35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySylwia77 wrote:Dzieki angela sprobuje na kompie moze na tablecie nie wchodzi
musisz skopiować link z miniatury wykresu ,bo tam najpierw wychodzi że udostępnij dla wszystkich i na tablicy a w innym okienku jest miniatura,a jeszcze na dole jest znaczek czy chcesz żeby pokazywał czas współżycia ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2013, 11:13
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Angela - jesli wrozysz do 300 strony ciaze wszystkim, to chyba tez sie przylacze, zeby skorzystac
ja sie w sumie Wam nie przedstawilam. w tym roku skonczylam 35 lat, mam 4-letniego synka i bardzo chcemy miec drugie dziecko. w minionym roku w styczniu i maju stracilam dwie ciaze - przyczyna nieznana. od tego czasu nie udaje sie zaciazyc - prawdopodobnie dlatego, ze endometrium po dwoch lyzeczkowaniach jest w tragicznym stanie. poza tym zaczely mi sie jazdy z jajeczkowaniem - kiedys 14-16 dzien jak w zegarku, teraz tydzien opoznienia to norma. w minionym miesiacu chcialam juz zrezygnowac ze staranek, ale moj lekarz tak latwo sie nie poddaje. dla pewnosci zrobil mi HSG, a w przyszlym miesiacu chce nas dac na inseminacje. stwierdzilismy, ze 3-4 proby nam nie zaszkodza, a potem raczej zrezygnujemy i bedziemy sie cieszyc tym co mamy. to by bylo pokrotce na tylesamira, polarmiś, angela, inessa, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny. Późno, bo późno, ale bardzo chcę starać się o dzidzię Mam już 43 lata i milion wątpliwości, obaw, itp. Czy są tu dziewczyny, które podobnie jak ja dojrzały do dziecka w podobnym wieku? Jakie macie doświadczenia z zajściem w ciążę po 40-tce? Bardzo chcę, ale czy to się jeszcze da ?
samira, inessa, grosza, polarmiś, Olena, megan8 lubią tę wiadomość
Mango i jej marzenie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMango wrote:Witajcie dziewczyny. Późno, bo późno, ale bardzo chcę starać się o dzidzię Mam już 43 lata i milion wątpliwości, obaw, itp. Czy są tu dziewczyny, które podobnie jak ja dojrzały do dziecka w podobnym wieku? Jakie macie doświadczenia z zajściem w ciążę po 40-tce? Bardzo chcę, ale czy to się jeszcze da ?
Witaj
Doświadczenia dopiero nabieramy , bo się staramy
Wierzymy , że się uda
bliska77, samira, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Mango dopóki jest nadzieja trzeba walczyć ,ja mam prawie 36 lat i zeszłym roku usłyszałam ,że jestem za stara na zajście w ciąze,poszłam do innego lekarza i on walczy z nami:) mąż też ma problemy z nasieniem ,ale walczymy dopóki się da
bliska77, angela, iwka76, samira, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Sylwia77 wrote:Dzieki angela sprobuje na kompie moze na tablecie nie wchodzi
musisz skopiować link z miniatury wykresu ,bo tam najpierw wychodzi że udostępnij dla wszystkich i na tablicy a w innym okienku jest miniatura,a jeszcze na dole jest znaczek czy chcesz żeby pokazywał czas współżycia ..
tak jeszcze ta miniatura - Samirka racjabliska77, Sylwia77, samira lubią tę wiadomość
-
Witaj Mango!
Pelina - miło ,że włączyłaś się do nas!Tak sobie kiedyś obiecywałyśmy,że 300strona i będą ciąże - więc czekamy..bliska77, samira, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Mango - myślę,że czy dziewczyny są przed 40stką czy po 40stce na naszym forum nie jest łatwo , ale bardzo się staramy - oczywiście pomoc lekarska jest niezbędna - tak jak napisała Aga wszystko jest uzależnione od organizmu, hormonów i innych czynników wpływających na naszą płodność - jeśli wszystko cyka to musi się udać!
samira, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:Jak to miło usłyszeć, że inni też mają kłopoty techniczne...:)ja do dzisiaj nie wiem czy u mnie coś widac czy nie, wklejałam kopiowałam milion razy...ja nie widzę
A jeśli wejdziesz w ustawienia, a później w społeczność i wkleisz ten link w miejsce podpis i zapiszesz to my będziemy widziały Twój wykressamira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo hej! Witam nowe dziewczyny. W związku z tym chce tylko dopwiedzieć, że tak jak Aga pisała to wszystko zależy od zdrowia i róznych innych czynników.Ja pracując w przedszkolu widziałam już kobiety rodzące w różnym wieku, najstarsza miała dziecko w wieku 47 lat, ciąża trudna ale dziewczyka jest super i bardzo zdolna. Mówi się, że największi geniusze urodzili się u rodziców w wieku bardzo dojrzałym często po 40 nawet około 50 a spotkałam kobiete która miała 53 lata i urodziła zdrowe dziecko. Tylko więcej czasu, dbania o siebie i mężczyzne no i opieka medyczna. Będzie dobrze
Mango, grosza, samira, polarmiś, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny Jestem troszkę niecierpliwa i skoro nie wyszło za pierwszym i drugim razem zaczynam się denerwować. Czytając Wasze wypowiedzi wiem, że to jest nic, ale ... wyobraźnia zaczęła pracować No cóż na "oko" wygląda wszystko ok, a co siedzi w środku zobaczymy. Moja lekarka twierdzi, że mamy dać sobie pół roku na własne kombinacje , a gdy to nie wyjdzie zgłosić się na wizytę. Dołączyłam do Was, aby mieć z kim pogadać, bo facet - jak to facet ma niską tolerancję na moje marudzenie A skoro do 300 stron już tak blisko to chętnie wezmę w tym udział )))))))))
inessa, grosza, samira, polarmiś, bliska77, Olena, angela lubią tę wiadomość
Mango i jej marzenie -
nick nieaktualnyMam dziś bardzo trudny dzień od rana po scysji z mężem już szło tak sobie. Do tego coraz bardziej boli mnie brzuch jak na okres
A o kręgosłupie odcinek lędźwiowy nie wspomne. Miałam raz @ po 24 dniach ale........................
bliska77 lubi tę wiadomość