiadomo
Po trzecie idzie wiosna bo śnieg się topi i słońce świeci.
Po czwarte dziękuje za wsparcie,bo jestem przerażona ilością papierów i dodatkowych wydatków bo za każda pierdołke w urzędach trzeba płacić mimo, ze i tak płacimy podatki no cóż.
Po piąte-cóż tu napisać? acha -jak się mają nasze ciężaróweczki?
Po szóste Megan Samira do roboty
Po siódme idą Swięta będą CUDA.
hehe i to jest optymistyczne nastawienie,tak trzymać
obys miala racje ze nie przyjdzie ,ale objawy sa jak na @inessa, samira, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga ja bardzo dobrze rozumiem ale wiesz trzeba się jakoś podbudować prawda?
Annamaria ja też mam objawy jak na @ ale dopóki jej nie ma jest nadzieja.
Dziewczyny muszę narazie kończyć muszę wyjść do usłyszenia później, buziakisamira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Aga ja bardzo dobrze rozumiem ale wiesz trzeba się jakoś podbudować prawda?
Annamaria ja też mam objawy jak na @ ale dopóki jej nie ma jest nadzieja.
Dziewczyny muszę narazie kończyć muszę wyjść do usłyszenia później, buziaki
papa do usłyszeniabliska77 lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Ach jeszcze jedno. Mam prośbę do Sylwi77 i Annymarii jakbyście założyły wykresy,żebyśmy potem może już niedługo cieszyć się z Wami zieloniutkim kolorem
chcialam wstawic ten wykres ale nie moge ,cos mi nie wychodzi,musze kombinowc albo poczekac za mezusiem.Cenne rady mile widziane -
Sylwia77 wrote:angela wrote:Sylwia77 wrote:Mam jeszcze pytanko do Was ,jak mierzycie sobie temperature?Pod językiem czy w pochwie?Z tego co czytałam to jeden i drugi sposób pomiaru jest dobry.Pozdrowionka:)
Ja mierzyłam w pochwie, ale mam specjalny termometr z miękką gumową końcówką
Chyba teżw taki zainwestuje,można go dostać w aptece?czy ściagałaś może przez neta? Jeżeli się nie uda wtym cyklu to od nowego zacznę pomiar w pochwie
Kupiłam w necie - jak będziesz potrzebować namiary to daj znać -
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Właśnie miałam małe spięcie z M on mało chodzi do urzędów do lekarzy i uważa , ze wszytsko mam dostać od zaraz a niestety tak nie jset. Właśnie stwierdził, że dziś mu się nie chce iść do śadu że pójdziemy kiedy indziej a na ten "głupi : papier czeka się dość długo. I co na uparctwo facetów nie ma rady !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czasami ciężko porozumieć się planecie Wenus z planetą Mars - u mnie dziś był problem , bo miał zawieźć pościel do magla - pytania typu jak? gdzie? o której? po co? - masakra!inessa lubi tę wiadomość
-
Sylwia77 wrote:angela jezeli mozesz to podaj prosze ,zamówie sobie zaraz w necie bo z tymi aptekami teraz to jest masakra,przeważnie nic nie mają na miejscu
znalazłam na allegro
namiary na firmę:
Magnesio
ul. Ugorek 8/113
31-456 KRAKÓW -
Sylwia77 wrote:Nie wiem czy mi wstawiło bo coś na forum zamula ,bede u siebie widziala wykres na forum czy tylko Wy dziewczynki widzicie?
Widzisz Ty i widzimy Myinessa lubi tę wiadomość
-
Aga i Grosza - narazie pięknie - oby tak dalej!
Inessa i anna maria - u mnie też ciąża zaczęła się bólem jak na @ i bólami pleców - tak więc głowa do góry
Bursztynku - jak zdrówko?
Samirka - mogłabyś już zamienić suwaczek dietowy na suwaczek ciążowy
Odebrałam wyniki - morfologię, mocz, glukozę, aspat i alat - wydaje mi się,że wszystko w normie
Czekam na wynik toxo igm - pod koniec tygodnia - nie przechodziłam tego dziadostwa i trochę się stracham
Pozdrawiam - słonko świeci - małymi kroczkami chyba wiosna idzie...Sylwia77, bliska77, polarmiś, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
Do 300setnej strony wszystkie miały już być w ciąży - jesteśmy na 250 - dziewczyny brać się do roboty - dużo czasu już nie zostało
bliska77, szczęśliwa, polarmiś, iwka76, inessa, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
megan - nie wypuszczaj męża z łóżka - po takiej przerwie czuję fasolkę nosem
bliska77, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Sylwia77 wrote:Cos mi nie wychodzi to wrzucanie wykresu na forum
Sylwia77 - z tego co pamiętam
1. wejdź w bieżący wykres
2. opcja udostępnij wykres
3. wybierz miniatura chyba pojawi się link - zaznacz go i skopiuj
4. wejdź w ustawienia - u góry strony obok wiadomości
5. wybierz społeczności
6. wklej i zapisz
Mam nadzieję,że to tak było i choć trochę pomogłamWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2013, 14:04
bliska77, megan8 lubią tę wiadomość