X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dziewczyny boli mnie łono...bez kitu...nie cewka nie pochwa tylko wzgorek..kurcze co to? Jak wracalam do domu to myslalam, ze nie dojde do domu..jak stoje nic sie nje dzieje.. to nawet nie kosc kurcze dziwnie
    Mnie czasem tez cos tam jakby boli chcoc trudno to nazwac bolem. Takie uczucie jak pod koniec ciazy gdy sie kosci jrozchodzily. Szukalam w necie ale nie znalazlam. Nie niem co to moze byc.

Reni lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sluchajcie czy Wam tez duze zdjecia zaslaniaja nizsze posty? Ja nie widze na tablecie ani w komorce postow np po Bursztynku. Zaslaniaja mi kwiaty

bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha, Boziu, zapomnialam zapytac: jak matka Twoja zareagowala na ciaze ? :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Myszonek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia - pewnie Misiek kupuje przed imprezą ;) a lbo jest tak, jak sugeruje Reni :) natomiast
    w mojej kamienicy jest warzywniak - a ja mieszkam na parterze - nawet z klatki nie muszę wychodzić ;)

Bursztynek - wiedziałam, że coś wymyślisz :) i nie wiem, co odpowiedzieć ... mój mąż (z urody) nie należy do typu mężczyzn, którzy mi się podobają a jednak jest moim mężem.

bliska77, Bursztyn, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Sluchajcie czy Wam tez duze zdjecia zaslaniaja nizsze posty? Ja nie widze na tablecie ani w komorce postow np po Bursztynku. Zaslaniaja mi kwiaty
    To znaczy, że Bursztyn ma kwieciste wypowiedzi ;)
    Ja zawsze z lapka więc się nie nadam do odpowiedzi.

bliska77, Bursztyn, Kate 75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Tak dokladnie mam to samo, na monitorze komputera nie a na tablecie mam tosamo, juz sie smialam, ze kwiaty Bursztynka przeslaniaja mi swiat :-)

Bursztyn, Reni, Kate 75, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja widze, ale mam laptopa
    zaslaniam swoim kwiatami innych ? ;)

bliska77, Kate 75 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

No wlasnie nie.. dzisiaj jak wracalam z pracy zalaczyl mi sie ten bol
    Bursztyn wrote:
    Reni, moze to nerwobol? a moze za duzo lub zbyt intensywne <3

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Myszonek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Tez wiem ze sokz kiszonej kapusty dobry jest na kaca, polecam rowniez gorzka kawe z cytryna :-)

Na kaca i ból głowy - zgadzam się.

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Nie, a uzywam tableta i komorki - jak wiecej bledow to pisze z komory. Kwiaty natomiast mam w polowie, nie widac calego drzewa.

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Bozia - pewnie Misiek kupuje przed imprezą ;) a lbo jest tak, jak sugeruje Reni :) natomiast
    w mojej kamienicy jest warzywniak - a ja mieszkam na parterze - nawet z klatki nie muszę wychodzić ;)

Bursztynek - wiedziałam, że coś wymyślisz :) i nie wiem, co odpowiedzieć ... mój mąż (z urody) nie należy do typu mężczyzn, którzy mi się podobają a jednak jest moim mężem.
    zdradz cos wiecej... ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm...nie chcialabym narazie pozbywac sie mmojego wirtulanego ogrodu...tylko taki mam... :)

Reni, grosza, Simba, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku - o mężu, czy o tym kto mi się podoba?? :P

Bursztyn, Kate 75 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

A to spoko..myslalam, ze cos mi sie pochrzanilo
    agafbh wrote:
    Tak dokladnie mam to samo, na monitorze komputera nie a na tablecie mam tosamo, juz sie smialam, ze kwiaty Bursztynka przeslaniaja mi swiat :-)

bliska77 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    No wlasnie nie.. dzisiaj jak wracalam z pracy zalaczyl mi sie ten bol
    no to moze w pracy przestalabys wkoncu <3 ;)
    zartuje :)
    moze to jednak byc infekcja np.pecherza, jak nie przejdzie do jutra to do lekarza i moze badanie moczu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 18:59

Andzia33 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, Twoje kwiaty sa piekne, koja moje oczy :-)

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Bursztynku - o mężu, czy o tym kto mi się podoba?? :P
    jedno i drugie dawaj zebym miala porownanie :)

bliska77, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Bozia - pewnie Misiek kupuje przed imprezą ;) a lbo jest tak, jak sugeruje Reni :)

Do kaca staram sie nie dopuszczac, zawszem co kilka tygodni mam dostawe przetworow z ogrodu mamusinego. Ostatnio dla proby zrobila suszone pomidory w oliwie - prawie tak dobre jak wloskie.
    Nie jem kupnych wedlin, przetworow, dzemow itp.

Bursztyn, Myszonek, Kate 75 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Acha, Boziu, zapomnialam zapytac: jak matka Twoja zareagowala na ciaze ? :)
    Niby na spokojnie - pogratulowała no i od razu się zmartwiła..:) ALe nie chciała nas wypuścić - pobiegła do barku po jakiś alkohol, a w kuchni zaczęła robić kanapki..no i świętowaliśmy ze 2 godz. - ja przy mineralnej...a oni przy alko...:) (mama ma 73 lata - ale jest w świetnej formie...;). Dziś jak zadzwoniła - to mówi, że była tak zdenerwowana, że nie wie, jak zrobiła te kanapki...:) ale już się cieszy, że na stare lata będzie miała zajęcie znów..

na kaca polecam wypić szklankę wody z wyciśniętą cytryną - w tym rozpuszczone 2 aspiryny...

bliska77, Bursztyn, Reni, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bursztynku, Twoje kwiaty sa piekne, koja moje oczy :-)
    to dobrze :) korzystaj z nich ile mozesz ;) kobieta w stanie blogoslawionym powinna patrzec na piekne rzeczy i otaczac sie pieknym przedmiotami :)

bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2199 2200 2201 2202 2203 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ