X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to dobrze :) korzystaj z nich ile mozesz ;) kobieta w stanie blogoslawionym powinna patrzec na piekne rzeczy i otaczac sie pieknym przedmiotami :)
    Otoz to :-)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Niby na spokojnie - pogratulowała no i od razu się zmartwiła..:) ALe nie chciała nas wypuścić - pobiegła do barku po jakiś alkohol, a w kuchni zaczęła robić kanapki..no i świętowaliśmy ze 2 godz. - ja przy mineralnej...a oni przy alko...:) (mama ma 73 lata - ale jest w świetnej formie...;). Dziś jak zadzwoniła - to mówi, że była tak zdenerwowana, że nie wie, jak zrobiła te kanapki...:) ale już się cieszy, że na stare lata będzie miała zajęcie znów..

na kaca polecam wypić szklankę wody z wyciśniętą cytryną - w tym rozpuszczone 2 aspiryny...
    klasa babka :)

bliska77, polarmiś, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia czyli lania nie bylo?

polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    moge wciagac nawet na czczo :) tylko problem gdzie taka prawdziwa naturalnie kiszona kapuste trraz znalezc? bo do tych kupnych dodaja octu mimo ze tego nie pisza-ale wytrawne podniebienie rozpozna :) dodaja zeby przyspieszyc proces kiszenia,no coz, trzeba bedzie samemu robic, podobnie jak chleb i inne...

Teraz z wszystkim co naturalne jest problem, wracamy do korzeni beczka kapucha, sól i ugnieść prostsze od chleba, tylko piwniczkę lub chłodną spiżarkę trzeba mieć, moja mama w zeszłym roku ukisiła i to jest zupełnie co innego niż co kupujemy w sklepach. Ja właśnie przystosowałam jedno pomieszczenie na spiżarnię, tam trzymam jabłka z sadu wino po zakończonej fermentacji, słoiki, chcę tam wstawić jeszcze zamrażarkę, co by wiśnie pomrozić i truskawki na razie od mamy, ale w tym roku swoje chcemy obok sadu posadzić.

Bursztyn, bliska77, Myszonek, samira, EwaT, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni ten Twoj bzyk z wykalaczka w zebach zawsze mnie rozwala

bliska77, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Teraz z wszystkim co naturalne jest problem, wracamy do korzeni beczka kapucha, sól i ugnieść prostsze od chleba, tylko piwniczkę lub chłodną spiżarkę trzeba mieć, moja mama w zeszłym roku ukisiła i to jest zupełnie co innego niż co kupujemy w sklepach. Ja właśnie przystosowałam jedno pomieszczenie na spiżarnię, tam trzymam jabłka z sadu wino po zakończonej fermentacji, słoiki, chcę tam wstawić jeszcze zamrażarkę, co by wiśnie pomrozić i truskawki na razie od mamy, ale w tym roku swoje chcemy obok sadu posadzić.
    spizaraka to fantastyczna rzecz :)

Kate 75 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    To jeszcze polecam mrozone maliny i sliwki. Ja mam jeszcze morele i brzoskwinie ale w formie zmiksowanej - taki mus i zamrozone. Pyszne - jak lody sorbetowe.

bliska77, Kate 75, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no dobry jest..ja tez go uwielbiam..jest niemozliwy

[QUOTEo=polarmiś]Reni ten Twoj bzyk z wykalaczka w zebach zawsze mnie rozwala[/QUOTE]

polarmiś, Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Ja właśnie przystosowałam jedno pomieszczenie na spiżarnię, .

ja też tak chcę. Na dodatek szukam lodówko-zamrażarki, która będzie miała małą lodówkę i ogromną zamrażarę :)

bliska77 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia czyli lania nie bylo?
    Jakoś to przełknęła...;)

polarmiś, Reni, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Reni ten Twoj bzyk z wykalaczka w zebach zawsze mnie rozwala
    Reni niby taka wyluzowana - a tu bzyk z wykałaczką, a tu pszczółka co wszystko ma w dupie...a w avatarze takie poważne i tęskne tygrysiątko :)

Bursztyn, bliska77, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy była dziś Inessa? Nie uzupełniła dzisiejszego wykresu na belly - już się zaczynam niepokoić...

Myszonek, Kate 75 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    To jeszcze polecam mrozone maliny i sliwki. Ja mam jeszcze morele i brzoskwinie ale w formie zmiksowanej - taki mus i zamrozone. Pyszne - jak lody sorbetowe.

Malinki dopiero mają dwa lata i wszytko zjadamy, śliwki też za młode parę na drzewie, a brzoskwinie mąż spalił, niby ognisko robił na jesień i zupełnie przypadkiem drzewko się zajęło, sam pożytek z męża ;) i jak już wszystko dojrzeje, nowa brzoskwinia urośnie, będę robić tak jak piszesz, choć na brzoskwinie mogę na pachtę do mamy, w tym roku z brzoskwini zrobiłam taki lekki dżemik na ksylitolu, lubimy z naleśnikami :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 19:23

Myszonek, Bursztyn, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Reni niby taka wyluzowana - a tu bzyk z wykałaczką, a tu pszczółka co wszystko ma w dupie...a w avatarze takie poważne i tęskne tygrysiątko :)
    no wlasnie....tez ma takie przemyslenia :)

Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    czy była dziś Inessa? Nie uzupełniła dzisiejszego wykresu na belly - już się zaczynam niepokoić...

Dzisiaj nie widziałam :( i też się martwię ale mam nadzieję, że to tylko zmęczenie

Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    ja też tak chcę. Na dodatek szukam lodówko-zamrażarki, która będzie miała małą lodówkę i ogromną zamrażarę :)

Ja też muszę kupić lodówkę bo stara się buntuje, ale z małą zamrażarką bo duża do spiżarni.
    Spiżarnia ma mały mankament bo nie mam do niej wejścia z domu muszę wyjść na taras, parę kroków i drzwi więc zimą kiepsko, męża wysyłam ;)
    W kuchni mam mini spiżarkę, a w zasadzie pseudo bo tam za ciepło jest, a w tamtej chłodzik nawet latem, polecam :)

Myszonek, polarmiś, Sylwia78, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotek dla zmyłki haha
    Bozia3 wrote:

Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza Renka to wrazliwiec jest :)

Myszonek, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Kotek dla zmyłki haha
    tia...chyba bzyki dla zmyłki...;)

Reni lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    odzyskałam lapka..

Inessa może przytula się do białego ucha.. coś mówiła ostatnio, że ma mdłości

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2200 2201 2202 2203 2204 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ