X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś zobaczyłam twój post i sobie przypomniałam co chciałam Tobie napisać. Pisałaś o problemach z wypróżnieniami, też kiedyś miałam taki problem,jak nie leczyłam tarczycy, zaczęłam od śliwek suszonych moczonych w wodzie na noc, zjadałam śliwki i wypijałam tę wodę na czczo, potem próbowałam z mielonym siemieniem lnianym zalewanym gorącą wodą na noc i pitym na czczo, ale najlepiej na mnie działał sok z kiszonej kapusty pity też na czczo pół soku pół szklanki wody i to był najlepszy sposób na mnie, taki sok można kupić w kauflandzie stoi w lodówce razem z żurkiem i zakwasem do barszczu kiszoną kapustą i górkami :)
    Smaczne to nie było, ale działało.

Myszonek, Bursztyn, bliska77, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:

Kate, jak nie smaczne, jak smaczne :P

polarmiś, Kate 75, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tak - idę do ginki 4 lutego. Do tego czasu mam leżeć i faszerować się progesteronem z każdej strony i acardem - już widzę tą rosnącą dupę...;). A. wyjeżdża w sobotę w Alpy włoskie na deskę na tydzień. Zastanawiał się, czy nie odwołać wyjazdu - ale według mnie to bez sensu. Wszystko opłacone - a ja nie potrzebuję na co dzień niańki. Nagotuje mi dużo jedzenia, a mama się zaoferowała z pomocą i będzie tu do mnie tuptać często...
    jesli oplacone to faktycznie szkoda troche...
    to zadzwonie do Ciebie w przyszlym tyg. jak A. pojedzie :)

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Aguś zobaczyłam twój post i sobie przypomniałam co chciałam Tobie napisać. Pisałaś o problemach z wypróżnieniami, też kiedyś miałam taki problem,jak nie leczyłam tarczycy, zaczęłam od śliwek suszonych moczonych w wodzie na noc, zjadałam śliwki i wypijałam tę wodę na czczo, potem próbowałam z mielonym siemieniem lnianym zalewanym gorącą wodą na noc i pitym na czczo, ale najlepiej na mnie działał sok z kiszonej kapusty pity też na czczo pół soku pół szklanki wody i to był najlepszy sposób na mnie, taki sok można kupić w kauflandzie stoi w lodówce razem z żurkiem i zakwasem do barszczu kiszoną kapustą i górkami :)
    pyszny sok z kiszonej kaspusty jest :) przynajmniej dla mnie ;)

Myszonek, bliska77, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Kate, jak nie smaczne, jak smaczne :P
    Ja zapodaje na czczo na kaca, potem przechodze do barszczu!!!

Kate 75, Myszonek, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jesli oplacone to faktycznie szkoda troche...
    to zadzwonie do Ciebie w przyszlym tyg. jak A. pojedzie :)
    ok :)

FZuMp1.png

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Bursztynek - zbyt często się z Tobą zgadzam :)
    Ty chyba jesteś moje ID, EGO lub SUPEREGO ;) a może wszystkim ??

Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmisiu a skad na kaca masz sok z kiszonej kapusty? macie takie rzeczy w domu? bo ja musiałabym gdzieś po sklepach latać- a na kaca to nie teges...

Myszonek lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny boli mnie łono...bez kitu...nie cewka nie pochwa tylko wzgorek..kurcze co to? Jak wracalam do domu to myslalam, ze nie dojde do domu..jak stoje nic sie nje dzieje.. to nawet nie kosc kurcze dziwnie

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Ja też lubię sok z kapusty kiszonej i zalewę z ogórków kiszonych, tylko nie na czczo, super się odbija jak się łyknie na pusty żołądek, ale ma też inny zbawienny wpływ na ... i o to chodzi :D
    A tak po za tym to samo zdrowie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 18:46

Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar ma zawsze kaca wiec ma beczke w domu
    Bozia3 wrote:
    polarmisiu a skad na kaca masz sok z kiszonej kapusty? macie takie rzeczy w domu? bo ja musiałabym gdzieś po sklepach latać- a na kaca to nie teges...

Bursztyn, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Bursztynek - zbyt często się z Tobą zgadzam :)
    Ty chyba jesteś moje ID, EGO lub SUPEREGO ;) a może wszystkim ??

ciekawe czy tacy sami faceci nam sie podobja? ;)

Myszonek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mam zawsze kapuste kiszona i z niej wyciskam sok- kapustke dostarcza mamusia:-) plus ogoreczki kiszone, tez dobre na kaca tzn sok z tych ogoreczkow.

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja na poważnie radzę na problemy trawienne, ale temat co na kaca widać lepiej zgłębiony ;)

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Wielkie dzieki, sok z kapusty i kapuste kiszona akurat bardzo lubie, jutro skocze po pracy, jeszcze raz dzieki, mam nadzieje, ze zadziala bo ani sliwki ani woda z cytryna niestety nie dzialaly

Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Ja też lubię sok z kapusty kiszonej i zalewę z ogórków kiszonych, tylko nie na czczo, super się odbija jak się łyknie na pusty żołądek, ale ma też inny zbawienny wpływ na ... i o to chodzi :D
    A tak po za tym to samo zdrowie :)
    moge wciagac nawet na czczo :) tylko problem gdzie taka prawdziwa naturalnie kiszona kapuste trraz znalezc? bo do tych kupnych dodaja octu mimo ze tego nie pisza-ale wytrawne podniebienie rozpozna :) dodaja zeby przyspieszyc proces kiszenia,no coz, trzeba bedzie samemu robic, podobnie jak chleb i inne...

bliska77, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Polar ma zawsze kaca wiec ma beczke w domu
    Ostatni raz mialam w sylwestra. Nie pije obecnie - szczerze mowiac.

Reni, Kate 75 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mam zawsze kapuste kiszona i z niej wyciskam sok- kapustke dostarcza mamusia:-) plus ogoreczki kiszone, tez dobre na kaca tzn sok z tych ogoreczkow.
    to musi byc rozkosz w gebie :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Dziewczyny boli mnie łono...bez kitu...nie cewka nie pochwa tylko wzgorek..kurcze co to? Jak wracalam do domu to myslalam, ze nie dojde do domu..jak stoje nic sie nje dzieje.. to nawet nie kosc kurcze dziwnie
    Reni, moze to nerwobol? a moze za duzo lub zbyt intensywne <3

Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 stycznia 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez wiem ze sokz kiszonej kapusty dobry jest na kaca, polecam rowniez gorzka kawe z cytryna :-)

polarmiś, Myszonek, Iwone lubią tę wiadomość

‹‹ 2198 2199 2200 2201 2202 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ