35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie wtym miesiącu dni płodne przypadają na wielkanoc :Dmoże zajączek wrzuci jakieś jajeczko hehe i tego Wam wszystkim życzę moj mąż był wczoraj na badaniu nasienia mam nadzieje ,że coś się poprawiło przez 5 ostatnich miesięcy.Kobietki,które stosują bądz stosowały Pregnyl miałyście problemy z dostaniem tego zastrzyku?
bliska77, inessa, angela lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Sylwia77 wrote:Mam jeszcze pytanko do Was ,jak mierzycie sobie temperature?Pod językiem czy w pochwie?Z tego co czytałam to jeden i drugi sposób pomiaru jest dobry.Pozdrowionka:)
Ja mierzyłam w pochwie, ale mam specjalny termometr z miękką gumową końcówką
Chyba teżw taki zainwestuje,można go dostać w aptece?czy ściagałaś może przez neta? Jeżeli się nie uda wtym cyklu to od nowego zacznę pomiar w pochwiebliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia77 wrote:U mnie wtym miesiącu dni płodne przypadają na wielkanoc :Dmoże zajączek wrzuci jakieś jajeczko hehe i tego Wam wszystkim życzę moj mąż był wczoraj na badaniu nasienia mam nadzieje ,że coś się poprawiło przez 5 ostatnich miesięcy.Kobietki,które stosują bądz stosowały Pregnyl miałyście problemy z dostaniem tego zastrzyku?
witaj, pregnyl stosowałam w 2007 roku w trakcie starań o moją obecną 5cio latkę, wtedy bardzo trudno był dostępny ( w sumie 5 cykli i za każdym razem były jazdy żeby go dostać),
obecnie, w tym cyklu robiłam sobie zastrzyk ovitrelle, jest powszechnie dostępny ale niestety drogi, jego koszt to 100zł a pregnyl waha się chyba od 35 do 50zł, może do hurtowni zadzwnońWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2013, 07:40
Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:samira wrote:agafbh wrote:U mnie dziś temperatura nieco wzrosła ale nie nakręcam się, w poprzednich cyklach też tak wzrastała
mi wczoraj spadła na 36,54 a dziś wzrost na 36,92 ale bujanka nie było
Samira, nic straconego, musicie jak najszybciej "nadrobić"
a w ogóle to napisz jak z dietą???
hahahaah właśnie nadrobiłam
a dietka ooo cienko ją widzę na razie nie jem słodkiego a przynajmniej się starambliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:agafbh wrote:samira wrote:agafbh wrote:U mnie dziś temperatura nieco wzrosła ale nie nakręcam się, w poprzednich cyklach też tak wzrastała
mi wczoraj spadła na 36,54 a dziś wzrost na 36,92 ale bujanka nie było
Samira, nic straconego, musicie jak najszybciej "nadrobić"
a w ogóle to napisz jak z dietą???
hahahaah właśnie nadrobiłam
a dietka ooo cienko ją widzę na razie nie jem słodkiego a przynajmniej się staram
no to super Samirka, ze nadrobiliście, przyjemne z pożytecznym, kalorie spalone a może i coś z tego spalania kalorii wyjdzie, nigdy nic nie wiadomoinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:witam wszystkie panie,za oknem swieci sloneczko ,tylko ten cholerny wiatr.Od wczoraj nie zbyt dobre samopoczucie bole podbrzusza i plecow.Niech wkoncu sie ta @ przebije bo zeswiruje.Milego dnia
bądź dobrej myśliinessa lubi tę wiadomość
-
agafbh wrote:Sylwia77 wrote:U mnie wtym miesiącu dni płodne przypadają na wielkanoc :Dmoże zajączek wrzuci jakieś jajeczko hehe i tego Wam wszystkim życzę moj mąż był wczoraj na badaniu nasienia mam nadzieje ,że coś się poprawiło przez 5 ostatnich miesięcy.Kobietki,które stosują bądz stosowały Pregnyl miałyście problemy z dostaniem tego zastrzyku?
witaj, pregnyl stosowałam w 2007 roku w trakcie starań o moją obecną 5cio latkę, wtedy bardzo trudno był dostępny ( w sumie 5 cykli i za każdym razem były jazdy żeby go dostać),
obecnie, w tym cyklu robiłam sobie zastrzyk ovitrelle, jest powszechnie dostępny ale niestety drogi, jego koszt to 100zł a pregnyl waha się chyba od 35 do 50zł, może do hurtowni zadzwnoń
aga pregnyl przepisal lakarz mojemu M na pobudzsnie przysadki mozgowej do produkowania wiekszej ilosci plemnikow.Przepisal dwie serie,ale ze pregnylu nie można dostac kupiliśmy w czerwcy zamiennik choragon ,ktory kosztowal nas 12 sztuk 460 zl,ale w grudniu kupiłam za pośrednicrwem koleżanki w Lublinie pregnyl,ktory kosztowal ta sama ilosc 93 zlote i przysłała mi go do Bydgoszczy M dostal jedna dawke w czerwcu a druga lekarz przepisal mu w listopadzie to dalam juz sobie troszke czasu na poszukanie pregnylu :)no ioplacilo sie zaoszczedzial troche kaski.Tak tylko zapytalam czy mialyscie tez problemy z dostepnoscia tego leku.bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia77 wrote:agafbh wrote:Sylwia77 wrote:U mnie wtym miesiącu dni płodne przypadają na wielkanoc :Dmoże zajączek wrzuci jakieś jajeczko hehe i tego Wam wszystkim życzę moj mąż był wczoraj na badaniu nasienia mam nadzieje ,że coś się poprawiło przez 5 ostatnich miesięcy.Kobietki,które stosują bądz stosowały Pregnyl miałyście problemy z dostaniem tego zastrzyku?
obecnie, w tym cyklu robiłam sobie zastrzyk ovitrelle, jest powszechnie dostępny ale niestety drogi, jego koszt to 100zł a pregnyl waha się chyba od 35 do 50zł, może do hurtowni zadzwnoń
aga pregnyl przepisal lakarz mojemu M na pobudzsnie przysadki mozgowej do produkowania wiekszej ilosci plemnikow.Przepisal dwie serie,ale ze pregnylu nie można dostac kupiliśmy w czerwcy zamiennik choragon ,ktory kosztowal nas 12 sztuk 460 zl,ale w grudniu kupiłam za pośrednicrwem koleżanki w Lublinie pregnyl,ktory kosztowal ta sama ilosc 93 zlote i przysłała mi go do Bydgoszczy M dostal jedna dawke w czerwcu a druga lekarz przepisal mu w listopadzie to dalam juz sobie troszke czasu na poszukanie pregnylu :)no ioplacilo sie zaoszczedzial troche kaski.Tak tylko zapytalam czy mialyscie tez problemy z dostepnoscia tego leku.
aha, rozumiem, ogólne są problemy z jego dostępnością , fajnie że byłaś taka zapobiegliwaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2013, 08:11
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie w nowym słonecznym dniu!
Dziewczyny po tym co tu dzis zaobserwowałam zanosi się po pierwsze na Świateczne serduszkowanie - powodzenia i duuuużo miłości życzę.
Po drugie zanosi się na nowe fasolki w naszym gronie.
Annamaria a może @ nie przyjdzie?! tak samo Sylwia 77 nigdy nic nie wiadomo
Po trzecie idzie wiosna bo śnieg się topi i słońce świeci.
Po czwarte dziękuje za wsparcie,bo jestem przerażona ilością papierów i dodatkowych wydatków bo za każda pierdołke w urzędach trzeba płacić mimo, ze i tak płacimy podatki no cóż.
Po piąte-cóż tu napisać? acha -jak się mają nasze ciężaróweczki?
Po szóste Megan Samira do roboty
Po siódme idą Swięta będą CUDA.
samira, bliska77, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Witajcie w nowym słonecznym dniu!
Dziewczyny po tym co tu dzis zaobserwowałam zanosi się po pierwsze na Świateczne serduszkowanie - powodzenia i duuuużo miłości życzę.
Po drugie zanosi się na nowe fasolki w naszym gronie.
Annamaria a może @ nie przyjdzie?! tak samo Sylwia 77 nigdy nic nie wiadomo
Po trzecie idzie wiosna bo śnieg się topi i słońce świeci.
Po czwarte dziękuje za wsparcie,bo jestem przerażona ilością papierów i dodatkowych wydatków bo za każda pierdołke w urzędach trzeba płacić mimo, ze i tak płacimy podatki no cóż.
Po piąte-cóż tu napisać? acha -jak się mają nasze ciężaróweczki?
Po szóste Megan Samira do roboty
Po siódme idą Swięta będą CUDA.
hehe i to jest optymistyczne nastawienie,tak trzymaćbliska77, inessa, angela, Sylwia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:grosza wrote:Czekam na jutro bo zwykle w 25-26dc mam spadek tempki
Grosza, może nie spadnie , trzymam kciuki
u mnie, jeśli nie spadnie do piątku to testuję ale mówię, nie nakręcam się, bo takie wykresy były już nie raz
Dziewczyny może będzie dobrze i wreszcie się Wam uda
w końcu mamy wszystkie być z fasolkami w brzuszkach to proszę Was zaczynajcie bo jak się u Nas zacznie to miejsc na porodówce zabrakniesamira, inessa, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamira moja kuzynka wychodzi za rok za mąż ma bardzo dużą nadwage chodzi po szpitalach, prawdopodobnie ma PCOS itd. i w styczniu poszła na oddział chorób przemian mertabolicznych tam w miare ustalili jej diete do tego w lutym trafiła do b.dobrej dietetyczki. Kuzynka stwierdziła, że moze najeść się do syta ma wyznaczone godziny jedzenia, no i od połowy stycznia schudła 10 kg.
A Aga ma racje bierz przykład ze swoich koleżanek.
Aga Ty tak się nie :zapieraj: z tym brakiem ciąży bo tempkę masz piękną, ja licze u Ciebie u Groszy (bo Wasze wykresy widziałam) na świąteczny prezent.
bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie miałam małe spięcie z M on mało chodzi do urzędów do lekarzy i uważa , ze wszytsko mam dostać od zaraz a niestety tak nie jset. Właśnie stwierdził, że dziś mu się nie chce iść do śadu że pójdziemy kiedy indziej a na ten "głupi : papier czeka się dość długo. I co na uparctwo facetów nie ma rady !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
megan8 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samira moja kuzynka wychodzi za rok za mąż ma bardzo dużą nadwage chodzi po szpitalach, prawdopodobnie ma PCOS itd. i w styczniu poszła na oddział chorób przemian mertabolicznych tam w miare ustalili jej diete do tego w lutym trafiła do b.dobrej dietetyczki. Kuzynka stwierdziła, że moze najeść się do syta ma wyznaczone godziny jedzenia, no i od połowy stycznia schudła 10 kg.
Aga Ty tak się nie :zapieraj: z tym brakiem ciąży bo tempkę masz piękną, ja licze u Ciebie u Groszy (bo Wasze wykresy widziałam) na świąteczny prezent.
popieram wykresy macie ładne jak na ciążebliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Samira moja kuzynka wychodzi za rok za mąż ma bardzo dużą nadwage chodzi po szpitalach, prawdopodobnie ma PCOS itd. i w styczniu poszła na oddział chorób przemian mertabolicznych tam w miare ustalili jej diete do tego w lutym trafiła do b.dobrej dietetyczki. Kuzynka stwierdziła, że moze najeść się do syta ma wyznaczone godziny jedzenia, no i od połowy stycznia schudła 10 kg.
Inessa, wiesz, ja się nie zapieram, nie chcę się nakręcać, po prostu, bo wiem, ze tak pięknie było już nie raz i wtedy byłam już praktycznie pewna a tu @ przychodziła, sama rozumieszinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Właśnie miałam małe spięcie z M on mało chodzi do urzędów do lekarzy i uważa , ze wszytsko mam dostać od zaraz a niestety tak nie jset. Właśnie stwierdził, że dziś mu się nie chce iść do śadu że pójdziemy kiedy indziej a na ten "głupi : papier czeka się dość długo. I co na uparctwo facetów nie ma rady !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inessa, niestety faceci są dużo mniej cierpliwi i coby o nich nie mówić, to jednak coś w tym jest, że się mówi o nich ze są z innej planetyinessa, samira lubią tę wiadomość