35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMnie czasem tez cos tam jakby boli chcoc trudno to nazwac bolem. Takie uczucie jak pod koniec ciazy gdy sie kosci jrozchodzily. Szukalam w necie ale nie znalazlam. Nie niem co to moze byc.Reni wrote:Dziewczyny boli mnie łono...bez kitu...nie cewka nie pochwa tylko wzgorek..kurcze co to? Jak wracalam do domu to myslalam, ze nie dojde do domu..jak stoje nic sie nje dzieje.. to nawet nie kosc kurcze dziwnie
Reni lubi tę wiadomość
-
Bozia - pewnie Misiek kupuje przed imprezą
a lbo jest tak, jak sugeruje Reni
natomiast
w mojej kamienicy jest warzywniak - a ja mieszkam na parterze - nawet z klatki nie muszę wychodzić
Bursztynek - wiedziałam, że coś wymyślisz
i nie wiem, co odpowiedzieć ... mój mąż (z urody) nie należy do typu mężczyzn, którzy mi się podobają a jednak jest moim mężem.
bliska77, Bursztyn, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
To znaczy, że Bursztyn ma kwieciste wypowiedziReni wrote:Sluchajcie czy Wam tez duze zdjecia zaslaniaja nizsze posty? Ja nie widze na tablecie ani w komorce postow np po Bursztynku. Zaslaniaja mi kwiaty

Ja zawsze z lapka więc się nie nadam do odpowiedzi.
bliska77, Bursztyn, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak dokladnie mam to samo, na monitorze komputera nie a na tablecie mam tosamo, juz sie smialam, ze kwiaty Bursztynka przeslaniaja mi swiatReni wrote:Sluchajcie czy Wam tez duze zdjecia zaslaniaja nizsze posty? Ja nie widze na tablecie ani w komorce postow np po Bursztynku. Zaslaniaja mi kwiaty
Bursztyn, Reni, Kate 75, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja widze, ale mam laptopaReni wrote:Sluchajcie czy Wam tez duze zdjecia zaslaniaja nizsze posty? Ja nie widze na tablecie ani w komorce postow np po Bursztynku. Zaslaniaja mi kwiaty
zaslaniam swoim kwiatami innych ?
bliska77, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie, a uzywam tableta i komorki - jak wiecej bledow to pisze z komory. Kwiaty natomiast mam w polowie, nie widac calego drzewa.Reni wrote:Sluchajcie czy Wam tez duze zdjecia zaslaniaja nizsze posty? Ja nie widze na tablecie ani w komorce postow np po Bursztynku. Zaslaniaja mi kwiaty
-
zdradz cos wiecej...Myszonek wrote:Bozia - pewnie Misiek kupuje przed imprezą
natomiast
w mojej kamienicy jest warzywniak - a ja mieszkam na parterze - nawet z klatki nie muszę wychodzić
Bursztynek - wiedziałam, że coś wymyślisz
i nie wiem, co odpowiedzieć ... mój mąż (z urody) nie należy do typu mężczyzn, którzy mi się podobają a jednak jest moim mężem.
-
A to spoko..myslalam, ze cos mi sie pochrzaniloagafbh wrote:Tak dokladnie mam to samo, na monitorze komputera nie a na tablecie mam tosamo, juz sie smialam, ze kwiaty Bursztynka przeslaniaja mi swiat
bliska77 lubi tę wiadomość
-
no to moze w pracy przestalabys wkoncuReni wrote:No wlasnie nie.. dzisiaj jak wracalam z pracy zalaczyl mi sie ten bol

zartuje
moze to jednak byc infekcja np.pecherza, jak nie przejdzie do jutra to do lekarza i moze badanie moczuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 18:59
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyszonek wrote:Bozia - pewnie Misiek kupuje przed imprezą
Do kaca staram sie nie dopuszczac, zawszem co kilka tygodni mam dostawe przetworow z ogrodu mamusinego. Ostatnio dla proby zrobila suszone pomidory w oliwie - prawie tak dobre jak wloskie.
Nie jem kupnych wedlin, przetworow, dzemow itp.
Bursztyn, Myszonek, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Niby na spokojnie - pogratulowała no i od razu się zmartwiła..Bursztyn wrote:Acha, Boziu, zapomnialam zapytac: jak matka Twoja zareagowala na ciaze ?

ALe nie chciała nas wypuścić - pobiegła do barku po jakiś alkohol, a w kuchni zaczęła robić kanapki..no i świętowaliśmy ze 2 godz. - ja przy mineralnej...a oni przy alko...
(mama ma 73 lata - ale jest w świetnej formie...
. Dziś jak zadzwoniła - to mówi, że była tak zdenerwowana, że nie wie, jak zrobiła te kanapki...
ale już się cieszy, że na stare lata będzie miała zajęcie znów..
na kaca polecam wypić szklankę wody z wyciśniętą cytryną - w tym rozpuszczone 2 aspiryny...
bliska77, Bursztyn, Reni, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
to dobrzeagafbh wrote:Bursztynku, Twoje kwiaty sa piekne, koja moje oczy

korzystaj z nich ile mozesz
kobieta w stanie blogoslawionym powinna patrzec na piekne rzeczy i otaczac sie pieknym przedmiotami 
bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość