35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mysza .. jakbym mogła poczekać z 10,15 lat to bym poczekała na dziecko, bo też nie jestem jeszcze w pełni gotowa
trochę bym jeszcze "pożyła"
no ale co zrobić tik tak
nick nieaktualny, Bursztyn, Simba, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymi został d u p e k jak mi kiedyś przepisała ale wtedy wzięłam jakoś tylko 3tab a lutke ,też mi została doustna ale ona jest obrzydliwa tyle ze tania a mam dopochwowa tez bo mi kumpela z innego forum przysłała(tam piszę już od dawna,mamy prywatne) a ona dostała ją jak była w ciąży i do 3miecha jest wtedy na ryczałt czyli za ok.3zł opakowanie i ma mi dosłać jeszcze,a tak to dopoch, jest za ok.22-25zł opakowanie - taka sytuacjaReni wrote:dziewczyny a skąd Wy macie tyle Dydrogesteronum i lutek?
mi zawsze lekarz dawał jedno opakowanie i to starczało na miesiąc
czy co miesiąc latacie na monitoringi i co miesiąc Wam przepisuje te leki?
ja nawet jakby coś się działo to nie mam nic na wszelki wypadek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 11:53
malgos741 lubi tę wiadomość
-
dziewczyny mam ważne pytanie:
czy gdyby z dzieckiem było coś nie tak np gdyby nie żyło to ja bym to czuła w jakiś sposób? ma któraś info na ten temat?
wczoraj miałam jakies zaburzenia z ciśnieniem mało nie zemdłałam i różne głupie mysli mi po głowie chodzą, dziś czuje sie już dobrze
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysama nie wiem, ogólnie zapachy to mój fetysz i mam ich delikatnie mówiac, całkiem niezła kolekcję, ale w obecnym okresie, wszystkie mnie wkurzają i omijam z dalekaBursztyn wrote:oj, to musi byc cholernie uciezliwe i nieprzyjemne. A jst jakis zapach ktory wyjatkowo teraz lubisz? Bo pomyslalam zeby nosic jaka chusteczke nasaczona olejkiem eterycznym - jakims przyjemnym dla Ciebie, i w momencie jak poczujesz jakis smrodliwy zapach
powachac taka chusteczke
nie wiem czy to by sie sprawdzilo, tak tylko kombinuje 
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwa, pewnie wszystko jest ok ale jeśli na poważnie coś Cię niepokoi to skontaktuj sie jak najszybciej ze swoim lekarzemEwaT wrote:dziewczyny mam ważne pytanie:
czy gdyby z dzieckiem było coś nie tak np gdyby nie żyło to ja bym to czuła w jakiś sposób? ma któraś info na ten temat?
wczoraj miałam jakies zaburzenia z ciśnieniem mało nie zemdłałam i różne głupie mysli mi po głowie chodzą, dziś czuje sie już dobrze
EwaT lubi tę wiadomość
-
Dziekiagafbh wrote:piękny piękny piękny, zawsze marzyłam o takim towarzyszu dla naszego boksera, ale chyba chałupę by roznieśli

bawiliby sie zgodnie
fajna para by z nich byla, pyszczki podobne tylko wzrost inny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 12:01
-
nick nieaktualnyogólnie mówiąc uwielbiam wszystkie śliniące się pyskiBursztyn wrote:Dzieki

bawiliby sie zgodnie
fajna para by z nich byla, pyszczki podobne tylko wzrost inny 

mój pies ma prawie 9 lat a zachowuje sie jakby miał 2, widziałam go kilka razy w akcji z innym bokserem, na szczęście to było w lesie,w domu byłby chyba konieczny natychmiastowy remont
Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja tezagafbh wrote:ogólnie mówiąc uwielbiam wszystkie śliniące się pyski

mój pies ma prawie 9 lat a zachowuje sie jakby miał 2, widziałam go kilka razy w akcji z innym bokserem, na szczęście to było w lesie,w domu byłby chyba konieczny natychmiastowy remont

moj podobnie, ma 13 lat.
Jak ma na imie Twoj? (bo nie wiem czy zapomnialam czy tez nie wspominalas wczesniej)
-
Ewa - skontaktuj się z lekarzem, ale inny objaw - to musiałabyś przez klika dni zupełnie nie czuć ruchów dziecka - tylko nie tak, że 3-4 godziny, ale dłuższy czas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 12:36
nick nieaktualny, EwaT, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no to klapa...staraszna musi byc taka nadwrazliwosc (moj najwrazliwszy organ to nosBozia3 wrote:Zapachy ładne nie pomogą - bo w tym stanie drażnią wszystkie - to jakaś nadwrażliwość....
Samira dzięki za info od Inessy
a co dopiero w ciazy
masakra )
-
Ty...strachliwa...przestań się nakręcać, tylko weź się za robienie dzieci lepiej...Bursztyn wrote:no to klapa...staraszna musi byc taka nadwrazliwosc (moj najwrazliwszy organ to nos
a co dopiero w ciazy
masakra )
Bursztyn, Reni, Mango lubią tę wiadomość
-
hahah Bozia ja niestety też tak mam..
mało tego wczoraj pierwszy raz sprzątnęłam po swoim psie.. nowe osiedle kulturka te sprawy... i dorzuciłam coś od siebie
... booooooosze kto po mnie sprzątnie 
aaaa i jak ja będę przewijać dziecko.. matko!
Bursztyn, paszczakin lubią tę wiadomość