X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza .. jakbym mogła poczekać z 10,15 lat to bym poczekała na dziecko, bo też nie jestem jeszcze w pełni gotowa ;-) trochę bym jeszcze "pożyła" ;-) no ale co zrobić tik tak

bliska77, Bursztyn, Simba, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dziewczyny a skąd Wy macie tyle Dydrogesteronum i lutek?
    mi zawsze lekarz dawał jedno opakowanie i to starczało na miesiąc
    czy co miesiąc latacie na monitoringi i co miesiąc Wam przepisuje te leki?
    ja nawet jakby coś się działo to nie mam nic na wszelki wypadek
    mi został d u p e k jak mi kiedyś przepisała ale wtedy wzięłam jakoś tylko 3tab a lutke ,też mi została doustna ale ona jest obrzydliwa tyle ze tania a mam dopochwowa tez bo mi kumpela z innego forum przysłała(tam piszę już od dawna,mamy prywatne) a ona dostała ją jak była w ciąży i do 3miecha jest wtedy na ryczałt czyli za ok.3zł opakowanie i ma mi dosłać jeszcze,a tak to dopoch, jest za ok.22-25zł opakowanie - taka sytuacja ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 11:53

malgos741 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, Leon pozdrawia Dasti (Dusty?) graphics-french-bulldog-510986.gif

wiem wiem, odwala mi z lekka ;)

bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurcze... niezły zapasik..

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mysza .. jakbym mogła poczekać z 10,15 lat to bym poczekała na dziecko, bo też nie jestem jeszcze w pełni gotowa ;-) trochę bym jeszcze "pożyła" ;-) no ale co zrobić tik tak
    podpisuej sie pod tym :)

bliska77, Viv78 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha dobry jest mój D. uwielbia te psiaki
    Bursztyn wrote:
    Reni, Leon pozdrawia Dasti (Dusty?)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam ważne pytanie:
    czy gdyby z dzieckiem było coś nie tak np gdyby nie żyło to ja bym to czuła w jakiś sposób? ma któraś info na ten temat?

wczoraj miałam jakies zaburzenia z ciśnieniem mało nie zemdłałam i różne głupie mysli mi po głowie chodzą, dziś czuje sie już dobrze

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    oj, to musi byc cholernie uciezliwe i nieprzyjemne. A jst jakis zapach ktory wyjatkowo teraz lubisz? Bo pomyslalam zeby nosic jaka chusteczke nasaczona olejkiem eterycznym - jakims przyjemnym dla Ciebie, i w momencie jak poczujesz jakis smrodliwy zapach :) powachac taka chusteczke :) nie wiem czy to by sie sprawdzilo, tak tylko kombinuje :)
    sama nie wiem, ogólnie zapachy to mój fetysz i mam ich delikatnie mówiac, całkiem niezła kolekcję, ale w obecnym okresie, wszystkie mnie wkurzają i omijam z daleka :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Reni, Leon pozdrawia Dasti (Dusty?) graphics-french-bulldog-510986.gif

piękny piękny piękny, zawsze marzyłam o takim towarzyszu dla naszego boksera, ale chyba chałupę by roznieśli

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dziewczyny mam ważne pytanie:
    czy gdyby z dzieckiem było coś nie tak np gdyby nie żyło to ja bym to czuła w jakiś sposób? ma któraś info na ten temat?

wczoraj miałam jakies zaburzenia z ciśnieniem mało nie zemdłałam i różne głupie mysli mi po głowie chodzą, dziś czuje sie już dobrze
    Ewa, pewnie wszystko jest ok ale jeśli na poważnie coś Cię niepokoi to skontaktuj sie jak najszybciej ze swoim lekarzem

EwaT lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    piękny piękny piękny, zawsze marzyłam o takim towarzyszu dla naszego boksera, ale chyba chałupę by roznieśli
    Dzieki :)
    bawiliby sie zgodnie :) fajna para by z nich byla, pyszczki podobne tylko wzrost inny ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 12:01

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Ewa, pewnie wszystko jest ok ale jeśli na poważnie coś Cię niepokoi to skontaktuj sie jak najszybciej ze swoim lekarzem
    to chyba najlepszy pomysl

bliska77, EwaT lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzieki :)
    bawiliby sie zgodnie :) fajna para by z nich byla, pyszczki podobne tylko wzrost inny ;)
    ogólnie mówiąc uwielbiam wszystkie śliniące się pyski ;-)
    mój pies ma prawie 9 lat a zachowuje sie jakby miał 2, widziałam go kilka razy w akcji z innym bokserem, na szczęście to było w lesie,w domu byłby chyba konieczny natychmiastowy remont ;-)

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    ogólnie mówiąc uwielbiam wszystkie śliniące się pyski ;-)
    mój pies ma prawie 9 lat a zachowuje sie jakby miał 2, widziałam go kilka razy w akcji z innym bokserem, na szczęście to było w lesie,w domu byłby chyba konieczny natychmiastowy remont ;-)
    ja tez :)
    moj podobnie, ma 13 lat.
    Jak ma na imie Twoj? (bo nie wiem czy zapomnialam czy tez nie wspominalas wczesniej)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa - skontaktuj się z lekarzem, ale inny objaw - to musiałabyś przez klika dni zupełnie nie czuć ruchów dziecka - tylko nie tak, że 3-4 godziny, ale dłuższy czas

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 12:36

bliska77, EwaT, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapachy ładne nie pomogą - bo w tym stanie drażnią wszystkie - to jakaś nadwrażliwość....

Samira dzięki za info od Inessy

Andzia33 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Zapachy ładne nie pomogą - bo w tym stanie drażnią wszystkie - to jakaś nadwrażliwość....

Samira dzięki za info od Inessy
    no to klapa...staraszna musi byc taka nadwrazliwosc (moj najwrazliwszy organ to nos :) a co dopiero w ciazy o.O masakra )

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o leki - to fajnie być w ciąży - wszystko mega tańsze - za kilka opakowań d upka, z 7 opakowań lutki i acard zapłaciłam nie całe 50 zł - czad :)

Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to klapa...staraszna musi byc taka nadwrazliwosc (moj najwrazliwszy organ to nos :) a co dopiero w ciazy o.O masakra )
    Ty...strachliwa...przestań się nakręcać, tylko weź się za robienie dzieci lepiej...;)

Bursztyn, Reni, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah Bozia ja niestety też tak mam..
    mało tego wczoraj pierwszy raz sprzątnęłam po swoim psie.. nowe osiedle kulturka te sprawy... i dorzuciłam coś od siebie vomit.gif ... booooooosze kto po mnie sprzątnie ;-)
    aaaa i jak ja będę przewijać dziecko.. matko! hanghead.gif

Bursztyn, paszczakin lubią tę wiadomość

‹‹ 2207 2208 2209 2210 2211 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ