35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
szczęśliwa wrote:Mango wrote:Witajcie dziewczyny. Późno, bo późno, ale bardzo chcę starać się o dzidzię Mam już 43 lata i milion wątpliwości, obaw, itp. Czy są tu dziewczyny, które podobnie jak ja dojrzały do dziecka w podobnym wieku? Jakie macie doświadczenia z zajściem w ciążę po 40-tce? Bardzo chcę, ale czy to się jeszcze da ?
Witaj
Doświadczenia dopiero nabieramy , bo się staramy
Wierzymy , że się uda
Trzeba się starać i wierzyć że się uda!inessa, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Mam dziś bardzo trudny dzień od rana po scysji z mężem już szło tak sobie. Do tego coraz bardziej boli mnie brzuch jak na okres
A o kręgosłupie odcinek lędźwiowy nie wspomne. Miałam raz @ po 24 dniach ale........................
Mój dzień też nie należy do najlepszych.
Moje małe ziółko lubi broić ! i wpędzać mamuśkę w kiepski nastrój.inessa, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Ja ostatnio też chodzę podminowana i zrzucam to na wredną pogodę Brakuje nam słońca i ciepełka. Mam nadzieję, że wszystkim poprawią się nastroje, gdy wiosna wreszcie przyjdzie zamiast tej @.
inessa, polarmiś, bliska77, angela, megan8 lubią tę wiadomość
Mango i jej marzenie -
szczęśliwa wrote:Mango wrote:Witajcie dziewczyny. Późno, bo późno, ale bardzo chcę starać się o dzidzię Mam już 43 lata i milion wątpliwości, obaw, itp. Czy są tu dziewczyny, które podobnie jak ja dojrzały do dziecka w podobnym wieku? Jakie macie doświadczenia z zajściem w ciążę po 40-tce? Bardzo chcę, ale czy to się jeszcze da ?
Witaj
Wierzymy , że się uda
ja w poniedzialek koncze 41 lat i od roku tez sie starmy, mam nadzieje ze w tym roku zajde w ciaze.Pozytywne myslenie robi swoje.inessa, polarmiś, bliska77, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
no dobra jak ponazekac to wszystkie ,ja sie dzisiaj napracowalam pomagalam siostrze w sklepie i juto tez i we czwartek i w sobote.Przed swietami ludzie duzo kupujaTo nic ze bola mnie plecy ,pobrzusze i cycki.Teraz mi lepiej
ainessa, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:szczęśliwa wrote:Mango wrote:Witajcie dziewczyny. Późno, bo późno, ale bardzo chcę starać się o dzidzię Mam już 43 lata i milion wątpliwości, obaw, itp. Czy są tu dziewczyny, które podobnie jak ja dojrzały do dziecka w podobnym wieku? Jakie macie doświadczenia z zajściem w ciążę po 40-tce? Bardzo chcę, ale czy to się jeszcze da ?
Witaj
Wierzymy , że się uda
ja w poniedzialek koncze 41 lat i od roku tez sie starmy, mam nadzieje ze w tym roku zajde w ciaze.Pozytywne myslenie robi swoje.
Nie umiem wyrazić jak bardzo się cieszę, że znalazłam to forum!!!! Czytając Wasze posty zaczynam nabierać otuchy Z Wami musi się udać Wysyłacie jakieś pozytywne wibracje Na mnie już zaczyna działać i widzę świat w lepszym odcieniu )))) Przyznam się, że liczyłam raczej na głosy w stylu - to już za późno, daj sobie spokój itp. Jeszcze raz dzięki za to, że jesteście !samira, inessa, polarmiś, bliska77, angela, megan8 lubią tę wiadomość
Mango i jej marzenie -
nick nieaktualnyWłaśnie przeczytałam informacje ,że wREpublice Południowej Afryki miał miejsce nietypowy ślub: chłopiec ma 8 lat a nowa żona......... 61 lat i do tego ma już jednego męża i dzieci. Chłopiec wziął ślub ze względu na przodków i dziadka który przed śmiercią chciał byc na jego ślubie. JEstem w szoku bo to był dość wystawny ślub i podobny do europejskiego a nie pleminnego z Afrryki. Szok co nie !!!
samira, iwka76, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Właśnie przeczytałam informacje ,że wREpublice Południowej Afryki miał miejsce nietypowy ślub: chłopiec ma 8 lat a nowa żona......... 61 lat i do tego ma już jednego męża i dzieci. Chłopiec wziął ślub ze względu na przodków i dziadka który przed śmiercią chciał byc na jego ślubie. JEstem w szoku bo to był dość wystawny ślub i podobny do europejskiego a nie pleminnego z Afrryki. Szok co nie !!!
tak też słyszałam duchy przodków mu kazały i rodzinka w strachu zgodziła się zorganizować ślubik ale tylko obrządkowy nie "żyją razem" ehhinessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylaseczki a mi się śniło ostatnio że urodziłam ale dziecka nie widziałam ale wszystko z nim było ok, tylko takie ogromne łożysko i położna sprawdzała czy jest w całości ,bez krwi ale było ogromne ??!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2013, 19:31
inessa, Sylwia77, polarmiś, bliska77, grosza, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj Samirka czyżby coś się szykowało?
JA jak rano miałam uderzenia gorąco to teraz mnie telepie zimni tak jakbym była przeziębina ale nie jestem. Leże w łóżku z laptopem.
A nasze choruszki jak żyją, jak zdrówko?
Ewajoanna jak się czujesz i jak praca?
Martą się martwię dawno nie dawała znaku życia może chce odpocząć?
Lecz niech wie że o niej myślimy co nie ?!samira, Sylwia77, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:oj Samirka czyżby coś się szykowało?
JA jak rano miałam uderzenia gorąco to teraz mnie telepie zimni tak jakbym była przeziębina ale nie jestem. Leże w łóżku z laptopem.
Lecz niech wie że o niej myślimy co nie ?!
ja tez z laptopem na sofie + trzy pieski ze mna,wlasnie maz wrocil z treningu on to ma sile ,ja po 4 godz ,dzisiaj w pracy padam
samira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:oj Samirka czyżby coś się szykowało?
tak pomyślałam ze jak to łożysko takie duże to może to były bliźniętaiwka76, inessa, polarmiś, bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:inessa wrote:oj Samirka czyżby coś się szykowało?
ja tez z laptopem na sofie + trzy pieski ze mna,wlasnie maz wrocil z treningu on to ma sile ,ja po 4 godz ,dzisiaj w pracy padam
a jakie masz psiaki -
inessa wrote:Właśnie przeczytałam informacje ,że wREpublice Południowej Afryki miał miejsce nietypowy ślub: chłopiec ma 8 lat a nowa żona......... 61 lat i do tego ma już jednego męża i dzieci. Chłopiec wziął ślub ze względu na przodków i dziadka który przed śmiercią chciał byc na jego ślubie. JEstem w szoku bo to był dość wystawny ślub i podobny do europejskiego a nie pleminnego z Afrryki. Szok co nie !!!
tez to czytalam , ale dodal ze mimo kocha swoja żone to i tak w przyszlości znajdzie żonę w swoim wieku hihihih - To też dobreinessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
samira wrote:anna maria wrote:inessa wrote:oj Samirka czyżby coś się szykowało?
a jakie masz psiaki
2 jamniki szorstkowlose (psy) i biszkoptowa labradorkainessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Sylwia77 wrote:No udało sie:) wkleiłam wykres :)pozdrawiam
a ja nadal nie moge wkleic ,robie tak jak mowicie i nic ,a moze dlatego ze ja nie oplacam zadnego abonamentu? troche techniki i sie gubie:-)
anna maria musisz
-udostepnij
-zaznacz widoczne dla wszystkich
-wejdz w miniature
-kliknij ten napis kopiuj
-wejdz w ustawienia
-wejdz w spolecznosc
-i wklej w Twoj podpis na forum
ja tak zrobilambliska77 lubi tę wiadomość